Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Maleme

Om Maleme, Kreta

Om Maleme, Kreta

Maleme – rolig og afslappende

Er I til fred og ro, ren afslapning og solferie, så er Maleme absolut det bedste valg. Her kan I virkelig komme ned i gear, nyde hinanden og det stille ferieliv.

Ferie i dit eget tempo
Maleme er indbegrebet af hygge. Her finder I de små tavernaer helt nede ved havet, langs stranden kan I nyde en dejlig slentretur og samtidig se solen gå ned. Den fine strand har små rullesten, og fra kysten kan I nyde den vidunderlige udsigt over Middelhavet, Thodorou og Lolymbari.

Byen med de maleriske omgivelser
Vælger I at holde ferie i Maleme, bor I i maleriske omgivelser. Nyd en forfriskende frappé, mens I suger til jer af byens charme på en af de hyggelige caféer. Her kan I virkelig nyde roen. Trænger I til mere puls, flere restauranter og gode drinks, kan I besøge nabobyen Platanias, der ligger blot 6 kilometer derfra. Det er Kretas største og mest besøgte ferieby udover hovedbyen Chania.

Keramik og lækre specialiteter
Maleme er også kendt for sine keramiske værksteder, hvor I kan høre historien om pottemagerkunsten og se, hvordan keramikken skabes. Og så kan I naturligvis købe de fine specialiteter med jer hjem. I bør også handle lidt i de lokale butikker, som tilbyder lokalt producerede specialiteter som vin, honning og oste. Alt sammen skønne minder fra en dejlig ferie på Kreta.

Chania og flere spændende oplevelser
Hovedbyen Chania er også et besøg værd, når I holder ferie på Kreta. I kombination med Maleme er Chanias puls fantastisk – besøg byen, gå en tur ved havnen og shop i de mange butikker. Kreta er også kendt for Samaria-kløften, Knossos-paladset og sine flotte olivenlunde. Oplev det hele sammen med Bravo Tours eller lej en bil og se øen i dit eget tempo.  

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Maleme. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail