Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Kato Stalos

Om Kato Stalos

Om Kato Stalos

Kato Stalos – en fredelig og hyggelig ferieby på Kreta

Kato Stalos ligger i det nordvestlige Kreta, få kilometer fra den større by Chania. Kato Stalos betyder ”under Stalos” og refererer til landsbyen, Stalos, som ligger oppe i bjergene, omkring fire kilometer fra kysten. Landsbyen Stalos har lagt navn til den lange, flotte sandstrand og den hyggelige ferieby Kato Stalos.

Kato Stalos er et perfekt rejsemål til dig, som ønsker at holde en vaskeægte badeferie. I byen finder du nemlig en fantastisk sandstrand, hvor mange holder af at tilbringe ferien.

Læs mere om Kato Stalos her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Kato Stalos på Kreta?

Kato Stalos ligger i det nordvestlige Kreta, ikke langt fra andre gode byer på øen. Så når du bor i Kato Stalos, har du ikke langt til gode strande, oplevelser eller spændende seværdigheder.

Omkring fire kilometer fra byen ligger Agia Marina, som er en charmerende badeby. Du kan også besøge Kretas næststørste by Chania, som ligger omkring 10 kilometer væk. Her venter der spændende seværdigheder, hyggelige markeder, små butikker og fantastiske oplevelser.

Omkring fem kilometer fra Kato Stalos finder du Kretas mest berømte ferieby, nemlig Platanias. Platanias er den største by på Kreta, hvor du finder alt, hvad du behøver for en god ferie. I Georgioupoli, som er en tidligere fiskerlandsby, finder du Kretas længste strand med det gyldne sand og det krystalklare hav.

Kato Stalos har altså en unik beliggenhed tæt på en fantastisk strand og andre spændende byer, hvor du kan tage på opdagelse.

Rejs med Bravo Tours til Kato Stalos

Rejs med Bravo Tours til Kato Stalos og få en fantastisk ferie med hele familien eller sammen med vennerne. Med Bravo Tours kan du rejse afsted til Kato Stalos fra april til og med oktober måned. Du kan rejse fra både Billund, København og Aalborg lufthavn.

Uanset hvilken lufthavn du flyver fra, så lander du i lufthavnen i Chania. Hvis du har bestilt transfer på rejsen, så bliver du fragtet fra lufthavnen hen til dit valgte hotel, i Kato Stalos.

Hvorfor bestille en rejse til Kato Stalos?

Du skal bestille en rejse til Kato Stalos, hvis du ønsker at holde en skøn badeferie i Grækenland, på den populære ferieø Kreta. Der er flere gode grunde til at bestille en rejse til feriebyen:

Den gode strand i Kato Stalos

I Kato Stalos kan du se frem til en helt fantastisk sandstrand, som er rummelig og ualmindelig dejlig. Derfor er det heller ikke sært, at stranden er blevet tildelt det blå flag for sin høje vandkvalitet.

Du kan nemt få dagen til at gå på stranden, uanset om du er til solbadning eller er en vaskeægte vandhund, som bare ikke kan få nok af havet. Slap af med en god bog i skyggen, slik sol på en behagelig liggestol eller byg flotte sandskulpturer i vandkanten.

Flere steder langs stranden har du også mulighed for at prøve kræfter med vandsportsaktiviteter, som kan få pulsen op. Det kan være du altid har drømt om at stå på jetski eller prøve en af de sjove bananbåde – der er også lidt mere stille aktiviteter som havkajakker og vandcykler.

Kato Stalos byliv

Kato Stalos er ikke den største by på Kreta og har derfor heller ikke det største byliv. Der er dog en del turistbutikker, hvor du kan shoppe lidt souvenirs med hjem. I byen finder du også supermarkeder, hvis du lige står og mangler noget på ferien.

I centrum af Kato Stalos finder du hyggelige tavernaer og restauranter, hvor du kan få serveret god mad – du er jo på ferie, ik? Som den perfekte afslutning på aftenen kan du besøge en af de hyggelige barer i byen og nyde et iskoldt glas hvidvin eller måske en kold øl?

Er du på udkig efter en by med lidt mere gang i, så kan du tage til Kretas største by, Platanias, som ligger cirka fem kilometer væk, eller besøge byen Chania omkring 10 kilometer væk fra Kato Stalos.

Tag på opdagelse i Kato Stalos nærliggende byer

Kato Stalos ligger skønt placeret på Kreta, ikke langt fra nogle af de andre spændende byer på øen. Så uanset om du er på tur med vennerne eller familien, så bor du ikke langt fra sjove aktiviteter og spændende seværdigheder – for både store og små gæster.

Bo fantastisk i Kato Stalos

Hos Bravo Tours har vi flere fantastiske hoteller i Kato Stalos. Her finder du nemt et hotel, som passer til dig. Vi har alt fra 3-stjernede hoteller til 4-stjernede hoteller, All Inclusive hoteller, hoteller med børnepool og meget mere!

Hotellerne på Kreta er kendt for deres høje gæstfrihed og gode service, hvor personalet vil gøre alt for, at du får en dejlig ferie.

Vejret i Kato Stalos

Vejret i Kato Stalos er fantastisk i sommerhalvåret med varme temperaturer, høje vandtemperaturer og minimal nedbør. Vinterhalvåret er med lavere temperaturer, men stadig et mildt vejr, så du sagtens stadig kan besøge byen.

Rejs til en af vores andre græske rejsemål

Foruden Kreta har vi hos Bravo Tours også mange andre fantastiske rejsemål. Du kan eksempelvis besøge det autentiske Lesbos, som er den tredjestørste af de græske øer eller måske den lille græske ø Aegina, som er kendt for produktionen af deres helt særlige pistacienødder.

Måske en tur til Zakynthos, hvor du finder et utal af strande med det kridhvide sand og krystalklare vand, eller Rhodos som er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer med lange smukke naturstrande.

Del denne side via E-mail