Familiehoteller på Kreta

Familiehoteller på Kreta

Saml hele familien og skab mindeværdige øjeblikke på et familiehotel på Kreta. Kreta er en græsk ø med betagende landskaber, fantastiske strande, god mad og spændende seværdigheder – der er noget for hele familien.

Når du vælger et familiehotel på Kreta, er der faciliteter for hele familien - med alt fra børnepool og legeplads til god mad og underholdning for hele familien. På siden her finder du alle vores familiehoteller på Kreta, så du nemt kan finde et hotel der passer til dig.

Læs mere om familiehoteller på Kreta her.

OBS!  Du kan fx. ændre rejsetidspunkt og antal rejsedeltagere i venstre side.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 14

Hvad er definitionen af et familiehotel på Kreta?

Et familiehotel på Kreta er designet til at imødekomme behov ved både store og små gæster, så der er noget for hele familien. Det er forskelligt hvilke faciliteter familiehotellerne på Kreta tilbyder, men det kunne eksempelvis være faciliteter som:

 • Børnepool så de små kan bade i trygge rammer
 • Familievenlige værelser med plads til hele familien
 • Underholdning for både store og små
 • International børneklub
 • Gratis WiFi
 • God mad til både børn og voksne
 • Splashzone
 • Vandrutsjebaner
 • Sportsfaciliteter som fitness, tennis, bordtennis mv

Skab mindeværdige stunder med dem du elsker på et familiehotel på Kreta

Et familiehotel på Kreta kan være det perfekte sted at holde en skøn familieferie, hvor det handler om at være sammen og skabe nye gode minder med hinanden. Familiehotellerne har både plads til børn og voksne, så hele familien kan få en god ferie.

Et familiehotel har alle forudsætningerne for en god ferie, hvor børnene eksempelvis kan plaske rundt i børnepoolen, mens de voksne slapper af ved poolkanten eller saml hele familien på en af restauranterne som serverer god mad til både børn og voksne.

Børnevenlige ferier – de bedste familiehoteller på Kreta

Det er svært at sige hvilke familiehoteller, der er de bedste på Kreta. Det kommer an på hvilke behov og ønsker du og din familie har for ferien. Det kan være det er vigtigt for jer at bo på et familiehotel med vandland eller måske med All Inclusive?

Hos Bravo Tours har vi et stort udvalg af familiehoteller på Kreta, så kan finde lige præcis det hotel der vil være det ideelle for jer.

Hvordan vælger du det perfekte familiehotel på Kreta?

For at vælge det perfekte familiehotel på Kreta skal du vide, hvad du har behov på ferien. Det kan være der er bestemte faciliteter du ønsker, at det er vigtigt at hotellet ligger tæt på stranden, at hotellet ligger i gåafstand til byen eller noget helt fjerde.

For at gøre det nemt for dig at finde det rette familiehotel på Kreta, kan du på siden her filtrere efter dine behov og ønsker. Her kan du eksempelvis filtrere efter hvilken lufthavn du ønsker at rejse fra, hvilken periode du kan rejse i, bestemte faciliteter, hvilken pension familiehotellet skal udbyde mv.

Har du nogle spørgsmål til vores familiehoteller er du altid velkommen til at kontakte os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet