Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Agii Apostoli

Om Agii Apostoli, Kreta

Om Agii Apostoli, Kreta

 

Agii Apostoli - en græsk perle på Kreta

Agii Apostoli er en fortryllende kystby på den nordvestlige kyst af Kreta. Agii Apostoli byder besøgende velkommen med sine fantastiske strande, frodige grønne landskaber og det azurblå hav. Byens græske charme vil hurtigt betage dig med den afslappende atmosfære og fantastiske gæstfrihed blandt de lokale, som strækker sig til byens hyggelige tavernaer, hoteller og butikker.

I Agii Apostoli kan du holde en skøn ferie, uanset om du er på udkig efter en vaskeægte badeferie eller en oplevelsesrig ferie med spændende kultur og historie.

Læs mere om Agii Apostoli her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Agii Apostoli?

Agii Apostoli ligger på Kreta i Grækenland, og er en kystby, som ligger på den nordvestlige kyst af øen. Agii Apostoli ligger blot fem kilometer fra Chania, som er en af de lidt større byer på øen. Agii Apostolis beliggenhed gør at du er tæt på fantastiske strande, gode restauranter og spændende seværdigheder.

Rejs med Bravo Tours til Agii Apostoli

Uanset om du ønsker en afslappet badeferie, en aktiv ferie eller en ferie med en bred vifte af kulturelle perler, så er Agii Apostoli en god by for dig – her er der nemlig ikke langt til noget.

Rejs med Bravo Tours til Agii Apostoli og bo på gode hoteller som passer til dine ønsker for ferien. Det kan være du vil bo med All Inclusive, eller at det er vigtigt for dig at bo med gratis WiFi eller børnepool. Mulighederne er mange og på siden her finder du flere forskellige hoteller.

Det er nemt for dig at rejse med Bravo Tours til Agii Apostoli, da du kan rejse fra både Aalborg lufthavn, Billund lufthavn og København lufthavn.

Hvad skal man se i Agii Apostoli?

Når du er på ferie i Agii Apostoli er der flere spændende steder og seværdigheder at udforske – både i byen, men i høj grad også i nærområderne på øen. Nedenfor kan du læse mere om hvad du kan se i Agii Apostoli:

Agii Apostolis smukke strande

En af de ting som Agii Apostoli er mest kendt for, er de skønne og dejlige sandstrande, som ligger godt beskyttet i tre små bugter uden for byen. Strandende er meget børnevenlige med det fine sand og krystalklare vand. Her venter mange afslappende timer med både solbadning og svømmeture.

Trænger du til at få pulsen op? Så finder du flere steder, hvor du kan prøve kræfter med vandsport. Her kan du blandt andet prøve at surfe, kører jetski eller måske tage en tur i kajak.

Der er flere gode strande i området af Agii Apostoli, men en af de mest kendte strande er, Chrissi Akti, som betyder den gyldne strand, hvilket er et meget passende navn. Stranden er nemlig gylden og smuk – perfekt til strandelskerne.

De betagende naturlandskaber nær Agii Apostoli

Generelt byder Kreta på en fantastisk natur og smukke, grønne landskaber – også nær Agii Apostoli. Du kan opleve den betagende natur på flere forskellige måder. En af måderne er blandt andet ved at snøre dine bedste vandresko og selv tage på udflugt ud i naturen, eller gå på en af de guidede ruter på øen. Du kan også tage med på bådtur og se landskaberne fra havet. Flere steder er der også mulighed for at leje en cykel, så du kan cykle rundt til de steder du ønsker at se.

Gode restauranter i Agii Apostoli

Rundt i Agii Apostoli finder du flere gode restauranter, hvor du kan smage på de græske specialiteter eller få serveret retter fra det internationale køkken. Du kan også prøve en af restauranterne, der ligger i en af de nærliggende byer, som eksempelvis Agia Marina, Chania, Kato Stalos eller Platanias.

Nattelivet i Agii Apostoli

Agii Apostoli er ikke den by på Kreta, som har det vildeste natteliv. Byen er kendt for sin rolige og afslappende stemning. Så hvis du er på udkig efter en ferieby med et pulserende natteliv, så kan du stadig sagtens bo i Agii Apostoli – men du skal nok afsted til en af de større byer, som Chania, for et mere pulserende natteliv.

I Agii Apostoli er der dog stadig mulighed for at gå ud og nyde en lækker drink eller øl på en af de hyggelige lokale tavernaer og barer.

Tag med Bravo Tours på udflugter, nær Agii Apostoli, på Kreta

Når du bor i Agii Apostoli har du mulighed for at tage med på en af vores spændende udflugter. Her kan du blandt andet komme med på en vidunderlig bådtur, hvor du kan opleve det smukke og azurblå hav langs Platanias’ og Agia Marinas kyststrækning. Du kan også tage med på en tur ned gennem Samari-kløften, som er Europas længste kløft, eller måske besøge Knossos-paladset som er mere end 4000 år gammelt.

Så hvis du er eventyrlysten, så skal du helt sikkert overveje at tage med på en af vores fantastiske udflugter. Du kan selvfølgelig også tage af sted på egen hånd, hvis der er andre steder du hellere vil opleve.

Hvor skal man bo i Agii Apostoli

Hvor du skal bo i Agii Apostoli afhænger af hvilke ønsker og krav du har til din ferie. Har du bestemte krav til hvor hotellet skal ligge i byen, vil du gerne bo med All-inclusive eller noget helt tredje? Mulighederne er mange i Agii Apostoli og vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte hotel til dig.

Vejret i Agii Apostoli på Kreta

I Agii Apostoli er vejret varmest i sommermånederne juni, juli og august, hvor temperaturerne kommer op på de 30 grader – ofte højere. Derudover er der i disse måneder masser solskinstimer og en vandtemperatur på omkring de 25 grader.

I vintermånederne falder temperaturerne og det bliver et køligere vejr med større risiko for regn, sammenlignet med sommermånederne. Vinteren er dog mild, da der i rækenland er et middelhavsklima.

Kan man gå fra Agii Apostoli til Chania?

Du kan godt gå fra Agii Apostoli til Chrania, da der kun er omkring fem kilometer. Men det er også muligt at tage en taxa eller bus til byen i stedet. På den måde kan du hurtigt komme frem til de spændende seværdigheder og gode restauranter i Chania by.

Del denne side via E-mail