Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Agii Apostoli

Om Agii Apostoli, Kreta

Om Agii Apostoli, Kreta

Agii Apostoli – bo børnevenligt og tæt på Chania

Under fem kilometer fra Kretas berømte hovedby Chania ligger Agii Apostli – det perfekte valg, hvis I gerne vil nyde nogle af øens bedste strande.

Børnevenligt og smukt
Agii Apostli er mest kendt for sine skønne, børnevenlige strande, der ligger godt beskyttet i tre små bugter. Det gyldne sand og de børnevenlige strande tiltrækker hvert år mange turister. Her kan I let tilbringe en afslappende ferie. Den mest kendte strand er Chrissi Akti, der betyder ”den gyldne strand” – et meget passende navn. Byen har også et fint udvalg af restauranter, caféer og barer – og søger I mere byliv, ligger Chania blot en kort køretur væk. En del af Agii Apostoli er også naturbeskyttet, og derfor er der flere grønne områder i byen.

Oplev Chania
Mange mener, man ikke har været på Kreta, medmindre man har besøgt Chania. Hovedbyen er indbegrebet af hyggelig græsk charme. På havnen ligger de hyggelige tavernaer, og i byens gader finder i mange gode butikker - både nationale og internationale. Se også den venetianske borg i den gamle bydel og det berømte fyrtårn – et enkelt besøg i Chania er sjældent nok. 

Kretas mange seværdigheder
Er I til oplevelser og udflugter, er der meget at lave på Kreta. Besøg fx det 4.000 år gamle Knossos-palads eller oplev Samaria-kløften, der er en af Europas længste og smukkeste kløfter. Bravo Tours tilbyder også en tur gennem det eventyrlige Kreta eller til det ægte Kreta – begge udflugter er fuld af spændende oplevelser. I kan selvfølgelig også leje en bil og opleve øens seværdigheder i jeres eget tempo.

Transfer
Det tager ca. 35 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Agii Apostli. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail