Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Hoteller på Kreta

Hoteller på Kreta

Hoteller på Kreta

Hos Bravo Tours har vi mange fantastiske hoteller på Kreta, som du kan vælge mellem, når du skal bestille din rejse til Kreta. Udvalget er stort med alt fra voksen- og familiehoteller til strand- og uspecificeret hoteller. Er du på udkig efter et luksushotel, hvor alt bare spiller? Så finder du flere 5-stjernede hoteller på Kreta. Kan mindre også gøre det? Så er der også mulighed for det med et 3- eller 4-stjernet hotel.

På siden her finder du vores store udvalg af hoteller på Kreta. Har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Læs mere om hoteller på Kreta her.

Hvorfor vælge et hotel på Kreta?

Der er mange gode grunde til at vælge et hotel på Kreta. Først og fremmest er Kreta en vidunderlig græsk ø med betagende natur, fantastiske sandstrande, gode restauranter, spændende seværdigheder og meget mere! Og så er der rigtig mange hoteller på Kreta, som du kan vælge mellem. Derfor kan du nemt finde et hotel, som passer perfekt til dig og dine behov for at få en god ferie.

Hvordan er hotellerne på Kreta?

På Kreta er der en bred vifte af indkvarteringsmuligheder med alt fra luksuriøse hoteller til de mere budgetvenlige hoteller. Så uanset om du er på udkig efter en romantisk get-away, en familieferie eller en ferie sammen med vennerne, så finder du et hotel som kan imødekomme dine behov på Kreta.

Hotellerne på Kreta er kendt for at have en høj gæstfrihed og et venligt personale, som gerne vil sørge for at du får en dejlig ferie.

Hvad koster et hotel på Kreta?

Hvad et hotel på Kreta koster afhænger af hvilke behov og ønsker du har for hotellet. Vil du gerne bo på et 5-stjernet hotel med masser af faciliteter og tæt på stranden? Så vil prisen også være højere, sammenlignet med et hotel med mindre faciliteter.

Hos Bravo Tours har vi et stort udvalg af hoteller. Hotellerne kommer i forskellige prisklasser, så du kan finde et der passer til dit budget og ønsker.

Hvilket hotel skal man vælge på Kreta?

Hvilket hotel du skal vælge på Kreta, kommer an på, hvad du ønsker for din ferie. Så når du først har klarlagt, hvordan ferien skal være, kan du begynde at finde drømmehotellet på siden her. Vi har mange forskellige hoteller, som eksempelvis:

 • All Inclusive hoteller på Kreta, så du ikke skal tænke på hverken madlavning eller oprydningen. Her kan du bare læne dig tilbage og nyde ferien.
 • Strandhoteller på Kreta, er perfekt for dig, som elsker sol og strand. Vågn til lyden af bølgernes brusen og nyd dagene ved de lange gyldne sandstrande.
 • Voksenhoteller på Kreta, hvor du kan nyde tosomheden på en romantisk get-away eller en tur med vennerne.
 • Familiehoteller på Kreta, så du kan holde en fantastisk ferie sammen med hele familien på et hotel med faciliteter for både børn og voksne.
 • Uspecificeret hotel på Kreta, som er en billig rejse til dig som gerne vil tage chancen. Her ved du ikke, hvor du skal bo, før du er på rejsemålet. Det kan være alt fra hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende. Her gives der ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter mv.

Hos Bravo Tours har vi hoteller i mange forskellige områder på Kreta. Du kan eksempelvis bo i:

 • Agii Apostoli som er et børnevenligt område med beliggenhed tæt på Chania.
 • Agia Marina som er et område med dejlige sandstrande og en hyggelig atmosfære.
 • Chania som er et område, hvor du kan kombinere badeferie og oplevelser.
 • Georgioupoli er et område som tidligere var en fiskerby med beliggenhed ved Kretas længste strand.
 • Kalives er et område med en skøn, autentisk og afslappet atmosfære.
 • Kato Stalos er et fredeligt og hyggeligt område - hyggelig ferieby.
 • Maleme er et område, som byder på rolige omgivelser – perfekt til afslapning.
 • Platanias er et fantastisk område og Kretas mest berømte ferieby.

Hvordan bestiller jeg et hotel på Kreta?

Du kan bestille dit hotel på Kreta gennem Bravo Tours. Det kan du både gøre på siden her eller inde på vores Kreta side. Hvis du har behov for hjælp til din bestilling, eller har andre spørgsmål til rejsen, så kontakt os endeligt. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Del denne side via E-mail