Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Early bird SPAR >>>Kr. 300<<< Tilmelder du dig senest 1/2 2020 får du rejsen for kun kr. 7.995
Ring til os

Yogarejse ved Aase Hellerup til Azorerne 2. juni 2020

0

Yogarejse ved Aase Hellerup til Azorerne 2. juni 2020

Yogaferie på fantastiske Azorerne – balsam for krop og sjæl !

Der er ikke langt til storslået natur og det fantastiske blå hav, der omgiver São Miguel, øgruppen Azorernes største ø, hvor vi igen i 2020 holder en uges YOGAFERIE, denne gang med yogalærer Aase Hellerup som underviser.

Aase var i maj/juni 2019 på Azorerne med Pia Due som underviser og faldt pladask for Azorerne, med dens storslåede og ”vilde” natur og det milde og behagelige klima, og hun glæder sig meget til at være din yogaguide i dette skønne paradis.

Lidt om Aases baggrund:
Aase er uddannet yogalærer og mindfulness instruktør, med efteruddannelser i bl.a. yin yoga. Hun har deltaget i kurser i åndedrætsteknikker hos Lotte Paarup og har desuden en baggrund som NLP Master, Coach og Reiki Healer, og alle disse elementer vil indgå i hendes program.
Hun brænder for at få alle med på yogamåtten, uanset alder og køn, og hendes motto er, at man altid kan gøre noget for at få et bedre liv og helbred. Hun har stor fokus på det mentale element i yogaen, på arbejdet med åndedrættet og bindevævet. Og på, at det også skal være sjovt at dyrke yoga.
Aase har arbejdet som yogalærer siden 2013 og underviser i yin yoga, mindful yoga og 60+ yoga, med 10 ugentlige hold, og afholder desuden workshops, hvor man kan fordybe sig lidt mere i yin yoga og vores bindevæv, chakraer og meridianbaner, åndedrættet, for at nævne nogle eksempler. Se mere på hendes hjemmeside: www.balance.nu.

Lidt om den yoga, vi skal lave i løbet af ugen:
Yogaen er grundlæggende en kombination af fysiske øvelser/stillinger, meditationer, åndedrætsøvelser og afspænding, baseret på den klassiske og blide Hatha Yoga, med en mindful og meditativ tilgang, så vi slipper tankemylder, kommer i god kontakt med os selv, mærker nuet og balance i krop og sind.

Om morgenen vækker vi kroppen blidt, med fokus på åndedrættet og et roligt, dynamisk yoga flow, og om eftermiddagen vil vi gå lidt dybere i stillingerne og bl.a. arbejde en del med yin stillinger, som strækker og beroliger krop og sind. Vi afslutter hver session med en dejlig afspænding,

I løbet af ugen vil vi også gå lidt dybere med vores vejrtrækning og dens betydning for vores fysiske og mentale velvære, arbejde med kroppens bindevæv, arbejde med kroppens energi flow, hvor vi stiller ind på chakraer og meridianbaner. Vi skal prøve ansigtsyoga, vi skal lave visualiseringer, healingsøvelser m.v., alt sammen med det formål, at du kommer bedre i kontakt med dig selv og via praktiske øvelser finder ud af, hvad der virker godt for dig.

Både på og uden for yogamåtten vil du føle dig mødt af en kompetent yogalærer, der underviser fra hjertet, med indføling og ro, glæde og humor. Du vil opleve, at du stille og roligt giver slip på både fysiske og mentale spændinger i løbet af ugen og giver plads at opleve nuet og accept af at være det unikke menneske, du lige præcis er.

Desuden vil du mærke den fantastiske og helende effekt af at dyrke yoga under åben himmel, med tæt kontakt til jorden under dig, og samværet med de øvrige på holdet.

Alle, såvel øvede som nye ud i yoga, kan være med, da essensen i yogaen er, at vi møder kroppen, hvor den er og som den er, og tilpasser øvelserne herefter.
Hvis du har særlige udfordringer, anbefales det, at du kontakter Aase på 2029 1838 eller mail: aasedamhellerup@gmail.com.

Nyhed!
Du kan sagtens tage en rejsefælle med, uden at vedkommende dyrker yoga, idet der er gode muligheder for at cykle eller vandre i de smukke omgivelser på Azorerne, se pris for ikke-yogadeltagere herunder.
Til orientering har yogalæreren selv sin cykelinteresserede mand med på turen.

Pris:
Yogadeltagere:
Pris pr. person v/2 personer i dobbeltværelse med balkon/terrasse: *kr. 7.995

Early bird >>> SPAR 300 KR. <<<
*Tilmelder du dig senest den 1. februar 2020 får du rejsen for kun kr. 7.995 - herefter stiger prisen til kr. 8.295.

• Tillæg for dobbeltværelse til enebrug (begrænset antal): kr. 1.900

Ikke-yogadeltagere:
Pris pr. person v/2 personer i dobbeltværelse med balkon/terrasse: kr. 6.725

Indkvartering:

Vi har valgt et af vore bedste hoteller på Azorerne, Hotel Azoris Royal Garden i Ponta Delgada til at danne rammen for yogaferien i juni 2020.
Ikke kun fordi hotellet inviterer til ren forkælelse med sin smukke indretning, lækre (spa) faciliteter og dets ideelle beliggenhed, roligt og alligevel tæt på alt (bylivet med gode spisesteder, havet, den hyggelige havn), men også, fordi det store have- og poolområde er ideelt for yoga i det fri, morgen og aften. Og skulle vejret ikke være med os en dag, så kan vi rykke ind i et stort, lyst lokale på hotellet. 
Se i øvrigt det store billedgalleri under præsentationen af hotellet. 
Læs mere om hotellet

Prisen inkluderer:
• Fly Billund/København – Ponta Delgada t/r
• 1 stk. indchecket bagage + 1 stk. håndbagage
• Transfer lufthavn – hotel t/r
• Ophold på Royal Garden, kat. 4
• Morgenmad/brunch på hotellet
• Privat heltagsudflugt til Fogo (Ildsøen) for alle deltagere inkl. frokost
• Velkomstmiddag for alle deltagere v/Aase Hellerup
• 20 timers yoga og meditation for yogadeltagerne
• Dansk rejselederservice
• Bidrag til Rejsegarantifonden

Mulige tilkøb pr. person:
• Mad ombord på flyet t/r: 190 kr.
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 278 kr.

Praktik: 
Alle deltagere bedes medbringe en yogamåtte, en skumklods, et yogabælte og et (lille) tæppe, + det gode humør og et åbent og nysgerrigt sind.

Tilmelding:
På nedenstående formular eller telefon 9627 3777
(hverdage kl. 9 - 15)

Ugens yogaprogram

Lidt om ugens yogaprogram:
Vi tager vores yogamåtter med ned på hotellets store plæne, hvor vi kan være lidt for os selv, og der er også mulighed for at dyrke yoga ved poolen. Vi skal også prøve at lave yoga ved havnefronten, hvor vi kan afslutte vores morgensession med et forfriskende havbad.

På ankomstdagen ”lander” vi med dejlig, afspændende yoga om eftermiddagen, og de efterfølgende dage, incl. afrejsedagen, vækker vi kroppen med blid morgenyoga. 
Der er igen yoga om eftermiddagen, med en lidt kortere session den dag, hvor vi sammen tager på heldags udflugt til bl.a. Ildsøen, som er inkluderet i rejsen.

En af dagene er uden eftermiddagsyoga, med mulighed for at tage på en længere tur, f.eks. en spændende hval- og delfinsafari.

Vi vil også tage en formiddag ud af kalenderen til en sanselig og meditativ vandretur i bjergene ca. 15 km. fra Ponta Delgada.

Programmet giver masser af plads til, at du også kan slappe af ved poolen og nyde de dejlige spa-faciliteter, gå en tur i den hyggelige by og besøge markedet m.v., tage på tur i bjergene og på vandet og nyde den helt specielle natur, enten på egen hånd eller i selskab med andre. Se også Bravo Tours’ udflugtsprogram.

Aase vil udarbejde et detaljeret yogaprogram, som sendes til alle, der tilmelder sig yogarejsen. Desuden vil deltagere få tilsendt et program med øvelser og inspiration efter turen.

Tilmelding

Yogarejse ved Aase Hellerup til Azorerne 2. juni 2020
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail