• Udsolgt 29/9. 22/9 er pr. forespørgsel
Udsolgt

Yoga rejse med Eva Wessel til Kreta sept 2024

0

Yoga rejse med Eva Wessel til Kreta

Kombiner det bedste af yoga, ferie og selvforkælelse og kom på en uges yogaferie til Kreta. En yogaferie, hvor du kobler helt af fra hverdagen, kommer fra hovedet ned i kroppen og kommer ned i gear.

Yogaugen bliver fyldt med dejlige og smukke naturoplevelser, fordybelse, god tid til tingene – spise, slappe af, nyde, hygge og selvfølgelig dejlige yogatimer. Der vil også være tid og plads til at være alene, tid til refleksion og til bare at nyde at være.

I de daglige yogasessioner vil fokus være på nærvær, løsne spændinger, afstresning, god tid, det mentale, den indre styrke, mindfulness og du får lov at være fuldstændig, som du er.

Dagene vil starte med meditation og morgen yoga, hvor vi blidt løsner spændinger, vækker kroppen og energien med små flows- og yogastillinger, så du er klar til en ny dag på den smukke ø, Kreta.

Sent på eftermiddagen lander du blidt på yogamåtten igen til afstressende, nærende og genopbyggende yoga og somatics.

Vi vil også komme ud i naturen, dyrke mindfulness, opleve spektakulære udsigter over de Hvide Bjerge og Middelhavet, samt kretensernes gæstfrihed.

Mellem yogasessionerne kan du nyde dagen ved swimmingpoolen, læse en bog, nyde en massage, bruge dagen på stranden, vandre, løbe i den smukke natur, hvor du kan nyde de smukke udsigter over bjergene og havet, opleve Kretas Venedig – Chania, eller lave lige præcis det, du ønsker.

Yogalæreren
Eva Wessel, certificeret yogalærer, har efteruddannet sig i Restorative Yoga og Somatics Movement Coach (SEC). Hun arbejder som yogalærer på fuld tid, underviser i forskellige former for yoga workshops og tilbyder også yoga retreats. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen. Læs mere på www.wesselyoga.dk

Du skal selv medbringe følgende udstyr: Yogamåtte, 2 x blokke, 1 x yogabånd, evt. 1 fleecetæppe (her kan du også bruge et badehåndklæde).

Moderne boutique-hotel kun for voksne
Vi bor på et superlækkert 4-stjernet voksent hotel, Hotel Aloe Boutique. Livet på det lille og hyggelige hotel foregår meget stille og roligt. Det ligger kun 1 min. gang fra havet.

Selve hotellet ligger i den lille hyggelige by, Almyrida, ca. 30 – 45 min kørsel fra Chania, hvor lufthavnen er. Der er masser af dejlige tavernaer langs stranden, hvor man kan nyde en god græsk salat, kigge ud over havet eller nyde de lokale. I byen kan du opleve det ægte Kreta og det skaber samtidigt en dejlig ro.

Læs mere om hotellet her

 

 

 

Afrejse: 22. september 2024, 7 nætter
Aloe Boutique & Suites, kat 4

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse – Halvpension: kr. 10.499
Tillæg for eneværelse pr. person: kr. 2.899
Tillæg pr. person i delt loft suite med terrasse: kr. 499

 

Afrejse: 29. september 2024, 7 nætter - Pr. forespørgsel!!!
Aloe Boutique & Suites, kat 4

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse – Halvpension: kr. 10.299
Tillæg for eneværelse pr. person: kr. 2.899
Tillæg pr. person i delt loft suite med terrasse: kr. 499


Tilkøbsmuligheder
• Afbestillingsforsikring: kr. 275
• Rejseforsikring: kr. 349
• Mad ombord på flyet kr. 200 t/r
• Prisgaranti brændstofstigninger: kr. 149

Tilbuddet inkluderer
• Fly Billund/København – t/r
• Ophold på Aloe Boutique & Suites
• Halvpension
• Dansktalende Rejselederservice
• 1 stk Bagage + 1 stk håndbagage
• Bustransfer til/fra hotel
• Yogaundervisning ifølge program fra Eva

 

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på nedenstående formular.

Glæd dig til en afslappende yogaferie på Kreta!

Der kan tilknyttes én mailadresse pr. værelse/billet. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud herfra.

Vi tager forbehold for udsolgte pladser samt tastefejl i tilbuddet. Der henvises endvidere til de generelle bestemmelser på www.bravotours.dk.

Det siger vores gæster

Det siger vores gæster

" Tusind tak for den bedst, mest fantastiske uge. Det har på alle måder været en berigende uge i dit selskab.  Kombination af den måde du er på, din åbenhed, dit nærvær og din helt vidunderlig sødme er misundelsesværdig.  Du favner og giver – tak for dig." Malene

 

”Tusind TAK for en helt fantastisk yogaferie. Det har været meget bedre, end vi kunne forestille os i vores vildeste fantasi, fordi du har vist en omsorg og engagement samt ualmindelig skøn yoga. Vi vil mindes denne uge med dig og dit dejlige væsen, hvor vi har fået ladet batterierne op, når vi kommer hjem til Danmark. Vi vil komme til at savne dig.” Ingrid, Line og Mette

 

 

Tilmelding

Yoga rejse med Eva Wessel til Kreta sept 2024
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Del denne side via E-mail