Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Early bird! Tilmeld dig senest den 15. januar 2023 og spar kr. 800
Ring til os

Yinpower yogarejse til Tolo

0

Yinpower yogarejse til Tolo - 19.-26. maj 2023

Et retreat er gaven, du giver dig selv
Og denne tur til Tolo er en gave, som bare venter på at blive pakket ud.

Du får:

 • En uge fyldt med tid til dig
 • En uge, hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: Solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
 • Skøn yinpower yoga morgen og eftermiddag/aften
 • Hyggeligt samvær med de andre deltagere – men også alenetid, hvis du har brug for det

På denne rejse skal du dyrke skøn yinpower yoga på tagterrassen, stranden, ved et lille kapel, eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Hotel Dolfin har den bedste beliggenhed i den hyggelige, lille by Tolo. Du kan ikke komme tættere på vandet, da du efter blot få skridt står med fødderne i det skønne hav, men du har også mulighed for at benytte søsterhotellets pool.

Skulle du blive træt af at ligge ved vandet, har Tolo flere hyggelige tavernaer og butikker, som du kan udforske, og måske tager vi på en sejltur rundt i Tolobugten (denne tur er ikke inkluderet i prisen).

Vil du have lidt mere byliv, ligger Grækenlands gamle og hyggelige hovedstad, Nafplio, kun en kort bustur fra Tolo.

En dag i Tolo kunne se således ud:
Du har dagens første yinpower time på hotellets tagterrasse eller et andet skønt sted. Her vil du med yinpower langsomt få vækket kroppen.

Derefter er der morgenmad på hotellet.

Nu er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen, læse en god bog, drikke en frappé på en taverna på stranden og lade morgenens yoga lande stille og roligt i dine celler. Kort sagt: Du kan bruge dagen til lige det, du har lyst til. Frokosten kan du spise på en af byens dejlige tavernaer, som næsten alle sammen ligger lige ud til vandet.

Om eftermiddagen/aftenen mødes vi et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinpower yoga, nogle dage træner vi også nærvær med forskellige meditative øvelser. En af aftnerne slutter vi med en længere yoga nidra afspænding.

Aftensmaden nydes på hotellet sammen med de andre deltagere.

Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinpower yoga.

Om yinpower
Yinpower er yinyoga med mere saft og kraft. Yinpower skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med yinpower vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro. Yinpower og yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.

Yinpower går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter), udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

Om yogaunderviseren
Christina Theilgaard har taget flere uddannelser og kurser inden for yinyoga, kinesisk medicin og senest også yinpower. Hun har undervist i yinyoga bl.a. hos AOF/FOF og Yogacentralen siden 2015, og har holdt flere retreats i udlandet og Danmark. Det er anden gang, at hun holder retreat i Tolo. Christinas undervisning er nærværende, og der er altid plads og god tid til den enkelte deltager.

Du kan læse mere om Christina på https://yinchanges.dk/, og du er altid velkommen til at kontakte hende på mail: info@yinchanges.dk, eller tlf. 2819 2882, hvis du har spørgsmål til turen eller yinpower.

Hvis du har specifikke spørgsmål til selve rejsen, kan du kontakte Bravo Tours på mail gruppe@bravotours.dk eller tlf. 9627 3777

Tag med og glæd dig til en skøn yogaferie i Tolo.


Det praktiske
Rejsen foregår fra torsdag den 25. maj til torsdag den 1. juni 2023.
Afrejse fra Billund eller København.

Hotel
Vi skal bo på Hotel Dolfin, som ligger i den gamle bydel i Tolo. Hotel Dolfin har en herlig udsigt til Tolobugten og ligger helt ned til vandet.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: kr. 8.599

Prisen inkluderer

 • Flyrejse (tur/retur)
 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Ophold på Hotel Dolfin i delt dobbeltværelse med terrasse/balkon
 • Halvpension på hotellet (morgen- og aftensmad)
 • Dansk rejselederservice på destinationen
 • Yinpower undervisning hver dag


Tillæg og mulige tilkøb

 • Enkeltværelse: 1.299 kr. (begrænset antal)
 • Skrå havudsigt: 350 kr. pr. person
 • Mad om bord på flyet (t/r): 200 kr.
 • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
 • Rejseforsikring: 325 kr.


Tilmelding
Tilmelding ved Bravo Tours her
Telefon 9627 3777 (hverdage kl. 9-15)

Tilmelding

Yinyogarejse til Tolo i Grækenland 25. maj 2023
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail