• Udsolgt
Ring til os

Yinyogarejse til Tolo i Grækenland

0

Kunne du tænke dig:
En uge fyldt med tid til dig
En uge hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
Skøn yinyoga morgen og eftermiddag/aften
Hyggeligt samvær med de andre deltagere, men også alenetid, hvis du har brug for det.

Så er det denne yinyogarejse, du skal vælge!

På denne rejse skal du dyrke skøn yinyoga på tagterrassen, stranden, ved et lille kapel, eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Hotel Dolfin har den bedste beliggenhed i den hyggelige lille by Tolo. Du kan ikke komme tættere på vandet, da du efter blot et par skridt står med fødderne i det skønne hav, men er du mere til pool, har du også mulighed for at benytte søsterhotellets pool.

Skulle du blive træt af at ligge ved vandet, har Tolo flere hyggelige tavernaer og butikker, som du kan udforske, og måske tager vi på en sejltur rundt i Tolobugten (denne tur er ikke inkluderet i prisen).

Vil du have lidt mere storbyliv, ligger Grækenlands gamle og hyggelige hovedstad, Nafplio, kun en kort bustur fra Tolo.

 

En dag i Tolo kunne se således ud:
Du har dagens første yinyoga time på hotellets tagterrasse eller et andet skønt sted. Her vil du med yinyoga langsomt få vækket kroppen.
Derefter er der morgenmad på hotellet.
Og nu er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen, læse en god bog, drikke en frappé på en taverna på stranden og lade morgenens yoga lande stille og roligt i dine celler. Kort sagt, du kan bruge dagen til lige det, som du har lyst til. Frokosten kan du spise på en af byens dejlige tavernaer, som næsten alle sammen ligger lige ud til vandet.

Om eftermiddagen/aftenen mødes vi et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinyoga, nogle dage træner vi også nærvær med forskellige meditative øvelser.
Aftensmaden nydes på de nærliggende tavernaer eller i hotellets restaurant sammen med de andre deltagere. Aftensmaden er ikke med i rejsens pris.
Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga.
Du skal selv medbringe en yogamåtte, 2 yogablokke og et tæppe.


Om yogaen
Christina underviser i Yinpower®️, som er den lidt mere powerfulde udgave af yinyoga. Yinpower® er yinyoga med mere saft og kraft. Yinpower® skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med Yinpower® vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro. Yinpower® og yinyoga er begge baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er bl.a. ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.
Yinpower® går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og sind. Stillingerne er simple, da de udføres liggende eller siddende, og samtidig udfordrende, da de holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter).

Om yogaunderviseren
Christina Theilgaard har taget flere uddannelser og kurser inden for yinyoga, kinesisk medicin og senest også Yinpower®️. Hun har undervist i yinyoga bl.a. hos AOF/FOF og Yogacentralen siden 2015, og har holdt flere retreats i udlandet og Danmark. Det er 3. gang, at hun holder retreat i Tolo.
Christinas undervisning er nærværende, og der er altid plads og god tid til den enkelte deltager.
Du kan læse mere om Christina på https://yinchanges.dk/, og du er altid velkommen til at kontakte hende på mail: info@yinchanges.dk, eller tlf. 2819 2882, hvis du har spørgsmål til turen eller Yinpower®.
Hvis du har specifikke spørgsmål til selve rejsen, kan du kontakte Bravo Tours på mail gruppe@bravotours.dk eller tlf. 9627 3777.

Tag med og glæd dig til en skøn yogaferie i Tolo.

 

Afrejse fra Billund eller København.
Rejs den 27. maj eller 3. juni.

Ved afrejse 27. maj er det muligt at tilkøbe en ekstra uge - Ring for forespørgsel.

 

Hotel
Vi skal bo på Hotel Dolfin, som ligger tæt på den gamle bydel i Tolo. Hotel Dolfin har en herlig udsigt til Tolobugten og ligger helt ned til vandet. Hotellet har egen bar og restaurant lige i vandkanten.

Rejs den 27. maj 2024
Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 8.900
Tillæg for eneværelse kr. 1.400

Early bird >>> SPAR 750 KR. <<<

Tilmelder du dig senest den 15. januar 2024, får du rejsen for kun 8.150,00 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.


Rejs den 3. juni 2024

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 9.100
Tillæg for eneværelse kr. 1.500

Early bird >>> SPAR 750 KR. <<<

Tilmelder du dig senest den 15. januar 2024, får du rejsen for kun 8.350,00 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.


Prisen inkluderer

 • Flyrejse (tur/retur)
 • 1 stk. bagage (15 kg.) + 1 stk. håndbagage (5 kg.). Ekstra bagagevægt kan tilkøbes
 • Transfer mellem lufthavn og hotel. (Transfertiden er ca. 2 timer inkl. en pause undervejs)
 • Ophold på Hotel Dolfin i delt standard dobbeltværelse med terrasse/balkon
 • Morgenmad på hotellet
 • Dansk rejselederservice på destinationen
 • Yinyoga undervisning hver dag, bortset fra en yogafri dag midt på ugen


Tillæg og mulige tilkøb

 • Skrå havudsigt – delt dobbeltværelse kr. 400 pr. person
 • Skrå havudsigt – eneværelse, tillæg til eneværelse kr. 600
 • Mad om bord på flyet (t/r) kr. 200
 • Afbestillingsforsikring kr. 275
 • Rejseforsikring kr. 349
 • Prissikring kr. 149

 

Der kan tilknyttes én mailadresse pr. værelse. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud herfra.

Vi tager forbehold for udsolgte pladser samt tastefejl i tilbuddet. Der henvises endvidere til de generelle bestemmelser på www.bravotours.dk.

Tilmelding

Yinyogarejse til Tolo i Grækenland 27. maj og 3 juni 2024
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 
 
 

Del denne side via E-mail