• Glæd dig til en fantastisk yogaferie på Azorerne
Udsolgt

Yogaferie på Azorerne 27. august 2024 med Eva Wessel

0

Yogaferie på azorerne med eva Wessel

Tag med på en uforglemmelig yogarejse til Azorerne i slutningen af august 2024! Dette eventyr vil give dig mulighed for at fordybe dig i yoga, somatics, mindfulness og tilstedeværelse, alt imens du oplever den skønhed, som Azorerne har at byde på.

Vi vil bo i den charmerende by Ponta Delgada, som ligger på den største ø, São Miguel, og byder på små, gamle gader og en hyggelig atmosfære. Ponta Delgada beskrives som smukkere end et postkort. Byen er fyldt med charme, historie og autentiske oplevelser.

Om denne yogaferie til Azorerne
Udover de to daglige yogasessioner vil der være mange muligheder for spændende udflugter under denne yogarejse. Du kan udforske øens naturlige vidundere, såsom smukke vandfald, vulkaner og krystalklare søer. Du kan også tage på en afslappende bådtur og opleve det azoriske havliv på tæt hold. Det bliver en yogaferie, hvor du kommer tæt på naturen og tæt på dig selv.

Der bliver skabt et trygt, varmt og uambitiøst rum, hvor vi vil praktisere yoga, mindfulness, energi øvelser og somatics ude i naturen, mest muligt. Naturen giver en helt særlig oplevelse, som skaber en følelse af ro og fred, styrkelse af grounding og øger energi og vitalitet. August måned byder på 25 grader og smukt sommervejr på Azorerne.

En typisk dag på Azorerne
Morgenyogaen starter med meditation og er baseret på klassisk hatha og vinyasa yoga, krydret med somatiske bevægelser og mindfulness. Med nærvær, ro og en dyb forbindelse mellem krop og sind er grundstenen dermed lagt for endnu en smuk dag på Azorerne.

Midt på dagen er tiden din, så der er mulighed for at slappe af, komme på en guidet udflugt, opleve Ponta Delgada, solbade, nyde hotellets spa, vandre eller nyde de mange faciliteter, hotellet byder på.

Om eftermiddagen lander du blidt på yogamåtten og vender opmærksomheden indad, hvor du bliver guidet igennem blide afstressende yoga øvelser og åndedræts teknikker, samt mindfulness og afspænding.

Midt på ugen er der en yoga fri dag, hvor du kan tage med på en af de mange vandreruter med rejseleder, tage på en udflugt til Lagoa das Furnas, som er øens største vulkankrater med de boblende og varme kilder eller besøge en af de mange botaniske haver. Du kan også tage på hval- & delfinsafari eller bare slappe af.

Du bor på luksuiøst hotel
Azoris Royal Garden er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Ponta Delgada. Hotellet er omgivet af smukke haver og har en fantastisk beliggenhed.

Hotellet tilbyder en bred vifte af moderne faciliteter og komfortable værelser, der er elegant indrettede og udstyret med moderne faciliteter. Værelserne har privat badeværelse, tv, minibar, aircondition og gratis internetadgang.

Vores ophold på hotellet inkluder en lækker morgenbuffet. Der er også mulighed for at nyde en middag med et udvalg af lokale og internationale retter mod betaling. Der er også en poolbar og en lobbybar, hvor man kan nyde forfriskende drikkevarer og lette måltider.

Hotellet har et stort udendørs swimmingpoolområde med liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af og nyde solen. Der er også et fitnesscenter, samt en spa med forskellige afslappende behandlinger og massager.
Selve hotellet ligger kun 3,6 km fra lufthavnen. Hvad kan du forvente af din yogarejse til Azorerne?

  • Fantastiske landskaber og oplevelser, hvor du har mulighed for at praktisere yoga i den smukke natur, hvilket skaber en unik og inspirerende oplevelse.
  • Yogaklasser og mini workshops med en erfaren yogalærer i trygge og uambitiøse rammer: Her vil der være mulighed for at fordybe sig i forskellige temaer/emner og lære dig selv og din krop bedre at kende.
  • Afslapning og velvære - Udover yogaklasser kan en yogaferie på Azorerne også inkludere muligheden for afslapning og velvære. Du kan nyde spa-behandlinger, massage eller tage en svømmetur i hotellets pool.
  • Udforskning af naturen: Azorerne er et paradis for naturelskere, og en yogaferie giver dig mulighed for at udforske øernes naturlige skønhed. Du kan tage på vandreture i bjergene, udforske vulkanske kratere, besøge varme kilder eller tage på bådture for at opleve det rige liv i havet, herunder delfiner og hvaler.
  • Madoplevelser: Azorerne er kendt for deres friske råvarer, herunder frugt, grøntsager, fisk og mejeriprodukter.

 

Om din yogalære på denne rejse:
Eva Wessel, certificeret yogalærer fra Dansk Yoga (mere end 850 timer) har efteruddannet sig i Restorative Yoga. Eva er også certificeret som Somatics Movement Coach (SEC), i Hormon Yoga Terapi til kvinder og har efteruddannet sig som Ayurveda Yoga specialist. Eva arbejder som yogalærer på fuld tid og tager sine yogalever med på yogaretreats og yogarejser både i Danmark og i udlandet. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse, hvor hun giver eleverne et pusterum i hverdagen og en mulighed for at lade yogaen bringe dem ned i kroppen.

Læs mere om Eva på www.wesselyoga.dk.

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen på den smukke ø-gruppe Azorerne. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse med balkon kr. 10.499
Tillæg for eneværelse pr. person kr. 3.400

Prisen er baseret på min. 12 deltagere

Prisen inkluderer
• Fly Billund eller København – Azorerne t/r
• Mad ombord på flyet t/r
• 15 kg bagage + 5 kg håndbagage
• Transport mellem lufthavn og hotel
• Indkvartering på Azoris Royal Garden
• Morgenmad på hotellet
• Yogaundervisning

Tilmelding

Yoga rejse med Eva Wessel til Azorerne august 2024
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail