• Pr. forespørgsel
Udsolgt

Yogarejse til Rhodos med Hanneloa og Rikke 28/9 2024

0

Yogarejse til Rhodos 28/9 2024 med Hanneloa og Rikke

Yogaferie på Rhodos med Rikke Abel-Bache og Hanneloa Rose Jørgensen
28. september 2024

Sæt hverdagen på pause og tag med på yogaferie på skønne Rhodos sammen med yogalærerne Hanneloa Rose Jørgensen og Rikke Abel-Bache.

Når du tager på en yogaferie, flytter du fokus fra hverdagen og de daglige rutiner - til velvære, oplevelser, samvær og fysisk og metal afslapning. Yoga kan på en og samme tid guide dig til indre styrke, glæde og grouding samt øget fysisk formåen. Du vil opleve hvordan blot én uge kan skabe dybe forandringer for både krop og sjæl. Yoga er så meget mere end bevægelse. 

Ugen:
Der vil være to sessioner med yoga/meditation hver dag (undervisningen tilpasses ankomst og afrejsetidspunkter). Du bliver undervist i blid hatha og yin yoga. Der vil både være stillinger, vi holder i længere tid samt lettere bevægelser og små dynamiske flow.

Du rejser med to meget erfarne undervisere, som til enhver tid kan tilpasse stillingerne til dig - du kan føle dig tryg ved at deltage. Når den ene af os underviser, vil den anden hjælpe med at guide/støtte dig som deltager, så du får en god oplevelse. Alle er velkomne uanset tidligere erfaring med yoga.

Det vil typisk være en formiddagssession og en eftermiddag/aften. Formålet med undervisningen er at skabe plads og velvære i både krop og sind, så du kan nyde de oplevelser som dagen byder på – og nyde samværet med de andre deltagere, tage på ture i området eller slappe af ved pool og strand.

Der vil være en ”programfri” dag, hvor der vil være mulighed for at helt at slappe af, tage på tur på egen hånd eller deltage på en af de ture som der bliver arrangeret af Bravo Tours.

Et par uger før afrejse vil du modtage et udførligt program for ugen.

Mød din yogalærer:
Hanneloa Rose Jørgensen: er uddannet psykomotorisk terapeut, yogalærer gennem Dansk Yoga og har efteruddannet sig i Restorativ yoga, Yoga Nidra og yin yoga ved Jo Phee/Chng/Mari Nordstrøm, er indehaver af Yogabaghuset Kronprinsessegade

Rikke Abel-Bache: er uddannet fysioterapeut, fusions yogalærer v/Daviid Arthur Becker og har efteruddannet sig i yin yoga ved Victor Chng og Anatomy trains in motion. Yderligere uddannet Sundhedsrådgiver ved Umahro Cardogan.

Du er altid velkommen til at kontakte Hanneloa på info@yogabaghuset.dk og Rikke på fysiofirst@vildrosevej.dk

 

Afrejse fra Billund eller København 28. september 2024

Ophold på Kresten Palace - Kategori 4
4-stjernet hotel med fantastisk udsigt
Med sin smukke udsigt over Kalithea-bugten og kort afstand til stranden er Kresten Palace et populært hotel. Her finder du alle faciliteter til at holde en fantastisk ferie både som par og familie. 

Hotellet har et imponerende pool-område omkranset af en skøn have med palmer og blomster. Ved poolen er der en dejlig solterrasse og fra pool-området en sti ned til et klippeplateau, hvorfra der er adgang til stranden med liggestole og parasoller (mod gebyr).
Læs mere om hotellet her

Pris pr. person v/2 i dobbeltværelse med udsigt til have - halvpension kr. 8.799
Tillæg pr. person v/2 i delt dobbeltværelse med havudsigt kr. 200
Tillæg ved enebrug af dobbeltværelse med udsigt til have kr. 1.600
Tillæg ved enebrug af dobbeltværelse med havudsigt kr. 1.800

 

Inkluderet i prisen er:

 • Fly Billund/Kastrup – t/r
 • Ophold på valgt hotel
 • Halvpension
 • Dansktalende Rejselederservice
 • 1 stk Bagage + 1 stk håndbagage.
 • Bustransfer til/fra hotel
 • Yogaundervisning ifølge program

Tilkøbsmuligheder pr. person:

 • Afbestillingsforsikring kr. 275
 • Rejseforsikring kr. 349
 • Mad ombord på flyet kr. 200
 • Prissikring kr. 149

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Bravo Tours.

Spørgsmål om rejsen
Der kan tilknyttes én mailadresse pr. værelse. Dvs. de to der deler værelse skal kommunikere med hinanden omkring betaling samt øvrige informationer, der bliver sendt ud herfra.

Vi tager forbehold for udsolgte pladser samt tastefejl i tilbuddet. Der henvises endvidere til de generelle bestemmelser på www.bravotours.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte Hanneloa på info@yogabaghuset.dk og Rikke på fysiofirst@vildrosevej.dk


*prisændring kan forekomme 

Del denne side via E-mail