Ring til os

Yogarejse til La Palma Princess med Eva Wessel november 2024

0

Yogarejse til La Palma Princess med Eva Wessel

Efterår med yoga, fantastisk smuk natur og tid til dig på den uspolerede ø, La Palma 
Genoplad dine batterier med yoga, sol, smuk uspoleret natur og masser af tid til dig.

På denne yogarejse til en af de kanariske øer, La Palma dyrker vi yoga 2 gange dagligt 1,5 - 2 timer om morgenen og igen sen eftermiddag.


En yogaferie, hvor du kommer tæt på naturen og dig selv
På denne yogarejse, hvor du er langt væk fra hverdagen, travlheden og rutinerne, vil du opnå en sund balance mellem dit sind, krop og sjæl ved at pleje hele dig selv. I en stresset hverdag er der ikke tid og rum til at mærke sin krop – og dermed hvordan man har det. Derfor kan et kortere eller længere ophold, hvor man trækker sig fra hverdagen i kombination med yoga, meditation, afspænding, somatisk opmærksomhed og mindfulness, virkelig byde ind med noget værdifuldt og langvarigt. Din krop og dit sind vil takke dig.


En typisk dag på La Palma i løbet af din yogaferie
Morgenyogaen starter med meditation og er baseret på klassisk hatha og vinyasa yoga, som vil vække din krop og dit system og gøre dig klar til den nye dag. Grundstenen med nærvær, ro og en dyb forbindelse mellem krop og sind er lagt for endnu en smuk dag på La Palma.

Midt på dagen er tiden din, hvor der er mulighed for at slappe af, solbade, nyde hotellets spa, vandre eller nyde de mange faciliteter, hotellet byder på.
Om eftermiddagen lander du blidt på yogamåtten og vender opmærksomheden indad, hvor du bliver guidet igennem blide afstressende yogaøvelser og åndedrætsteknikker, samt mindfulness og afspænding.
Midt på ugen er der en yogafri dag, hvor du kan tage på en af de mange vandreruter med en rejseleder, opleve et ganske særligt marked i Puntagorda, øens ældste kirke Las Nieves, nyde solen og de smukke omgivelser, der er på hotellet eller lave intet og komme endnu mere ned i gear.
Der vil også være masser af tid til at slappe af ved poolen, nyde en massage i hotellets spa, læse en god bog eller hygge med veninde, mor/datter eller din rejsepartner.


Om din yogalærer på rejsen:
Eva Wessel, eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, efteruddannet inden for Restorativ Yoga, certificeret Somatics movement Coach, eksamineret Hormon yoga terapeut af Dinah Rodrigues og i januar 2022 har Eva gennemført en uddannelse indenfor Ayurveda og er blevet Ayurveda Yoga specialist. Alt Evas undervisning bærer præg af ro og fordybelse. Evas undervisningsform er også kendt for sin dybde og sin tryghedsskabelse krydret med kreativitet og humor.

Vi glæder os at byde dig hjertelig velkommen på smukke La Palma.

Læs mere om Eva på www.wesselyoga.dk.

Du er altid velkommen at kontakte Eva på mail: eva.wessel@wesselyoga.dk eller mob. 51342507, hvis der noget skal uddybes vedrørende yogaen og Bravo Tours på mail: gruppe@bravotours.dk eller tlf. 96273777, vedrørende rejsen.


Glæd dig til en fantastisk yogarejse på La Palma


Du vil bo på et fantastisk Hotel La Palma Princess Vital & Fitness lige ved atlanterhavet 

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder finder du et smukt resort, der tilbyder det bedste af to verdener – ren afslapning i smukke omgivelser ved Atlanterhavet og masser af aktiviteter og træning. Alt afhængigt af hvad du har lyst til og hvad du har brug for.

 

Sådan bor du På La Palma
Værelserne er charmerende og rummelige indrettet i kanarisk stil. Dit yogaophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem.
Hvis du har lyst til at træne yderlige udover de 2 daglige yogasessioner, så byder hotellet på topmoderne sportsfaciliteter.
La Palma Princess Vital & Fitness er nemlig et gedigent resort spækket med træning, motion og sport, hvor du kan træne løs i det mere end 1.200 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også hele fem tennisbaner.
Læs mere om hotellet her

La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode gå-og løberuter på flere niveauer med afgang fra hotellet.

Selve hotellet ligger i 30 km afstand fra lufthavnen.

Der er muligt at booke et eneværelse eller dele et dobbeltværelse med en veninde, ven eller partner.Hvad kan du forvente:
Der bliver skabt et trygt, varmt og uambitiøst rum, hvor der er plads til enhver uanset alder, køn og erfaringer med yoga.
Du kommer hjem med en blød og afslappet krop, som er fyldt med glæde, mere overskud og fornyet energi. Al yogaundervisning er tilpasset DIG, så du bliver mødt lige præcis der, hvor du og din krop er lige nu.

 

Afrejse den 8. og 15. november 2024  

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse 10.599 kr.
Tillæg pr. pers. for eneværelse 1.299 kr.
Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt kr. 11.398
Tillæg pr. pers. for eneværelse med havudsigt kr. 2.099

Tillæg ekstra uge
Pris for ekstra uge med afrejse 8. november 2024 pr. pers. i delt dobbeltværelse kr. 4.399
Pris pr. pers. for eneværelse i en ekstra uge kr. 5.698
Pris for ekstra uge med afrejse 8. november 2024 pr. pers. i delt dobbeltværelse med havudsigt kr. 5.198
Pris pr. pers. for eneværelse med havudsigt i en ekstra uge kr. 7.297

Prisen inkluderer:

• Fly Billund/København – t/r
• Ophold på La Palma Princess
• All Inclusive
• Dansktalende rejselederservice
• 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
• Bustransfer til/fra hotel
• Yogaundervisning ifølge program fra Eva

 

Mulige tilkøb pr. person:
• Afbestillingsforsikring: 385 kr.
• Rejseforsikring: 459 kr.
• Mad ombord på flyet kr. 220 kr. t/r 
• Prissikring kr. 149 kr. t/r 

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling på tlf. 96273777 eller på nedenstående formular.

Du skal selv medbringe følgende udstyr: Yogamåtte, 2 x blokke, 1 x yogabånd, evt. 1-2 fleecetæpper (her kan du også bruge et badehåndklæde)

Tilmelding

Yoga rejse med Eva Wessel til La Palma NOV. 2024
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Del denne side via E-mail