• Aktiv ferie

    aktiv ferie

Aktiv ferie

Aktiv ferie

Drømmer du om en aktiv ferie, hvor du får rørt kroppen, brugt hjernen eller finder ny energi? Så kan du hos Bravo Tours finde mange forskellige muligheder, som er perfekt til dig som drømmer om en aktiv ferie. Hvad enten det er rejser med padeltennis, triatlon, vandring, surfing, cykling, løb, petanque, tennis, yoga, bridge eller selvudviklingsrejser, så finder du det hos Bravo Tours.

En ferie behøver ikke kun at bestå af god mad, afslappende stunder på en liggestol, eller solbadning på stranden. En ferie kan bestå af lige præcis det du ønsker og drømmer om. En aktiv ferie er den perfekte løsning til dig, som ønsker at der skal ske noget ekstra på ferien.

Læs mere om aktiv ferie her.

Sport og motion

Cykelferie

Oplev hele verden fra din cykel! Du er garanteret store oplevelser.
Find din cykelrejse her >

Løb

Få en unik natur- og kulturoplevelse i løbesko!
Find din løberejse her >

Petanque

Kom med spil petanque i skønt vejr på et af vores mange rejsemål.
Find din petanquerejse her >

 

Sports Resorts

Det naturlige valg til grupper, der søger en aktiv ferie.
Find din Sports Resorts ferie her >

Surfing

Ferie med surfing i sydens sol.
Find din surf-rejse her >

Tennisrejser

Træn tennis og hold formen ved lige i sydens sol.
Find din tennisrejse her >

Triatlonrejser

Spændende rejsemål - både til oplevelser og triatlon!
Find din traitlonrejse her >

Vandring

Kom på vandreferie til nogle af verdens smukkeste områder.
Find din vandreferie her >

Yoga og Qigong

Tag med på yoga-rejse med professionelle instruktører.
Find din yoga-rejse her >

Padelrejser

Træn padeltennis og hold formen ved lige i sydens sol.
Find din padelrejse her >

Ruby Rejser

Tag med på aktiv ferie med Ruby Rejser og Bravo Tours.
Find din Ruby Rejse her >

Ferie med indhold

Bridge-rejser

Rejs med og spil bridge hver aften og nyd det sociale samvær.
Find din bridge-rejse her >


Træning i naturen

Tag med på en fantastisk rejse hvor naturoplevelser er omdrejningspunktet.
Find din træningsrejse her >

Singlerejsende

Tag sammen med andre singler på ferie og nyd det sociale samvær.
Find din singlerejse her >

Selvudviklingsrejser

Løft din energi, finde ressourcer, blive stærk og gå efter drømmene.
Find din selvudviklingsrejse her >

Premium-rejser

Bo godt og få en stribe indholdsrige oplevelser med i prisen.

Find din premium-rejse her >

Ann og Tage Nyrup

Vi har rejst på linedance-danseferie med Bravo Tours siden 2010 – både til Gran Canaria, Fuerteventura og La Palma. Hver gang har der været super god planlægning fra Bravo Tours’ side, og på rejsemålet er vi blevet mødt af gode, hjælpsomme og søde rejseledere. Derfor fortsætter vi med at lave linedance-ture med Bravo Tours.

Lars Juul, gruppeleder på flere petanquerejser bl.a. til La Palma

Jeg er vældig tilfreds med samarbejdet med Bravo Tours. De sørger for, forholdene på destinationen er, som de skal være, og inden afrejse får jeg de informationer, jeg har brug for. Alt er klar ved ankomsten, og alle deltagere får en kuvert med et spændende, inspirerende indhold til ferien. De fleste er så ivrige efter at komme i gang, at vi prøver banerne blot en time efter ankomst – og det kan vi kun, fordi alt er klar. 

Finn Seerup, gruppeleder fra Ballerup Linedance

Vi havde en rigtig dejlig rejse. I forbindelse med bestillingen havde vi samme rejsekonsulent fra start til slut, som var god til at følge op og opfylde vores ”krav” – både i forhold til dans og rejsemål. Hotellet passede perfekt til os, havde gode faciliteter og serviceminded personale. Der er også stor ros til Kirsten, destinationschefen, der havde lavet et stort forarbejde, inden vi kom, og var god til at følge op. Rejselederne var også rigtig søde og kompetente. Lige fra ankomsten gjorde de alt for, at vi fik en god oplevelse. 

Hvad er en aktiv ferie?

En aktiv ferie kan komme i mange forskellige former. Du kan både tage på en aktiv ferie, hvor det er i fysisk forstand, eller på en ferie hvor aktiviteterne henvender sig mere til hjernen. På en aktiv ferie kombinerer man ofte badeferie med en udvalgt aktivitet som fx padeltennis, bridge, løb eller andet. Du har altså mulighed for at spille fx tennis på ferien, alt imens du nyder en badeferie med god mad, plask i poolen, solbadning osv.

Aktiv sommerferie eller vinterferie

Du har mulighed for at få fingrene i en aktiv ferie i både sommer- og vinterhalvåret. Hvornår du kan komme afsted, afhænger af hvilken aktivitet du har valgt. Nogle aktiviteter er kun tilgængelige i sommerhalvåret, hvor andre kun er mulige i vinterhalvåret.

Find din aktive ferie på siden her og se hvornår det passer dig at komme afsted.

Aktiv singleferie

Hos Bravo Tours har du også mulighed for at rejse alene afsted på en aktiv ferie. På aktive ferier har du rig mulighed for at møde andre mennesker, som du kan have noget socialt med på turen. Hvem ved det kan være du møder din nye løbe eller vandremakker.

Hvorfor vælge en aktiv ferie?

Du skal vælge en aktiv ferie fordi du har mulighed for, at kombinerer alt det du elsker på én og samme ferie. Er du fx vild med padeltennis, så har du muligheden for at holde en skøn badeferie med alt det du kender, alt imens du spiller din yndlingssportsgren i sydens sol.

Er du mere til at træne hjernegymnastikken, mens du har det sjovt i selskab med andre? Så kunne en bridge rejse være noget for dig. Her spiller du med andre deltagere, som du kan hygge med på hele ferien.

Hvilken aktiv ferie skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for aktive ferier og hvilken en du skal vælge, afhænger af hvilke aktiviteter du synes er sjove. Tag et kig på siden her og se om der er en aktiv ferie som passer til dig og dine behov. Du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på vej.

Del denne side via E-mail