Bridge-rejser

Bridge-rejser

Vil du kombinere ferie og afslapning med et underholdende og sjovt kortspil? Så er vores Bridge-rejser helt sikkert, noget for dig

Bridge er et spil, der holder hjernen i gang og danner grundlag for et godt socialt netværk. Kort sagt: Hjernegymnastik pakket ind i masser af humor, energi og hyggeligt samvær.

Bravo Bridge arrangerer i samarbejde med DBF (Dansk Bridge Forbund) rejser til sydens sol med nogle af landets bedste undervisere i Bridge. Her har du mulighed for at lære bridge helt fra bunden, så du behøver ingen kendskab til spillet i forvejen. Undervisningen er bygget op med en vekselvirkning mellem forklaringer, spil og spørgsmål. Alle (voksne) kan være med.

Der er kan fx være ca. 2 ½ times undervisning om dagen, så der også er masser af tid til at holde ferie, tage på udflugter eller nyde det sociale med de andre i gruppen. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge tiden. Vores bridge-rejser går til populære feriedestinationer i Europa, så du også har god mulighed for at nyde solen og slappe af ved havet eller ved en pool, mens du har samvær og mulighed for at spille bridge. Undervisningen bygges kronologisk op, så det er vigtigt at man deltager i alle undervisningslektioner.

Bravo Bridge arrangerer også rejser for de mere rutinerede bridge-spillere, så der er sikkert en rejse, der matcher dit niveau.

Få et uforpligtende tilbud

Er I min. 10 personer, og ønsker I at sammensætte jeres egen grupperejse med bridge, cykling, golf eller lignende, så arrangerer vi gerne rejsen for jer.
Send en forespørgsel i dag og lad os tage en snak om jeres ønsker. 

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail