Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Triatlon

    Triatlonrejser

Triatlonrejser - træn i udlandet!

Triatlonrejser - træn i udlandet!

Forestil dig at stå op om morgen, tag cyklen, løbeskoene eller svømmedragten på og gør dig klar til den perfekte træningsdag. 
Samtidig står solen op, og varmen sender løbeskoene i ekstra fart, ligesom svømmetræningen bliver sjovere, når temperaturerne er i orden. Lige præcis sådan kan din triatlontræning med Bravo Tours blive, hvis du rejser med!

Triatlon på egen hånd – og aktiv ferie med familien
Hos Bravo Tours’ skræddersyer vi gerne din triatlonrejse. Uanset om du tænker på at rejse som enkeltperson, som gruppe eller som familie til et af vores triatlonvenlige-hoteller.

Vores hoteller er nemlig perfekte til en aktiv familie. Når du rejser ”på egen hånd” betyder det blot, at der ingen træner er koblet på turen eller hotellet – det giver dig friheden til at træne, når det passer dig eller familien bedst. Sportsfaciliteterne findes enten direkte eller i nærheden af hotellet, så du undgår spildtid og i stedet kan bruge al din ferietid på enten træning eller dem, du rejser sammen med.

Og familiemedlemmerne – de kommer med garanti ikke til at kede sig! Bravo Tours hoteller byder nemlig også på dejlige poolområder, hyggelige byområder og masser af dejlige feriedage. Perfekt til den klassiske familieferie – og der er masser af muligheder for at træne halve dage i området, så du både kan nå at træne og holde ferie med familien.

Med eller uden træner 
Uanset om du søger de perfekte rammer og gerne vil træne selv eller med en ven – eller du mere er til et fuldt program, hvor træningen er planlagt, og du bliver udfordret fra start til slut, kan du rejse med! Hos Bravo Tours har vi håndplukket de hoteller, der både har gode faciliteter og ligger godt i forhold til din træning. Nogle gange er alle faciliteter på hotellet, andre gange er de i nærheden.

Spændende rejsemål – både til oplevelser og triatlon 
Rejs med – uanset om du har din næste triatlon på programmet eller blot ønsker at forbedre/vedligeholde formen. Det betyder også, du selv kan præge på programmet. For på alle destinationer er der selvfølgelig også masser af spændende oplevelser. Tag med på en af Bravo Tours’ udflugter med dansktalende rejseledere eller oplev rejsemålet på egen hånd. Rejselederne giver gerne deres bedste tips til, hvad du skal opleve hos netop dem.

Kontakt os nu og få gode tips til din næste triatlonrejser 
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk 

Vores triatlonrejser

Triatlon på egen hånd

Rejs på ferie og bestem selv hvad der er på programmet.
Læs mere her >

Klubture

Få en skræddersyet løsning og lad os styre logistikken.
Læs mere her >

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail