• Ruby Rejser

Aktiv ferie med Ruby Rejser og Bravo Tours

Aktiv ferie med Ruby Rejser og Bravo Tours

Er der noget bedre end at rejse med andre, som deler din passion for cykling, vandreture eller kultur og natur? Hos Bravo Tours er vi eksperter i at lave grupperejser samt aktive ferier. Sammen med Ruby Rejser har vi gennem mere end 10 år arrangeret et væld af grupperejser for både aktive og nysgerrige gæster til mange forskellige rejsemål.

Fællesskab på turen
Når du rejser med en gruppe, er du sikker på at møde rejsefæller, der deler din interesse og lidenskab. Det danner et fantastisk fundament for nye venskaber, hyggelige stunder og gode samtaler. Grupperejser giver dertil en tryghed i andres selskab. Netop fællesskabet dyrker vi også på disse grupperejser. Alt afhængigt af turens indhold rejser du med en gruppe på mellem 15-50 personer. Der er altid minimum en rejseleder fra Ruby Rejser, som har stor erfaring og viden at dele ud af, og som står for alt det praktiske på turen. Så skal du blot koncentrere dig om at nyde og opleve.

Selvom du rejser med en gruppe, er der selvfølgelig stor fleksibilitet, og på de fleste rejser, kan du vælge at flyve fra den lufthavn, der passer dig bedst.

Vi er med dig hele vejen
Når du køber en grupperejse med Bravo Tours og Ruby Rejser, får du sikkerhed og tryghed på rejsen og en ferie med massevis af det indhold, du holder allermest af. Vores mange års erfaringer med at planlægge aktive ferier har givet os sans for de detaljer, som er særligt vigtige.

Bravo Tours sørger for at finde gode flyløsninger og arrangerer alt det praktiske omkring rejsen. Sammen med Ruby Rejser finder vi de bedste hoteller, så du bor helt rigtigt ift. rejsens program. Ruby Rejser planlægger et komplet program for rejsen med de bedste cykel- eller vandreture eller sammensætter de største kulturelle oplevelser for dig.

Besøger du et af vores charterrejsemål, står vores danske rejseledere selvfølgelig klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel – stor som lille. Er der dage uden program på din ferie, kan du også deltage i en af Bravo Tours spændende udflugter.

Cykelrejser er aktiv ferie med mange oplevelser
Det bliver mere og mere populært at cykle – alt fra hurtig landevejscykling og udfordrende mountainbiketure til hyggelige ture i laveste gear. Og cyklen er et oplagt transportmiddel, hvis du vil udfordre kroppen samtidigt med, at du oplever rejsemålet – ofte helt tæt på naturen og lokalbefolkningens hverdag.

Uanset om du har en komplet uniform af lycra og en imponerende racer, mest cykler på den gamle havelåge om søndagen eller drømmer om at besejre de samme bjerge som de professionelle cykelryttere, så finder du en cykelferie, der passer dit niveau.

Se alle Ruby Rejsers cykelrejser her.

Vandreferier helt tæt på naturen
Vandreture er ikke kun med til at styrke kroppen men i høj grad også den mentale sundhed. Den taktfaste lyd af skoenes trin mod jorden er som terapi for sindet. Roen og rytmen indfinder sig, og de snoede vandrestier bringer dig helt tæt på rejsemålets unikke natur. Samtidigt får du ofte mulighed for at opleve nogle af de største attraktioner fra helt nye vinkler.

Når du rejser på vandreferie med Ruby Rejser og Bravo Tours, får du nøje planlagte vandreture med en erfaren guide fra Ruby Rejser, der kan fortælle en masse om de lokale seværdigheder og natur, du ser på vejen. Guiden sørger for at arrangere varierende ture, der viser mange alsidige sider af rejsemålet.

Se alle Ruby Rejsers vandreferier her.

Oplevelsesrige seniorrejser – oplev mere sammen
Rejs med andre, der deler din interesse for at blive klogere på rejsemålets lokale kultur, traditioner, natur og gastronomi. Vælg en rejse til dit drømmerejsemål og læn dig tilbage, når Bravo Tours og Ruby Rejser præsenterer dig for rejsemålets mest kendte oplevelser og seværdigheder eller bedst bevarede hemmeligheder.

Du finder både rejser til europæiske destinationer og mere eksotiske rejsemål med rundrejser i bl.a. asien.

Rejs med Ruby Rejser

Cykelferie med Ruby Rejser

Find din cykelferie her >

 

Vandreferie med Ruby Rejser

Find din vandreferie her >

 

Del denne side via E-mail