Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Sports Resorts

Sports Resorts – til en aktiv ferie

Nogle gange handler ferie om mere end ren afslapning. Måske handler det altid om mere end ren afslapning for dig? Uanset, om du søger en ferie med fuld fokus på træning, eller blot leder efter kombinationsmuligheden, hvor du har muligheden for at træne, mens du holder ferie, så har vi fundet en række hoteller til dig. Nemlig vores Sports Resorts!

Fælles for alle Bravo Tours’ Sports Resorts er, at du finder en række gode faciliteter til den aktive ferie. Det gælder blot om at vælge det Sports Resort, der passer bedst til dig, dine behov og din træning. For nogle af vores Sports Resorts er perfekt til kombinationen af par- eller familieferie og træning. Andre er perfekt til fx triatleter og professionelle, der gerne vil træne benhårdt og fokuseret.

På Costa del Sol finder I fx et fantastisk sted, nemlig Finca Naundrup, der både har masser af muligheder omkring hotellet og faciliteter på hotellet. Det samme gør sig gældende på Mallorca, ligesom vi også har Sydøstasiens største sportshotel på programmet. Alle muligheder er åbne – det gælder blot om at vælge.

Vi arrangerer også løbende forskellige grupperejser, hvor vi både sætter fokus på løb, cykling og triatlon. Det gælder også på disse hoteller. Du kan altså både rejse alene, sammen med familien eller i en gruppe med træner og på den måde få en anden ferie. Uanset, hvad du vælger, ved du, at når du rejser til et af Bravo Tours’ Sports Resorts, så er der gode faciliteter til den aktive ferie! Find din aktive ferie her

Vores Sports Resorts

Finca Naundrup - Sports Resort

COSTA DEL SOL
Stort udvalg af faciliteter.
Se Sports Resortet her >

Thanyapura Health & Sports Resort

PHUKET, THAILAND
Sydøstasiens største sportshotel.
Se Sports Resortet her >

Hotel PortBlue Club Pollentia Resort & Spa

MALLORCA
Imponerende udvalg af faciliteter.
Se Sports Resortet her >

Victoria Beach & Sport

ALGARVE
Mange sportsfaciliteter.
Se Sports Resortet her >


La Palma Sport

LA PALMA
Mange faciliteter og aktiviteter.
Se Sports Resortet her >

Sands Beach Resort

LANZAROTE
Perfekt sportsresort ved stranden.
Se Sports Resortet her >

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte gruppeafdelingen på mail: gruppe@bravotours.dk eller tlf. 96 27 37 77.

Del denne side via E-mail