Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Lanzarote

    Vejret på Lanzarote

Varmegaranti på din ferie

Gennemsnitstemperatur på Lanzarote

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

21 22 23 23  24  26 28   29 28  26 24 22
15 15 16 16 17  18  19  20  20  19 18 17
19 18 18 19 20  21  21  22  22  22 21 20

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Lanzarote
Havet på Lanzarote

Lanzarote - den varmeste af de Kanariske Øer

Vulkanøen Lanzarote er en del af de populære Kanariske Øer og ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst. Lanzarote er den ældste af øerne og byder lige som de andre Kanariske Øer året rundt på et helt formidabelt vejr med en skøn kombination af varme og masser af dage med solskin. Det kan være forklaringen på, at Lanzarote med sit karakteristiske måneagtige vulkanlandskab gennem så mange sæsoner har været mange danskeres foretrukne feriemål.

Lanzarote topper på varme

Hvad enten du er på udkig efter et sted til sportslige aktiviteter med familien eller længes efter en klassisk badeferie, så kan Lanzarotes lækre klima danne den helt perfekte ramme for din ferierejse. Solen er på overarbejde på øen, der har flere end 300 solskinsdage hvert eneste år. Vulkanøen Lanzarote ligger forholdsvist tæt på Vestsahara og Marokko, hvilket er medvirkende til, at øen har de højeste temperaturer, hvis man sammenligner med de øvrige Kanariske Øer. Men som på naboøerne, er briserne fra havet med til at sikre, at varmen aldrig bliver ulidelig, men altid føles behagelig.

Ens vejr på hele øen

I modsætning til de andre Kanariske Øer som eksempelvis Gran Canaria og Fuerteventura, så er der ikke nævneværdige regionale forskelle i vejrforholdene på Lanzarote. En del af forklaringen skal findes i, at øen er forholdsvis flad.  Lanzarote har dog to bjergkæder, der forhindrer, at den varme vestenvind og de nordøstlige passatvinde kan slippe igennem til hele øen. Det er medvirkende til, at øens vestlige del som regel er tørrere og varmere, end den østlige del er.

Garanti for godt vejr

Hvis du ønsker varme og sol på din ferie, så kan du trygt rejse til Lanzarote alle måneder af året, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på mere end 22 grader. De køligste måneder er januar og februar, der stadigvæk holder forholdsvis høje temperaturer med 21 og 22 graders varme i gennemsnit. De hedeste måneder ligger i månederne juli, august og september, hvor den gennemsnitlige varme kommer op på 29 grader. Det er begrænset, hvad der falder af regn på øen. Den smule regn, der kommer, falder i overvejende grad i december-måned.  


Del denne side via E-mail