Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Puerto Calero

Om Puerto Calero, Lanzarote

Puerto Calero – luksus og ro ved havnen

Blot fem kilometer fra Lanzarotes største turistby, Puerto del Carmen, ligger eksklusive Puerto Calero. Her er fredeligt, roligt og et eksklusivt havnemiljø ved marinaen. Mange gæster besøger hvert år Puerto Calero for at slentre en tur i de hyggelige gader og nyde stilheden.

Den eksklusive havn
Om dagen er der ro og tid til ren afslapning ved områdets små strande, men om aftenen liver byen op. Både de lokale og turisternes samles ved byens eksklusive havn. Her finder I restauranter, caféer og barer, hvor I med fordel kan smage den friskfangede fisk og den gode stemning. Vil I shoppe, kan I naturligvis også det, for der en hel gade med mærkevarebutikker og souvenirbutikker.

Strande i Puerto Calero
I Puerto Calero er der små, hyggelige stenstrande. Foretrækker i sandstrand, er der ikke langt ind til Puerto del Carmen. Tag lokalbussen og stå med fødderne i strandkanten på mindre end en halv time. Her finder i også et større udvalg af restauranter, butikker, barer og natklubber. Her ligger også det store shoppingscenter Biosfera.

Golf på Lanzarote
Vil I spille golf, er det godt at bo i Puerto Calero. Den nærmeste golfbane ligger under 10 kilometer fra hotellet og en anden kun en halv times kørsel. Bestil jeres starttider hjemmefra og få de gode tider – Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne.

Oplev Lanzarote
Lanzarote er fuld af oplevelser – tag en tur rundt på øen, tæt på naturen eller sejl på det åbne hav. Se César Manriques mesterværker overalt på øen, hvor de lave hvide huse og grønne vinduer skaber en helt unik stemning. Lej en bil og kom tæt på det lokale og autentiske Lanzarote væk fra turistbyerne.

Transfer
Det tager cirka 25 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Puerto Calero.Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efterfølgende kører vi gennem vinbyen La Geria, og vi gør holdt ved en af vingårdene, hvor der er arrangeret både vinsmagning og efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Demonstration af Aloe Vera planten
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 507 - børn kr. 310.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lunar Vandretur
Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 328 - børn kr. 240

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lanzarotes skatte

Dagen står i det historiske og kulturelle tegn, hvor der gives en bedre forståelse af, hvad der kulturelt og historiske har gjort øen til det den er i dag. Vi skal opleve Kanarieøernes største marked i den hyggelige gamle hovedstad Tequise. På markedet vil der være mulighed for at udforske på egen hånd og gære sig sine egne fund i en af markedets mange boder. Der er rig mulighed for at nyde frokosten på en af de utallige hyggelige cafeer, som ligger i de smalle stemningsfulde gader.
Derefter besøger vi Jardin de Cactus, der er en af verdens største kaktushave og endda designet som et stort amfiteater. Her gives en lille rundvisning, og hvor der er tid til at gå rundt og nyde denne smukke have.

Vi fortsætter med at komme helt ind under huden på Lanzarote, når vi besøger det spektakulære Fundation Manrique. Det er multikunstneren Cesar Manriques tidligere hjem der er designet på/i en lava flod, hvor han har udnyttet bl.a. lava bobler til små stuer. I dag er det et kunstgalleri og museum med kunst af Cesar Manrique selv, samt andre berømte kunstnere som bl.a. Picasso og Joan Miro. Fundation Manrique er en stor oplevelse. Det er rejseledernes yndlingssted, fordi man får en forståelse af tankerne bag visionen om at naturen og Lanzarote skulle blomstre i et, med turisme, arkitektur og kultur. Det er i den grad lykkedes pga. Cesar Manrique.

Prisen er 293 kr. pr. pers.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Northern Delights

Nord for Lanzarote venter den underskønne, uspolerede ø La Graciosa på at blive udforsket. På denne udflugt kan du tage med på opdagelse, når vi fra dit hotel sætter kurs mod en oplevelsesrig dag. På vej mod La Graciosa gør vi først holdt ved et mageløst hus. Nemlig den berømte skuespiller Omar Sharifs hus, LagOmar, der på fascinerende vis er bygget ind i klipperne med skjulte huler og naturlige labyrinter. Et hus, der bestemt ikke ligner naboens!

Vi fortsætter mod Orzola, hvorfra vi sejler mod La Graciosa. Når vi ankommer i La Graciosas havn, serveres der frokost om bord på båden, inden vi går i land. Når sidste mundfuld er spist, er der tid på egen hånd til at opleve La Graciosa. Du kan fx slentre gennem byens pittoreske og charmerende gader og opleve de fine huse bygget på sand. Du kan også nyde en forfriskende dukkert i det krystalklare hav, der i den grad inviterer til en svømmetur.

Vi sejler retur til Lanzarote, hvor turens sidste stop er ved Mirador Del Rio. Her oplever du et af César Manriques spektakulære arkitektoniske værker bygget på klippen Risco de Famara i 400 meters højde. Herfra kan du foruden den forunderlige arkitektur opleve en af Lanzarotes ubestridt smukkeste udsigter ud over Atlanterhavet og La Graciosa.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 445 - børn kr. 265

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail