Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Playa Blanca

Om Playa Blanca, Lanzarote

Om Playa Blanca, Lanzarote

Playa Blanca – charmerende strandpromenade og rolig omgivelser

Oprindeligt var Playa Blanca blot en lille fiskerlandsby, og selv om turisterne har opdaget byen, mærker man hurtigt byens autenticitet og charme. Langs strandpromenaden ligger caféer og restauranter side om side med den smukke strand. Playa Blanca på Lanzarotes sydspids indbyder til ren afslapning!

Tæt på gode og børnevenlige strande
Finkornet og lækkert sand – sådan er strandene på Lanzarote, lige som vi elsker det. På begge sider af byen ligger de dejlige strande, Playa Dorada og Playa Flamingo. Begge strande er meget børnevenlige. Tæt på Playa Blanca ligger også øens bedste og smukkeste strande, Playa Papagayo. Tag en af bådene derude og besøg strandene fra søsiden.

Den perfekte feriestemning
I Playa Blanca er der garanti for at komme afslappet hjem. Gå en tur på den hyggelige strandpromenade og spis på en af de gode restauranter. Der er mange specialiteter på menuen, prøv fx en lokal blæksprutte eller god tapas. På en klar dag kan I se helt til Fuerteventura eller nyde udsigten over de flotte yatchs ved marinaen.

Gode oplevelser
Lanzarote har et utal af spændende oplevelser, både hvis I vil nyde eller være aktiv. Tag med rundt på øen, oplev César Manriques aftryk på tætteste hold eller vandr på vulkaner. Sejl blot en halv time og oplev en anden af De Kanariske Øer, Fuerteventura. I kan naturligvis også leje en bil og se øen i jeres eget tempo.

Transfer
Det tager cirka 45 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Playa Blanca.

 

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Demonstration af Aloe Vera planten
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 525 - børn kr. 285.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Graciosa

Denne lille, ukendte, Kanariske ø er noget for sig selv. På øen findes der ingen asfalterede veje, ingen diskoteker og ingen turister, andet end dem som besøger øen på halvdags udflugter. Her er det de øde strande, total afslapning, vandring eller cykling som de fleste tager sig til, når de besøger øen. Strandene her er hvidere og finere end de fleste andre strande på de Kanariske Øer. Du kan let gå eller cykle rundt til strandene på øen og du kan selv vælge hvilken strand der skal være din for dagen. Øen er fascinerende, da de 600 indbyggere har alt, hvad de skal bruge og lever på en helt anden måde. Det er helt klart en oplevelse værd.

Vi kører fra hotellerne til den nordligste havn i byen Orzola. Herfra tages en færge over til La Graciosa. Her kan du nyde udsigten fra båden ud over havet, og ind over øen, som har en anderledes og smuk natur.

Der er mulighed for en guidet rundtur på engelsk i den lille by, Caleta de Sebo, hvor der bliver fortalt om øens historie og traditioner, eller man kan udforske byen på egen hånd. Efterfølgende går man ombord på den luksuriøse katamaran, hvor besætningen står klar med en velkomstdrink til dig. Katamaranen sejler langs La Graciosas sydkyst og lægger til ved det skjulte paradis, også kaldet Francesa strand. Ved den skønne strand, er der mulighed for at nyde tiden på havet, med fri snorkling, kajak eller bare nyde solens stråler og den fantastiske udsigt.

Ombord på katamaranen bliver der serveret frisk paella, samt fri bar, så der er rig mulighed for at få smagt den spanske nationaldrik sangria.

Turen varer ca. 5 timer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 470 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

OBS: Turen foregår med engelsktalende rejseleder. Transport fra/til hotelområde og fri bar med øl, sangria og vand er inkluderet. Turen med færge tager ca. 25 min. Udstyr nødvendigt til vandaktiviteter (10€ depositum).

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail