Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Hoteller på Lanzarote

    Hoteller på Lanzarote

Bredt udvalg af feriehoteller

Vulkanøen Lanzarote byder på mange spændende steder. Det forrevne, vulkanske landskab med størknet lava og stejle skrænter minder visse steder mest af alt om et månelandskab, men øen har også over 200 km strand samt en enestående natur. UNESCO har af den årsag udpeget Lanzarote til biosfærereservat. Timanfaya Nationalpark byder på et væld af vulkanske former, og naturparken Archipiélago Chinijo er tilholdssted for et stort antal havfugle.

Aktiv ferie på Lanzarote

Det milde klima gør øen velegnet som feriested hele året rundt. Hvis I ynder at dyrke sport, er der rig mulighed for det på Lanzarote. I kan spille golf mellem kaktus og lava på øens to skønne golfbaner, Costa Teguise og Lanzarote Golf. I kan også dykke i havet og opleve den smukke havbund på nærmeste hold. Der er mulighed for dybhavsfiskeri og surfing på de livlige bølger, der regnes blandt Europas bedste.

Spændende lokalkultur

Besøg de smukke landsbyer, eller gå på opdagelse i øens kunst-, kultur- og turistcentre, som værner om og formidler øens kulturarv. Kunstneren César Manrique har skabt arkitektur, der passer ind i øens karaktertræk. De hvide huse og grønne vinduer gør øen endnu smukkere. Skal der shoppes, er der også mulighed for det i øens souvenirbutikker, supermarkeder og i hovedstadens mærkevarebutikker. Med 300 solskinsdage om året skuffer Lanzarote ikke, når I vil have sommer og sol. I kan gå hyggelige ture på strandpromenaden eller dase på sandstranden. Øen får mindst nedbør af alle de kanariske øer, så den er perfekt til solferien.

Mange dejlige hoteller at vælge imellem

Hvis I foretrækker en ferielejlighed kan I vælge mellem Costa Mar, der ligger kun 200 meter fra stranden, men også har et stort poolområde, eller Paradise Island, der må være alle børnefamiliers drøm. Sidstnævnte ligger lige ved siden af vandlandet, Dino Aquapark, som I selvfølgelig har fri adgang til. I kan også vælge at bo på det lidt mindre Vista Mar lejlighedshotel, der ligger kun en kort gåtur fra centrum af Puerto del Carmen og mange lækre fiske- og skaldyrsrestauranter. Skal I gennemforkæles er det oplagt at vælge Hotel VIK San Antonio, hvor I har alt fra lækkert poolområde og restauranter til sauna, tyrkisk bad og tennis. Et skønt poolområde med udendørs-jacuzzi samt motionsrum og spaafdeling finder I også på Dream Gran Castillo Resort, der er bygget i klassisk, kanarisk kolonistil.

Hoteller på Lanzarote

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7