Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Club Siroco lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Club Siroco lejligheder

  • Gratis WiFi
  • Kun voksne
  • Pool
  • Restaurant
  • Tilkøb halvpension

Roligt voksenhotel tæt på stranden
Glæd jer til en rolig ferie i store lejligheder kun en kort gåtur fra stranden Los Charcos i den lille ferieby, Costa Teguise. Lejlighederne ligger gåasfstand til centrum, hvor der er et fint udvalgt af både restauranter og barer.

Club Siroco er delt i to områder. Serenity-området er hotellets stille område med eget opvarmet poolområde, moderne lejligheder og en chill-out terrasse. Det er kun gæster, der bor i Premium-lejlighederne, der adgang til dette område.

Receptionen, restauranterne og de andre poolområder kan benyttes af hotellets gæster. Uanset, hvor I bor, kan I nyde hotellets gode morgenmadsbuffet. 

Sådan bor du
To- og treværelseslejligheder med opholdsrum, et eller to seperate soveværelsen, køkken, bad og balkon/terrase. Alle lejligheder har tv (fjernbetjeningen mod depositum), telefon, elkedel, toaster, kaffemaskine og safeboks (mod gebyr). Toværelses lejligheder har plads til tre personer, mens der kan bo op til fem personer i tre-værelses lejligheder.

To- og treværelseslejligheder ”premium” giver adgang til hotellets Serenity-område. Disse lejligheder er nyrenoverede og moderne indrettede. I får også adgang til hotellets opvarmede pool og chill-out terrasse. To-værelses lejligheder ”premium” har plads til to personer, mens tre-værelses lejligheder ”premium” maksimalt har plads til fire personer.

Opholdet er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension. 

Mere om Club Siroco
Man skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet. Der er julemiddag (25/12) og nytårsmiddag (31/12). Disse indgår i prisen, hvis man har bestilt halvpension. 
Der er elevator i nogle bygninger. To-værelses lejligheder er normalt placeret på en højere etage uden elevator.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m
Afstand til strand 300 m
Byggeår 1992
Elevator Ja
Lejligheder 94
Minigolf Ja, mod gebyr
Poolhåndklæder Nej
Renoveret 2015
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Tennis Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail