Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Costa Teguise

Om Costa Teguise, Lanzarote

Costa Teguise – flotte sandstrande og aktivitetsmuligheder

På Lanzarotes sydkyst ligger Costa Teguise. Et paradis for jer, der vil slappe af, windsurfe eller spille golf. Omgivelserne er perfekte – uanset om I vil være aktive, nyde en afslappende familieferie eller nyde den hyggelige og livlige stemning.

Lækre strande og windsurfernes paradis
Costa Teguises hjerte er uden tvivl den 600 meter lange sandstrand, Playa de las Cucharas. Nyd livet og solen på stranden og kom helt ned i gear. Slut dagen af langs strandpromenaden, hvor der både ligger butikker og restauranter. Nordvinden gør også stranden oplagt til windsurfing, og er I ikke til det, kan I nyde godt af den dejlige brise.

Lokale oplevelser
Tager I blot et par kilometer ind i landet, kommer I til øens tidligere hovedstad, Teguise. Gå en tur mellem de gamle bygninger og huse i ren spansk kolonistil. Hver søndag er der marked i byen, hvor I kan handle med de lokale. Der er heller ikke langt til den nuværende hovedstad, Arrecife. Her kan I shoppe løs i hovedgaden León y Castillo.

Oplev Lanazarote
Lanzarote er fuld af oplevelser både til lands og til vands. Tag med øen rundt, besøg naboøen Fuerteventura eller lej en bil. Vejene er gode, og der er meget at opleve. Tag fx til Puerto del Carmen eller besøg den eksklusive marina, Puerto Calero. Vinregionen La Geira og nationalparken Timanfaya er absolut også et besøg værd.

Golf på Lanzarote
Der er mange muligheder for at være aktiv på Lanzarote, men Teguise er det oplagte valg, hvis I vil spille golf. Få kilometer fra byen ligger en af øens bedste golfbaner. Banen ligger smuk placeret i naturen og er både underholdende og udfordrende.

Transfer
Det tager cirka 20 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Costa Teguise.

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Demonstration af Aloe Vera planten
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 525 - børn kr. 285.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Graciosa

Denne lille, ukendte, Kanariske ø er noget for sig selv. På øen findes der ingen asfalterede veje, ingen diskoteker og ingen turister, andet end dem som besøger øen på halvdags udflugter. Her er det de øde strande, total afslapning, vandring eller cykling som de fleste tager sig til, når de besøger øen. Strandene her er hvidere og finere end de fleste andre strande på de Kanariske Øer. Du kan let gå eller cykle rundt til strandene på øen og du kan selv vælge hvilken strand der skal være din for dagen. Øen er fascinerende, da de 600 indbyggere har alt, hvad de skal bruge og lever på en helt anden måde. Det er helt klart en oplevelse værd.

Vi kører fra hotellerne til den nordligste havn i byen Orzola. Herfra tages en færge over til La Graciosa. Her kan du nyde udsigten fra båden ud over havet, og ind over øen, som har en anderledes og smuk natur.

Der er mulighed for en guidet rundtur på engelsk i den lille by, Caleta de Sebo, hvor der bliver fortalt om øens historie og traditioner, eller man kan udforske byen på egen hånd. Efterfølgende går man ombord på den luksuriøse katamaran, hvor besætningen står klar med en velkomstdrink til dig. Katamaranen sejler langs La Graciosas sydkyst og lægger til ved det skjulte paradis, også kaldet Francesa strand. Ved den skønne strand, er der mulighed for at nyde tiden på havet, med fri snorkling, kajak eller bare nyde solens stråler og den fantastiske udsigt.

Ombord på katamaranen bliver der serveret frisk paella, samt fri bar, så der er rig mulighed for at få smagt den spanske nationaldrik sangria.

Turen varer ca. 5 timer.

Vejledende pris:
Voksne kr. 470 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn

OBS: Turen foregår med engelsktalende rejseleder. Transport fra/til hotelområde og fri bar med øl, sangria og vand er inkluderet. Turen med færge tager ca. 25 min. Udstyr nødvendigt til vandaktiviteter (10€ depositum).

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail