Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Costa Teguise

Om Costa Teguise, Lanzarote

Costa Teguise – flotte sandstrande og aktivitetsmuligheder

På Lanzarotes sydkyst ligger Costa Teguise. Et paradis for jer, der vil slappe af, windsurfe eller spille golf. Omgivelserne er perfekte – uanset om I vil være aktive, nyde en afslappende familieferie eller nyde den hyggelige og livlige stemning.

Lækre strande og windsurfernes paradis
Costa Teguises hjerte er uden tvivl den 600 meter lange sandstrand, Playa de las Cucharas. Nyd livet og solen på stranden og kom helt ned i gear. Slut dagen af langs strandpromenaden, hvor der både ligger butikker og restauranter. Nordvinden gør også stranden oplagt til windsurfing, og er I ikke til det, kan I nyde godt af den dejlige brise.

Lokale oplevelser
Tager I blot et par kilometer ind i landet, kommer I til øens tidligere hovedstad, Teguise. Gå en tur mellem de gamle bygninger og huse i ren spansk kolonistil. Hver søndag er der marked i byen, hvor I kan handle med de lokale. Der er heller ikke langt til den nuværende hovedstad, Arrecife. Her kan I shoppe løs i hovedgaden León y Castillo.

Oplev Lanazarote
Lanzarote er fuld af oplevelser både til lands og til vands. Tag med øen rundt, besøg naboøen Fuerteventura eller lej en bil. Vejene er gode, og der er meget at opleve. Tag fx til Puerto del Carmen eller besøg den eksklusive marina, Puerto Calero. Vinregionen La Geira og nationalparken Timanfaya er absolut også et besøg værd.

Golf på Lanzarote
Der er mange muligheder for at være aktiv på Lanzarote, men Teguise er det oplagte valg, hvis I vil spille golf. Få kilometer fra byen ligger en af øens bedste golfbaner. Banen ligger smuk placeret i naturen og er både underholdende og udfordrende.

Transfer
Det tager cirka 20 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Costa Teguise.

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efterfølgende kører vi gennem vinbyen La Geria, og vi gør holdt ved en af vingårdene, hvor der er arrangeret både vinsmagning og efter denne vil vi forsætte videre til vores frokoststop. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Helechos og Jameos del Aqua. Til at slutte dagen af vil vi besøge Punta Mujeres, hvor vi vil se en demonstration af Aloe Vera plantens mange egenskaber.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Demonstration af Aloe Vera planten
• Moderne bus med aircondition

Rute: Salinas de Janubio, Los Hervideros, El Golfo, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador del Helechos, Haría, Jameos del Agua, Punta Mujeres.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 507 - børn kr. 310.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lunar Vandretur
Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 328 - børn kr. 240

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lanzarotes skatte

Dagen står i det historiske og kulturelle tegn, hvor der gives en bedre forståelse af, hvad der kulturelt og historiske har gjort øen til det den er i dag. Vi skal opleve Kanarieøernes største marked i den hyggelige gamle hovedstad Tequise. På markedet vil der være mulighed for at udforske på egen hånd og gære sig sine egne fund i en af markedets mange boder. Der er rig mulighed for at nyde frokosten på en af de utallige hyggelige cafeer, som ligger i de smalle stemningsfulde gader.
Derefter besøger vi Jardin de Cactus, der er en af verdens største kaktushave og endda designet som et stort amfiteater. Her gives en lille rundvisning, og hvor der er tid til at gå rundt og nyde denne smukke have.

Vi fortsætter med at komme helt ind under huden på Lanzarote, når vi besøger det spektakulære Fundation Manrique. Det er multikunstneren Cesar Manriques tidligere hjem der er designet på/i en lava flod, hvor han har udnyttet bl.a. lava bobler til små stuer. I dag er det et kunstgalleri og museum med kunst af Cesar Manrique selv, samt andre berømte kunstnere som bl.a. Picasso og Joan Miro. Fundation Manrique er en stor oplevelse. Det er rejseledernes yndlingssted, fordi man får en forståelse af tankerne bag visionen om at naturen og Lanzarote skulle blomstre i et, med turisme, arkitektur og kultur. Det er i den grad lykkedes pga. Cesar Manrique.

Prisen er 293 kr. pr. pers.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail