Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Costa Teguise

Om Costa Teguise, Lanzarote

Costa Teguise – flotte sandstrande og aktivitetsmuligheder

På Lanzarotes sydkyst ligger Costa Teguise. Et paradis for jer, der vil slappe af, windsurfe eller spille golf. Omgivelserne er perfekte – uanset om I vil være aktive, nyde en afslappende familieferie eller nyde den hyggelige og livlige stemning.

Lækre strande og windsurfernes paradis
Costa Teguises hjerte er uden tvivl den 600 meter lange sandstrand, Playa de las Cucharas. Nyd livet og solen på stranden og kom helt ned i gear. Slut dagen af langs strandpromenaden, hvor der både ligger butikker og restauranter. Nordvinden gør også stranden oplagt til windsurfing, og er I ikke til det, kan I nyde godt af den dejlige brise.

Lokale oplevelser
Tager I blot et par kilometer ind i landet, kommer I til øens tidligere hovedstad, Teguise. Gå en tur mellem de gamle bygninger og huse i ren spansk kolonistil. Hver søndag er der marked i byen, hvor I kan handle med de lokale. Der er heller ikke langt til den nuværende hovedstad, Arrecife. Her kan I shoppe løs i hovedgaden León y Castillo.

Oplev Lanazarote
Lanzarote er fuld af oplevelser både til lands og til vands. Tag med øen rundt, besøg naboøen Fuerteventura eller lej en bil. Vejene er gode, og der er meget at opleve. Tag fx til Puerto del Carmen eller besøg den eksklusive marina, Puerto Calero. Vinregionen La Geira og nationalparken Timanfaya er absolut også et besøg værd.

Golf på Lanzarote
Der er mange muligheder for at være aktiv på Lanzarote, men Teguise er det oplagte valg, hvis I vil spille golf. Få kilometer fra byen ligger en af øens bedste golfbaner. Banen ligger smuk placeret i naturen og er både underholdende og udfordrende.

Transfer
Det tager cirka 20 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Costa Teguise.

Oplevelser

lanzarote
Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efterfølgende kører vi gennem vinbyen La Geria, og vi gør holdt ved en af vingårdene, hvor der er arrangeret både vinsmagning og frokost for os. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Río og Jameos del Aqua.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:

• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Entre til Mirador del Río
• Moderne bus med aircondition


Rute:
 El Golfo, Los Hervideros, Salinas de Janubio, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador de Río, Guatiza, Mala, Arrieta, Malpaís de Monte Corona, Jameos del Agua, Ye, Haría, Peña del Chache.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 507 - børn kr. 310.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Lunar Vandretur
Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 328 - børn kr. 240

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Bådtur Lanzarote
Catlanza - på egen hånd

Tag med på en bådtur ud for kanariøernes mest solbeskinnede ø Lanzarote. Vi går ombord på katamaranen Catlanza, hvor vi sejler mod strandene ved Papagayo. Hvis vi er heldige kan man opleve delfiner eller hvaler på vejen. Når vi lægger anker og begynder dagen også med en masse sjov for vanhunde. Man kan hoppe i det azurblå hav både med en lille vandrutsjebane eller med stigerne. Man kan også tage en snorkletur og se på de mange forskellige fisk undervejs! Sidst men ikke mindst for vandhundene kan man prøve jetski af med en professionel instruktør. Man kan selvfølgelig også bare slappe af på båden og nyde solen og dagen på vandet. 
Der vil blive serveret frokost undervejs sammen med et udvalg af vand, sodavand og alkoholiske drikke. 

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 460 - børn kr. 225

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Graciosa Lanzarote
Udflugt til La Graciosa – På egen hånd

Tag med på en tur til den lille ø La Graciosa med skandinavisk rejseleder. PÅ turen kommer man til at sejle til Graciosa i en båd, hvor man går i land på den største by på øen Caleta de Sebo som er én af to byer på hele øen. Her kommer der til at være en guidet rundtur rundt i byen hvorefter man har fritid til at gå rundt og kigge i byen. Ombord på båden kan man nyde den fantastiske udsigt over Lanzarote og vulkanerne på øen.  

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 435 - børn kr. 275

Lanzarotes skatte

Dagen står i det historiske og kulturelle tegn, hvor der gives en bedre forståelse af, hvad der kulturelt og historiske har gjort øen til det den er i dag. Vi skal opleve Kanarieøernes største marked i den hyggelige gamle hovedstad Tequise. På markedet vil der være mulighed for at komme med på en lille byrundtur, samt en demostation af Aloe Vera planten, derefter gives tid på egen hånd. Der er rig mulighed for at nyde frokosten på en af de utallige hyggelige cafeer, som ligger i de smalle stemningsfulde gader.
Derefter besøger vi Jardin de Cactus, der er en af verdens største kaktushave og endda designet som et stort amfiteater. Her gives en lille rundvisning, og hvor der er tid til at gå rundt og nyde denne smukke have.
Vi fortsætter med at komme helt ind under huden på Lanzarote, når vi besøger det spektakulære Fundation Manrique. Det er multikunstneren Cesar Manriques tidligere hjem der er designet på/i en lava flod, hvor han har udnyttet bl.a. lava bobler til små stuer. I dag er det et kunstgalleri og museum med kunst af Cesar Manrique selv, samt andre berømte kunstnere som bl.a. Picasso og Joan Miro. Fundation Manrique er en stor oplevelse. Det er rejseledernes yndlingssted, fordi man får en forståelse af tankerne bag visionen om at naturen og Lanzarote skulle blomstre i et, med turisme, arkitektur og kultur. Det er i den grad lykkedes pga. Cesar Manrique.

Prisen er 293 kr. pr. pers.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Kort

Del denne side via E-mail