Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Do Mar

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Do Mar

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool

Charmerende hotel direkte ud til vandet
Det dejlige Hotel do Mar ligger i skønne omgivelser i landsbyen Povoação på hovedøen São Miguel. Da du bor på den sydøstlige del af øen, hvor der er færre turister, får du den unikke atmosfære og den rolige stemning helt ind under huden. Hotel do Mar er et perfekt valg, hvis du ønsker at være tæt på naturen.

Hotellet ligger på byens havnepromenade og har derfor en skøn udsigt over havet. Derudover har hotellet et 360 graders udkigstårn, hvor du rigtig kan nyde den smukke panoramaudsigt. Hotel do Mar byder også på en dejlig restaurant, som serverer morgenmad hver dag, og i hotellets bar kan du få kolde forfriskninger i løbet af dagen og farverige drinks om aftenen.

På hotellets område finder du også et mindre, men skønt poolområde, hvor du kan ligge og slappe af på en af hotellets liggestole og nyde solens varme stråler – fx efter en tur rundt på øen på egen hånd eller en god gåtur i de smukke omgivelser. Der er nemlig masser at opleve på São Miguel.

Hotel do Mar er et fantastisk sted at bo, hvis du ønsker en ferie fyldt med natur og spændende oplevelser. Vi anbefaler, at man lejer en bil og tager ud og oplever de fantastiske seværdigheder, som denne del af øen har at byde på.

Om hotellet
Afstand til centrum 10 km, Furnas
Afstand til lokalt centrum 0 m, Povoação Village
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 36
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Restaurant Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Hotel Do Mar bor du i komfortable og velindrettede dobbeltværelser, som er udstyret med eget badeværelse og balkon eller terrasse, satellit-tv, WIFI, telefon og aircondition. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn.

Pension
Dit ophold på Hotel do Mar med morgenmad.

Mere om Hotel Do Mar
Når du opholder dig på Hotel do Mar, er det oplagt at leje en bil, så du kan udforske denne del af øen. 
Der er begrænset rejselederservice her. Deltager du på udflugter skal du møde op til Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. Nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Do Mar.

Adresse
Rua Gonçalo Velho, s/n, Povoação
9650- 423 Povoacao São Miguel – Azores 
Portugal
Tlf.: 00351296550010

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail