Oplevelsesrejser - mere end ferie

Oplevelsesrejser - mere end ferie

Oplevelsesrejser er rejser, der er lidt ud over det sædvanlige! Det er din garanti for at rejse hjem med de bedste ferieminder – vi har nemlig udvalgt rejsemålets bedste oplevelser til jer.

En oplevelsesrejse er skræddersyet. I finder dem på flere af vores rejsemål, men fællesnævneren er klar: I får meget for pengene og ikke mindst en stribe indholdsrige oplevelser med i prisen. Det er næsten som en rundrejse, men i stedet for at flytte hotel hver eller hver anden dag, bor I godt og samme sted hele ferien. Så har I et godt udgangspunkt til rejsemålets mange oplevelser. Samtidig kan I nyde de dage, hvor der ikke er oplevelser på programmet, i skønne omgivelser.

En Oplevelsesrejse indeholder blandt andet:

  • Udvalgte udflugter, der giver jer de bedste oplevelser
  • Mange oplevelser for pengene – du sparer mange penge ved at rejse på en oplevelsesrejse fremfor at tilkøbe udflugterne enkeltvis på rejsemålet
  • God standard på dit hotel
  • Ingen ekstra omkostninger – alle skatter og obligatoriske afgifter er inkluderet i prisen

Dansktalende rejseleder

Bravo Tours dansktalende rejseledere følger med dig hele vejen. De kender rejsemålet og historierne bag alle oplevelserne, der venter på netop jeres oplevelsesrejse. De danske rejseledere er med på alle udflugter, hvor de guider og fortæller, og selvfølgelig sørger for, at du ikke mangler noget. De tager sig af alt det praktiske – så det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade dig forføre af dit udvalgte rejsemål.
Rejselederne kan også nås på vores servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. Måske noget om, at de jo også har tid på egen hånd, som rejselederne selvfølgelig kan give tips til.

Unikke rejsemål

Oplevelsesrejserne tager dig til nogle af vores mest spektakulære rejsemål. Fællesnævneren for alle rejserne er, at de er rige på smukke naturoplevelser. Vandreture gennem frodige landskaber, busture over høje bjerge eller sejlture med mulighed for at spotte delfiner og hvaler, er blot eksempler på nogle af de helt enestående oplevelser, du kan vælge mellem.

Derudover er alle oplevelsesrejser krydret med særegne oplevelser, som er helt unikke og karakteristiske for det enkelte rejsemål. Eksempelvis gastronomiske eventyr i Calabrien i Syditalien eller underfundige, tropiske blomster på Azorerne.

Vi bliver aldrig færdig med at lave oplevelsesrejser, fordi vi gerne vil have, at I kan finde netop jeres perfekte oplevelsesrejse hos os. Se, hvor vi i øjeblikket tilbyder oplevelsesrejser nedenfor. Under hver rejse kan I læse mere om, hvilke oplevelser den specifikt indeholder.

Oplevelsesrejser er din garanti for lige præcis dét ekstra, der gør din næste rejse helt unik!

Oplevelsesrejse til Algarve

Oplevelsesrejse Hua Hin Thailand

Den kongelige feriebys bedste oplevelser Rejs i fra november til marts
Udsolgt

Del denne side via E-mail