Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Furnas

Om Furnas

Om Furnas

Furnas – bo midt i Azorernes forunderlige natur

Området Furnas er indrammet i stor herlighedsværdi og ægte azorisk charme i landsbyen. I den østlige del af øen São Miguel, inden bjergområdet med øens højeste punkt, Pico do Vara,begynder, finder man det skønne Furnas-område, som er São Miguel største vulkankrater, og som absolut er et besøg, man ikke må undgå på sin ferie.

Læs mere om Furnas her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Oplev Furnas’ rolige omgivelser med Bravo Tours

I Furnas landsby har indbyggerne ikke travlt, og du vil opleve et lokalt bymiljøet, som smelter sammen med tankerne om at have en afslappede ferie med skøn natur om sig. Furnas har mange små hyggelige gader, som bliver lyst op i aftentimerne med en dunkel belysning, der skaber rustikke rammer i gaderne, som bare skal opleves. Du finder mange gode spisesteder i byen, og du vil hurtigt indse, at priserne er væsentligt lavere end i Ponta Delgada. Furnas’ egen lokalret hedder Cozido og bliver tilberedt ved de varme områder ved søen. Det er en kæmpe anbefaling!

Øens skatkammer, Furnas termiske bade

De første turister, der kom tilSão Miguel i 1800-tallet, kom til Furnas for at bade i de termiske bade. Stadig den dag i dag vælger mange at holde ferie i Furnas for at besøge de termiske bade. Her kan Poca da Bona Beija anbefales, som er indrammet i azorisk natur hele vejen rundt, og der findes bade fra 25 grader til næsten 40 grader. En magisk oplevelse er at være der i aftentimerne, når solen er gået ned, og badene damper i den mørke aftenhimmel. Det skal bare opleves!

Gode muligheder for at være aktiv

I centrum af Furnas begynder en rigtig god vandrerute, som bringer dig frem til mange af de kendte punkter i området. Ruten er ni km og betragtes som en let rute uden de store stigninger. Ved Furnas kratersø kan du besøge naturreservatet Antigo Pomar Das Caldeiras da Lagoa! Her finder du de rygende Caldeira, som man også oplever på Island og New Zealand, yderligere i samme område finder du parken, Parque da Grenã, som har skøn natur og vandfald. Noget der er blevet meget populært i Furnas er cykeludlejning! Der findes gode udbydere, særligt til dem der vil cykle mountainbike. Her kan det anbefales at cykle rundt om Furnas sø eller cykle ned til den autentiske fiskerlandsby, Ribeira Quente.

Terra Nostra – midt i den botaniske have

I Furnas har vi udvalgt et skønt hotel til de gæster, der ønsker at have Azorernes største botaniske have lige udenfor døren – Hotel Terra Nostra Garden. Parken er et meget besøgt område, og det forstår man godt, Terra Nostra garden er bare skøn. Som gæst på Hotel Terra Nostra Garden har du fri adgang til haven. Sidst på eftermiddagen lukker parken for besøgende, men som gæst på hotellet kan parken stadig benyttes, og man har området for sig selv, samt det termiske bad ”Ungdommens Kilde”, som er 38 grader.

Spil golf på São Miguel

Azorernes subtropiske klima er perfekt til golf året rundt, og der er næsten garanti for grønne baner. Øen har to rigtig gode golfbaner; Batalha og Furnas. På under 15 minutter fra Furnas landsby ligger den naturskønne golfbane. Bravo Golf kan hjælpe med starttider, og det kan de dansktalende rejseledere på destinationen også, hvis lysten melder sig.

Lej bil på Azorerne

Furnaser et perfekt springbræt til mange spændende ting! Og her er billeje en unik mulighed for at komme længere ud i de små lokale områder som den østlige del af São Miguel er kendt for. Her kan anbefales områderne, Faial da Terra med storslået vandfald og vandreruter, landevejen til Nordeste med mange smukke udsigtspunkter fx Miradouro da Ponta do Sossego, eller et besøg på te-plantagen Che Gorreana fra 1800-tallet – mulighederne er mange med egen bil.

Du kan leje bil inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere. Selskabet Ilha Verde Rent a Car er Azorernes førende biludlejer og tilbyder biler i alle kategorier. Vi anbefaler at leje bil hjemmefra, særligt i højsæsonen hvor biludlejning er populært

Transfer

Det tager cirka 45 minutter at køre fra lufthavnen til Hotel Terra Nostra i Furnas.

Bravo Tours’ service i Furnas

I Furnas er der begrænset rejselederservice. Men tøv ikke med at kontakte de dansktalende rejseledere over telefon De er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på servicekontoret i Ponta Delgada, som har åben flere dage i ugen. Bravo Tours har et servicekontor, som ligger i centrum af Ponta Delgada. Her er der mulighed for at få gode svar på spørgsmål, hjælp til at lejebil, bestille golf eller bare få en god snak om øens spændene seværdigheder.

Book din rejse til Furnas med Bravo Tours

Furnas er altså et naturskønt område på Azorerne, som virkelig er værd at besøge. Med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere får du den bedste service på Azorerne. Vi har også mange andre rejser til Azorerne og tilbyder rejser til områderne, Villa Franca do Campo, Ponta Delgada og Capelas.

Del denne side via E-mail