Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Azorerne

Perfekt vejr til en aktiv ferie

Perfekt vejr til en aktiv ferie

Temperatur på Azorerne

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

17 17 19 22 23 25 27 29 26 23 21 19
11 10 11 11 13 15 16 18 17 15 13 12
17 16 16 16 17 19 22 23 23 21 19 18

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Azorerne

Vejret på Azorerne

Vejret på Azorerne er generelt lunt og behageligt, men fordi øgruppen ligger midt i Atlanterhavet og de 9 øer er fordelt over et større areal, kan der være stor forskel fra den ene ø til den anden.

Vi har hos Bravo Tours 2 primære rejsemål på Azorerne: Ponta Delgada og Furnas. Begge ligger de på hovedøen Saõ Miguel, som ligger sydøstligt placeret. Her er sommeren relativt tør mens badevandstemperaturerne ligger på omkring 22 grader i højsæsonen, som strækker sig fra juli til september.


Vejret på Azorerne skifter

Det siges, at man kan opleve alle årstider på én dag, når man besøger Azorerne – så omskifteligt kan vejret være. Generelt er vejret på Azorerne i sommermånederne dog rigtig dejligt med et klima, der passer til både oplevelser og afslapning.

Gennemsnitstemperaturen ligger mellem 25 og 29 grader i sommermånedern,e og det er derfor også her, et besøg på Azorerne er mest oplagt, når I drømmer om sommer, sol og varme. Fordi det er en gennemsnitstemperatur, er der nemlig også dage, hvor temperaturen er højere.

Det sene efterår, vinteren samt det tidlige forår minder derimod meget om det danske klima, hvad angår regn og blæst, dog med lidt højere temperaturer.


Perfekt vejr til en aktiv ferie

Den smukke øgruppe har et væld af fantastiske naturoplevelser og i forhold til dette, er vejret på Azorerne helt perfekt.

Temperaturerne er varme, men stadig på et niveau hvor vandreture, cykelture og udflugter rundt på øerne ikke føles ubehagelige. Øgruppens placering på åbent hav betyder også, at der ofte blæser en forfriskende brise ind over land, som kan køle kroppen ned igen efter både aktiviteter eller en stund i liggestolen med solen bagende fra oven.

Vejret på Azorerne lokker desuden mange turister til, som gerne vil ned i varmen, men samtidig ikke bryder sig om alt for høje temperaturer. Det jævne temperaturniveau kombineret med en smule vind, gør nemlig opholdet meget behageligt for varmefølsomme gæster.

Del denne side via E-mail