Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Villa Franca do Campo

Om Villa Franca do Campo

Om Villa Franca do Campo

Villa Franca do Campo - Azorernes første hovedstad

Villa Franca do Campo ligger på São Miguels sydkyst ca. 20 minutters kørsel fra hovedbyen Ponta Delgada. Byen blev grundlagt i 1400-tallet, og var den første hovedstad indtil 1522, hvor byen 20. oktober blev ramt af et jordskred fra vulkanen Lagoa do Fogo og et jordskælv, som lagde byen i ruiner. I dag er byen et velbesøgt ferieområde, hvor man kommer tæt på de lokale.

Det lokale liv
Området er særlig kendt for sine store bananplantager, og meget af det lokale frugt og grønt, som vi kan købe på det lokale marked, bliver dyrket i Villa Franca do Campo-området.

Byen har flere lokale spisesteder, og flere af dem ligger nede ved havnen med en smuk udsigt over stranden. I hovedgaden finder I også flere indkøbsmuligheder, og byen har sit eget marked.

Et sjovt tidspunkt at besøge området på er til Sankt Hans. Her fejrer de lokale nemlig São João med et stort karnevalsoptog gennem byen i farverige dragter til livlig musik.

Ren afslapning og masser af oplevelser
Vil I nyde nogle afslappende dage, så kan I nemt gøre det ved Villa Franca do Campos gode, hyggelige og familievenlige strande. Fra havnen sejler der i sommermånederne en lille båd ud til den lille lagune Ilheu, der er resterne fra en sunken vulkan. Her er der gode muligheder for at snorkle, da mange af Atlanterhavets farverige fisk bor lige her ved den lille ø.

Når I bor i Villa Franca do Campo, er det også oplagt at besøge det smukke kapel Nossa senhora da Paz, der ligger på en lille bakketop med en fantastisk udsigt over bananplantagerne. I kan også tage på vandreture i området – en af de smukkeste starter ved hotellet Pestana Bahia Praia og går til Lagoa do Fogo.

Transport i området
Der går mange lokalbusser til hovedbyen Ponta Delgada og byen Povoacão. Vil I ikke være afhængige af dem, kan I med fordel leje en bil.

Villa Franca do Campo ligger centralt på øen, og det er let at komme rundt til de mange smukke seværdigheder. En taxa til hovedbyen Ponta Delgada koster ca. 20-25 €.

Vores service
Bravo Tours’ har begrænset rejselederservice i Villa Franca do Campo. Det betyder, at rejselederne ikke kommer på hotellet med mindre det aftales. I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Nummeret udleveres ved ankomst.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til første stop i Villa Franca do Campo.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail