Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Villa Franca do Campo

Om Villa Franca do Campo

Om Villa Franca do Campo

Villa Franca do Campo - Azorernes første hovedstad

Villa Franca do Campo ligger på São Miguels sydkyst ca. 20 minutters kørsel fra hovedbyen Ponta Delgada. Byen blev grundlagt i 1400-tallet og var den første hovedstad indtil 1522, hvor byen 20. oktober blev ramt af et jordskred fra vulkanen Lagoa do Fogo og et jordskælv, som lagde byen i ruiner. I dag er byen et velbesøgt ferieområde, hvor man kommer tæt på de lokale.

 

Læs mere om Villa Franca do Campo her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Udforsk det lokale liv med Bravo Tours

Området er særlig kendt for sine store bananplantager, og meget af det lokale frugt og grønt, som vi kan købe på det lokale marked, bliver dyrket i Villa Franca do Campo-området. Byen har flere lokale spisesteder, og flere af dem ligger nede ved havnen med en smuk udsigt over stranden. I hovedgaden finder man også flere indkøbsmuligheder, og byen har sit eget marked.

Tæt på havnen ligger det lokale konditori, Queijadas do Morgado, hvor de laver den berømte Villa Franca kage, som mest minder om en mazarinkage. Kagen er let at genkende, den er nemlig pakket ind som en pakke gær – velbekomme!

Et sjovt tidspunkt at besøge området på er til Sankt Hans. Her fejrer de lokale nemlig São João med et stort karnevalsoptog gennem byen i farverige dragter til livlig musik. Dette er Villa Francas største byfest og absolut en oplevelse værd!

Masser af oplevelser

Vil du nyde nogle afslappende dage, så kan du nemt gøre det ved Villa Franca do Campos gode, hyggelige og familievenlige strande. Er hele familien afsted? Eller er man bare en rigtig vandhund på de varme sommerdage, kan man besøge det morsomme badeland, Aqua Parque dos Açores, som har åben fra juni til september.

Fra havnen i sommermånederne sejler de lokale fiskere ud til Villa Franca øen, blandt de lokale kaldet, llheu de Villa Franca do Campo. Den gamle vulkanø er fem hektar og er et beskyttet naturreservat, som kun åbner op for en kvote af besøgende i sommeren. Her finder man de bedste snorkelmuligheder på São Miguel, og livet kan bare nydes med skønne naturoplevelser.

Når du bor i Villa Franca do Campo, er det også oplagt at besøge det smukke kapel Nossa senhora da Paz, der ligger på en lille bakketop med en fantastisk udsigt over bananplantagerne. Du kan også tage på vandreture i området – en af de smukkeste starter tæt ved hotellet Pestana Bahia Praia og går til Lagoa do Fogo.

Lokal transport i området

Der går mange lokalbusser til hovedbyen Ponta Delgada, hvor der findes mange gode muligheder for at opleve den azoriske charme i de rustikke gader. Der findes også busser til Povoacão, som går igennem Furnas, på den måde fungerer Villa Franca som et godt knudepunkt for at nå ud på mange sidder af øen med lokalbusser. Dog skal du være mere opmærksom, hvis du vil langt vest på eller op på nordsiden af øen.

Billeje i området

Villa Franca do Campo ligger centralt på øen, og det er let at komme rundt til de mange smukke seværdigheder. Billeje er en klar anbefaling, når man bor i området og ønsker at komme let rundt i den azoriske natur.

Transfer

Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til første stop i Villa Franca do Campo.

Bravo Tours’ service i Villa Franca do Campo

Bravo Tours har begrænset rejselederservice i Villa Franca do Campo. Det betyder, at rejselederne ikke kommer på hotellet medmindre det aftales. Du kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Nummeret udleveres ved ankomst.

Bestil din ferie til Villa Franca do Campo med Bravo Tours

Har du fået smag for Villa Franca do Campo, så kan du bestille din ferie til det skønne område på Azorerne i dag. Vil du læse mere om vores rejser til Azorerne, så kan du læse om de andre områder på øen, som er Furnas, Ponta Delgada og Capelas.

Del denne side via E-mail