Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Capelas

Om Capelas

Om Capelas

Capelas - den gamle hvalfanger-by

På den nordlige side af hovedøen São Miguel ligger den lille fiskerby Capelas. Her bor I blot 11 kilometer fra Ponta Delgada i autentiske og smukke omgivelser.

Historie og traditioner
Frem til 1987 var hvalfangst en vigtig indkomstkilde på Azorerne, og den store hvalfabrik lå her i byen. I dag er der blot en stor skorsten tilbage, der vidner om denne periode, men de mange autentiske fiskerhuse ligger stadig ved havnen smukt dekoreret i blå eller grønne farver.

Azorerne er kendt for sine mange lokale og religiøse fester. I Capelas er det særligt den fjerde søndag i august – her fejrer de lokale deres helgen. Dog er der løbende små processioner og optog i byen fra påske og henover sommeren.

Mange spændende oplevelser
Capelas er kendt for sine smukke vandrestier. Der er mange i området. I kan også besøge det lille museum ”Oficina”, der levende fortæller om det azoriske samfund og kultur.

Spiller I golf, så tager det blot 10 minutter at køre til golfbanen Batalha – en smuk anlagt bane mellem blå og hvide hortensier. Der ligger endnu en golfbane ved Furnas.

I byen finder I også et lille, hyggeligt torv med caféer og små stemningsfyldte restauranter, der serverer lækre lokale specialiteter. Byen har også et mindre butikscenter med et supermarked og enkelte butikker.

Nyd ferielivet
Der er gode muligheder for at tage sig en dukkert i Atlanterhavet, når I holder ferie i Capelas. Byen har en hyggelig, naturlig havnepool, og grundet den varme Golfstrøm er havet ca. 20 grader om sommeren. I sommermånederne er der livreddere i dagtimerne – det gælder for mange kyststrækninger på Azorerne.

Lej en bil
Det er ideelt at leje bil, når I bor i Capelas – og så er det en let måde at opleve mere af øen på. De berømte tvillingesøer ligger ca. 30 min fra Capelas, og langs vejen finder I flere naturskønneområder med vandfald og blomsteroaser. Blot 10 minutters kørsel fra området finder I også Rib. Grande, der er øens næststørste by, som bl.a. er kendt for vulkanen Lagoa do fogo.

Transport
Det er selvfølgelig også muligt at komme rundt med lokalbus og taxa. De fleste busser kører til og fra hovedbyen Ponta Delgada – dog kører de ikke så ofte om aftenen. En taxa fra Ponta Delgada koster ca. 15-20 €.

Vores service
Bravo Tours’ har begrænset rejselederservice i Capelas. Det betyder, at rejselederne ikke kommer på hotellet med mindre det aftales. I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Nummeret udleveres ved ankomst.

Transfer
Det tager ca. 15 minutter at køre fra lufthavnen til første stop i Capelas.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail