Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Furnas

Om Furnas

Om Furnas

Furnas – bo midt i Azorernes forunderlige natur


Forestil jer at bo i et område, der er et tidligere vulkankrater med en smuk dybblå kratersø, og som er nabo til jordens egne, varme kilder. Lige præcis sådan er det at bo i Furnas. 

Paradisets have
I Furnas bliver I mødt af et eksotisk væld af farver og indtryk fra naturen, som er beriget med et klima, der tillader fantastiske udfoldelsesmuligheder for alskens flora og fauna. Ja, man fristes til at overveje, om Paradisets Have lå lige her. I Furnas krydser to floder hinanden på magisk vis. Den ene med varmt vand og den anden med koldt i fabelagtige forhold for fisk og fauna. Samtidig er byen omgivet af de skønne indbydende Caldeiras, varme kilder, der strømmer op fra jordens indre. 

Øens skatkammer, Furnas-krateret
Når man bor i Furnas, bor man i et tidligere vulkankrater. Nyd udsigten over kratersøen fra udsigtspunktet, Pico do Ferro, og snyd ikke jer selv for dagens frokost lavet på lokal vis, nemlig i den vulkanske jord. De varme kilder gør jer eftersigende både yngre og smukkere, men badeturen er også bare rent velvære for krop og sjæl. 

Afslapning og aktiviteter
Ud over at bade i de skønne kilder og vandre på krateret, er der rig mulighed for at spille tennis og golf på baner, man næppe finder mage til andre steder i verden. Om dagen er der liv i byen med turister og arrangementer, og om aftenen finder I en hyggelig, stille by med skønne restauranter og caféer. 

Oplev hele São Miguel
São Miguel er fuld af oplevelser, så snyd ikke jer selv for at opleve hele øen. Selv om øen ikke er ret stor, er der så mange oplevelser, at Bravo Tours’ ø-rundtur er delt i to. Tag også med til Ildsøen eller smag på Azorerne på hovedbyens kokkeskole. Er I til aktiviteter, er der både mulighed for at cykle, vandre, rappelle og hval- og delfinsafari. Azorerne er enestående!

Terra Nostra – midt i den botaniske have
I Furnas har vi udvalgt et skønt hotel til jer. Hotel Terra Nostra ligger i den eventyrlige og verdensberømte botaniske have. I haven ligger også den 30 grader varme ”Ungdommens Kilde”, som hotellets gæster frit kan benytte. 

Lej bil på Azorerne
Med så mange oplevelser, er Azorerne det perfekte sted at leje bil. Bravo Tours’ rejseledere giver jer gerne gode tips til, hvor I skal køre hen. Med egen bil kan I opleve lige netop det, I synes er spændende og I jeres helt eget tempo. Det er en god ide at leje bilen hjemmefra, da øen har et begrænset antal leje-biler til rådighed. 

Transfer
Det tager cirka 45 minutter at køre fra lufthavnen til Hotel Terra Nostra i Furnas.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail