Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Eksotisk badeferie med Bravo Tours

Eksotiske rejser – gør drømmerejsen til virkelighed

Eksotiske rejser – gør drømmerejsen til virkelighed

Luk øjnene og forestil dig luksuriøse hoteller, kridhvide sandstrande og et eventyrligt azurblåt hav. Kombinér det hele med svajende palmer, endeløse udsigter og magiske oplevelser. Det lyder som en drøm, men din drøm kan gå i opfyldelse. Besøg et af Bravo Tours eksotiske rejsemål – og lad drømmen blive til virkelighed.

Med en verden fuld af eksotiske rejsemål, kan det være svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. En rejse til et eksotisk rejsemål, er ofte noget, mange har sparet op til og planlægger længe i forvejen. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger det rejsemål, som kan indfri netop dine drømme.

For at gøre det lidt nemmere, har vi samlet et overblik over Bravo Tours eksotiske rejsemål, som alle er nøje udvalgt. Uanset om du drømmer om kridhvide sandstrande med skyggende palmer, virkelig gode og luksuriøse resorts, junglelandskab og aber, ekstraordinære naturoplevelser eller lidt af det hele, så finder du den helt rette rejse hos os.

Thailand – smilets land

Det er ikke uden grund, Thailand er kendt som smilets land. Her møder lokalbefolkningen dig altid med et smil og en varm hilsen. Thailand har i mange år været et populært rejsemål for solhungrende danskere – særligt fra november til marts, hvor vejret er tørt og varmt. I Bravo Tours har vi mange rejser til Thailand.

Uanset om du er til kultur eller natur, er der noget at opleve i Thailand. Landet har nemlig både jungler med eksotiske blomster og dyr, verdensklasse snorkling og dykning, fine sandstrande, bugtede floder og frodige bjerge. Men du møder også templer, store fortællinger og myter, farverige lanterner i nattemørket, myldrende byer og sidst men ikke mindst gastronomiske oplevelser, der især udspiller sig i landets mange gadekøkkener. 

Phuket
Phuket er en stor ø og mange danskeres foretrukne feriedestination, når de skal til Thailand. I den sydlige del af øen ligger Karon Beach og Kata Beach. Områderne er kendetegnet ved deres ultrafine sand, masser af lokale restauranter, snorkling og store udbud af dagsudflugter.

Længere mod nord finder du Kamala Beach, som er indbegrebet af ro og afslapning, samt Bang Tao, i et laguneområde med bekvemme og eksklusive resorts. Nær Bang Tao finder du desuden en af Phukets bedste golfbaner. Drømme du om ferie på en grøn paradisø, hvor livet går sin stille gang, skal du i stedet besøge Koh Yao Noi.

Lander du i Phuket lufthavn kan du også på Thailands fastland. Bravo Tours har rejser til det autentiske og rolige Khao Lak, eller den hyggelige ferieby Krabi, som er kendt for sine postkortsmukke klippeformationer og mange udflugtsmål.

Bangkok
Bangkok er en af de mest kontrastfyldte og spændende storbyer. Shopping, mageløse templer, floder og smukke udsigtspunkter, lokale markeder, eksklusive tagterrasser og en stor kulinarisk scene. Du bliver kort sagt aldrig færdig med at opdage nye sider af Bangkok. Byen sover aldrig, og det er et sansehav at bevæge sig gennem byen.

Alle Bravo Tours hoteller ligger ned til Chao Phraya floden – et af byens bedste områder, hvorfra du nemt kommer rundt til de største attraktioner med den effektive infrastruktur.

En ferie, hvor du kan kombinere Bangkoks puls og liv med fuldstændig afslapning på en paradis-ø, tiltaler mange. Derfor har vi hos Bravo Tours et stort udvalg af kombinationsrejser, hvor du foruden Bangkok besøger det smukke Hua Hin. Her er der eksotiske sandstrande, autentisk stemning med lokale restauranter, longtail-både og nationalparker med vilde elefanter.

Bali – en smuk perle i Det Indiske Ocean

Sin lille størrelse til trods rummer denne paradis-ø varierende og storslåede naturoplevelser. Høje bjerge og imponerede vulkaner, frodige regnskove, klippehuler, laguner og smukke vandfald. Det er nemt at komme rundt på øen, og langs vejene står både rismarker og frugtplantager. Derudover har Bali også et rigt fugle- og dyreliv med masser af aber, råvildt og desmerkatte.

Guder og ånder er en stor del af dagligdagen på Bali. Med mere end 20.000 templer på hele Bali, ligger der nærmest et tempel på hvert gadehjørne.

Temperaturen ligger hele året stabilt omkring 28-29 grader, dog med en anelse køligere aftener i sommermånederne. Regnperioden er fra december til marts.

Vil du give den ekstra gas med eventyr og oplevelser, kan du vælge en af vores rundrejser på Bali med dansktalende rejseledere.

Kenyakysten – palmeferie og vilde dyr

Mange af de turister, der kommer til Kenya, drømmer naturligvis om at spotte The Big Five på savannen. Men Kenya har også mere end 500 kilometer kyststrækning med endeløse strande og krystalklart vand. Med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader, er kysten et ideelt rejsemål for en uforglemmelig badeferie.

Ud for bounty-strandenes palmer ligger desuden et af verdens længste koralrev – så det er ikke kun livet på land, der er en attraktion for det Østafrikanske land.

Kenyakysten er storslåede og overdådige hoteller direkte på stranden, hvor intet mangler. Det er byrundture i Mombasa, autentiske landsbyer og snorkelture. Og så er der selvfølgelig safari! Vi anbefaler, at du supplerer din badeferie på Kenyakysten med et møde med de store pattedyr og farverige fugle – en uforglemmelig oplevelse.

Rundrejser i Sydøstasien eller safari i Østafrika

Bravo Tours er eksperter i rundrejser og safarirejser. Uanset om du er til Sydøstasiens templer, jungle og vilde natur eller Østafrikas savanne med nogle af verdens største pattedyr, rejser du altid med en dansktalende rejseleder. Rejselederen sørger for, at rejsen forløber gnidningsfrit. Samtidigt fortæller rejselederen dig om rejsemålets traditioner, kultur, myter og levevis. Med en dansk rejseleder får du det absolut maksimale ud af dine feriedage.

Bravo Tours rundrejser går blandt andet til Bali, Vietnam, Thailand og Azorerne. Safarirejserne går til Kenya og Tanzania.

Lad os hjælpe dig

Det er svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Derfor sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. De kender alle rejsemålene og ved, hvor dine drømme kan gå i opfyldelse. Ring til os på 70 10 10 77 og lad os sammen finde din drømmerejse.

Velkommen til Bravo Tours’ eksotiske rejsemål!

Bravo Tours anbefaler

Luksushoteller

Garanti for en ferie på høj klasse med luksus fra start til slut.
Find din rejse her >

Verdenskendte hotelkæder

Se vores udvalg af hotelkæderne her.
Find din rejse her >

Børnevenlige hoteller

Se vores udvalg af børnevenlige hoteller med plads til hele familien.
Find din rejse her >

Eksotiske oplevelser

Tilkøb fantastiske oplevelser til din eksotiske ferie.
Find din oplevelse her >

Oplev de eksotiske rejsemål med Bravo Tours

Khao Lak

THAILAND
Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

Phuket

THAILAND
Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Koh Yao Noi

THAILAND
Ubeskrivelig paradis-ø
Find din rejse her >

Krabi

THAILAND
Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Kenya Kysten

KENYA
Badeferie – kombinér med safari.
Find din rejse her >

Zanzibar

ZANZIBAR
Kridhvide strande.
Find din rejse her >

Få flere oplevelser på din næste rejse

Safari

Ram plet, når du vælger din safari!
Find din safari her >

Rundrejser

Håndplukkede oplevelser i hele verden!
Find din rundrejse her >