Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Rundrejser i Thailand

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen
Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som elefanttrekking i junglen, en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne, giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

Bravo Tours’ rejseledere står klar til at give jer et hav af oplevelser rundt på destinationerne. Kom med på tur gennem jungleskov på elefantryg, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo-fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

 

 

Rundrejser i Thailand

Det ægte Thailand
0

Tag med på en rundrejse, der uanset alder, forblinder og fortryller en hver! Det ægte Thailand viser jer nogle af Thailands største og mest eventyrlige oplevelser tæt på hverdagen. Sejl med på Bangkoks floder, besøg bjergstammer, oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri. Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Det ægte Thailand er kort sagt essensen af smilets land – den perfekte kombination af højdepunkter vi alle kender og et kig bag facaden til det autentiske liv.

Der er ingen tvivl, både børn og voksne vil elske denne rundrejse - og I rejser med garanti hjem med en masse nye ferieminder, I aldrig glem

12 Nætter 13.998 kr
Bravo Tours fortryllende Thailand
0

Jubilæumsrejse – 10.000 på rundrejse i Thailand
Bravo Tours’ fortryllende Thailand

Tag med på unik rundrejse i Thailand. 2017 blev året, hvor vi rundede det magiske tal – 10.000 gæster på rundrejse i Thailand! Det fejrer vi med en helt særlig jubilæumsrundrejse: Bravo Tours’ fortryllende Thailand. Her har vi fundet de bedste, smukkeste og mest autentiske områder i den nordlige del af landet frem til jer. I kan godt begynde at glæde jer – det bliver en rundrejse ud over det sædvanlige.

Det nordlige Thailand – et område, der skiller sig helt ud fra resten af landet. Landsdelen har sin helt egen unikke kultur og natur. Vi drejer fra alfarvej og det kendte Thailand. I stedet besøger vi små landsbyer, hvor de lokale lever deres stille liv. Har du rejst før i Thailand, vil du blive overrasket over denne hemmelige – og for mange smukkeste – del. Naturen er fortryllende og gribende.

Vi kommer tæt på det lokale liv, templer og et lille stykke Kina. Thailand har et utal af facetter. Glæd dig også til at besøge natmarkedet, spis på et af de lokale gadekøkkener og mærk det ægte Thailand på allertætteste hold. Rejsen tager os med på de smukkeste bjergveje med nogle af de mest betagende udsigter, som Thailand har at byde på.

Oplevelserne står i kø, og efter rundrejsen kan I slutte af med en dejlig, afslappende badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Eller I kan vælge at forlænge med endnu en fantastisk rundrejseoplevelse i Vietnam - eller kombinere rejsen med oplevelser i Cambodja.

Og husk, bestil din rundrejse til Thailand i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Der kan maksimalt deltage 24 personer på vores rundrejse i Thailand.

14 Nætter 17.298 kr
Siams store oplevelser
0

Tag med på en eventyrlig rundrejse til Thailand!

”Siams store oplevelser” er Bravo Tours bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet.

Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Mærk de kendte, oprigtige og varme, thailandske smil, når vi bevæger os ud i landet og væk fra de nationale monumenter og templer. Berig dig selv med fabelagtige naturoplevelser på floder, og når vi besøger bjergstammerne i deres hjemby langt væk fra alfavej.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansk rejseleder.

14 Nætter 14.998 kr
Premium - Kontrastfulde Thailand - Bangkok, Phrae og Chiang Mai
0

Tag med på Bravo Tours’ Premium-rejse til Thailand, der byder på et væld af kontrastfulde oplevelser! Vi kommer tæt på nogle af Bangkoks mest ubeskrivelige højdepunkter og bag facaden i den nordlige del af landet. Vi ser de helt autentiske sider, Bangkok og livet i Nordthailand – velkommen til!

Vi starter i den store metropol Bangkok, hvor vi både oplever templer, berømte buddhastatuer og det kendte Grand Palace, også kaldet kongepaladset. Vi går en tur i China Town og oplever den unikke stemning. Vi fortsætter eventyret i det nordlige Thailand, der uden tvivl byder på mere uspolerede oplevelser og unik natur. Her kommer vi både forbi drypstensgrotter, besøger fjerne bjergstammer. Oplevelserne fortsætter nordpå med besøg til det fortryllende Chiang Mai.

Hele rejsen slutter vi af i den kongelige badeby, Hua Hin. Her kan I vælge mellem seks skønne badeferie hoteller – og nyde ren afslapning på de fantastiske hoteller – eller fortsætte oplevelserne med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere, der bor i Hua Hin.

Der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på hele rejsen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura
11 Nætter 15.744 kr
Premium - Unikke oplevelser ved River Kwai - Bangkok, Khao Yai og River Kwai
0

Thailand er kendt for meget, men to af de største seværdigheder er uden tvivl Bangkok og historien ved River Kwai. Tag med på denne premium-rejse, der netop har højdepunkterne på programmet.

Vi starter de første dage i Bangkok, hvor vi går på opdagelse i byen og besøger de berømte templer, samt tager en sejltur på floden og besøger de lokale. Herefter sætter vi kursen mod River Kwai, der uden tvivl er ét af de steder, vi danskere kender bedst bl.a. fra den kendte film. Undervejs oplever vi den smukke natur, vandfald og det tidligere kongedømme, Ayutthaya. Når vi ankommer til River Kwai besøger vi Erawan vandfaldet, køre en tur med jernbanen og sejler med en bambusflåde på floden – alt sammen meget unikke oplevelser !

Vi slutter oplevelserne af i Hua Hin, hvor der venter en uforglemmelig badeferie. Nyd livet på de skønne hoteller eller tag med på flere opdagelser. Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen – og de bor også i Hua Hin, så de kommer gerne med gode forslag til oplevelser i og omkring byen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura
11 Nætter 15.414 kr
Premium - Østens unikke perler – Bangkok, Hanoi og Halong-bugten
0

Østens mystik, imponerende natur og lækre sandstrande. Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere nogle af Østens største oplevelser med ren afslapning.

Rejsen starter med 1 dag i Bangkok, der er et must, hvis man er i Østen. Vi tager på opdagelse i metropolen og ser nogle af de meste berømte seværdigheder. Vi fortsætter til det nordlige Vietnam, hvor der venter nogle spændende dage med mangfoldige oplevelser!

Første stop gør vi i Hanoi, hvor vi kommer tæt på det vietnamesiske liv og byens mange seværdigheder. Man kan roligt sige denne by er mere end livlig med sine mane scootere, som myldrer på kryds og tværs i trafikken. Et andet højdepunkt på rejsen bliver uden tvivl Halong-bugten. Vandets farver, naturen og mystikken - det er absolut en af landets allerstørste oplevelser!

Efter nogle uforglemmelige oplevelser i Vietnam fortsætter rejsen til Thailand ved feriebyen Hua Hin. Her er der tid til ren afslapning eller endnu flere oplevelser på et vores skønne hotel lige ved vandet.

Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen. Bravo Tours’ rejseledere bor også i Hua Hin, og de kommer gerne med gode råd til, hvad I kan lave resten af ferien – hvis I ikke bare vil nyde livet på de dejlige hoteller.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura

11 Nætter 16.774 kr

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail