• Rundrejser i Thailand

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen
Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne, giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

Bravo Tours’ rejseledere står klar til at give jer et hav af oplevelser rundt på destinationerne. Tag med på tur gennem junglen, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo-fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

 

 

Rundrejser i Thailand

Eventyrlige Thailand og luksus i Hua Hin
0

Når man tænker på Thailand, går tankerne hurtigt hen på nogle af verdens smukkeste strande. Thailand er dog meget mere end det, og på denne rejse har vi håndplukket Thailands allerstørste og smukkeste oplevelser til dig, når vi tager på en fascinerende rejse igennem landet og kulturen. Du vil blive overrasket over, hvor mange charmerende oplevelser du får ved at tage på en rundrejse.

Rejsen starter i millionbyen Bangkok, hvor hovedstaden står parat med storslåede seværdigheder, smukke udsigter og endeløse oplevelsesmuligheder. I Chiang Mai i nord overvælder naturens skønhed os og sætter en fortryllende ramme om nogle af landets smukkeste templer. Vi kommer tæt på de lokale kunst- og håndværkstraditioner. Vi tager på opdagelse i grænselandet mellem Thailand, Laos og Burma – i Den Gyldne Trekant. Og vi runder rejsen af med en afslappende badeferie i den royale ferieby Hua Hin, hvor vi enten kan fortsætte rejsens mange oplevelser eller nyde at komme helt ned i gear med udsigt over Thailandbugten.

Igennem vores rejse oplever vi i sandhed, hvorfor Thailand er kendt som Smilets land – og hvorfor landet til fulde fortjener sit tilnavn. Vi bydes nemlig velkommen af thailændernes venlighed, tolerance, skønhed og varme smil. Vi betages af naturens overdådighed med frodige bjerge, tæt jungle, hvide sandstrande og rislende vandfald. Thailand venter – og du vil uden tvivl få lyst til at vende tilbage efter denne uforglemmelige rejse.

Rundrejsen er nøje sammensat, så der er en passende balance mellem oplevelser og afslapning. Ingen af rundrejsedagene er presset sammen, men i stedet er der vægtet god tid til at suge oplevelserne til os, så vi kommer hjem med bagagen fuld af store ferieminder.

Rundrejsen er med dansktalende rejseleder og gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer.

OBS!
Tilladt bagage på indenrigsflyvninger er 20 kg samt 7 kg håndbagage
Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning eller 2 sammenhængende værelser.

Kommer snart
Thailands floder og mystik – med badeferie i Hua Hin
0

Thailands mystiske floder og vandveje danner rammerne om denne fortryllende rundrejse, som starter i den moderne metropol Bangkok, hvor vi oplever storbyen på tæt hold langs med livsnerven Chaya Praya-floden. Her venter et sandt overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse i storbyen og skal blandt andet med longtail-båd ud på floden og sidekanalerne, som besidder en helt speciel charme. Her oplever du unikt, lokalt liv, men også templer så imponerende, at du knapt tror dine egne øjne.

Hovedstadens storbyindtryk vil hurtigt stå i stor kontrast, når vi oplever den smukke natur i Kanchanaburi, som byder på mystiske floder, høje bjerge, tætpakket jungle og ikke mindst suset fra historien om 2. verdenskrig ved Kwai-floden. Det er også ved Kwai-floden, at vi skal overnatte på et af Thailands absolut bedste flydende hoteller – i en vaskeægte luksus-villa. Her nyder vi livet i hele tre dage og oplever højdepunkter som Broen Over floden Kwai, Dødens Jernbane, Mon-stamme landsby og meget mere.

Rejsen går videre til Thailands største flydende marked, Damnoen Saduak, hvor vi kommer rundt med robåde og kan gøre en god handel på vandet. Hele eventyret sluttes af med manér, når vi kommer til den kongelige ferieby Hua Hin, hvor vi nyder 11 dages skøn og afslappende badeferie.

Rundrejsen er nøje sammensat, så der er en ideel balance af oplevelser, afslapning og tid til egne oplevelser. Ingen af rundrejsedagene er presset sammen til, at vi skal nå en masse på ingen tid. Vi står samtidigt garant for, at du vil komme hjem med bagagen fuld af store oplevelser. Rejsen gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer, og er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser og lækre måltider inkluderet.

OBS!
Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning, familieværelse eller 2 sammenhængende værelser.

Kommer snart
Langs Thailands smukkeste kyster – fra Bangkok til Krabi
0

Rejs med på en af vores smukkeste rundrejser, der tager os med langs Thailands kyster. Vi oplever nogle af landets mest fascinerende kontraster, når vi tager på eventyr i storbyen, på paradis-øer, i naturen og slutter af ved landets fantastiske strande. På hele rejsen nyder vi den luksus, som Thailand er kendt for på lækre resorts, og vi har krydret det hele med et overflødighedshorn af oplevelser med alt fra kultur, natur til gastronomi – så hvad vi venter vi på? Lad os komme afsted!

Vi starter vores rundrejse i Bangkok, hvor vi fra vores flotte 5-stjernede flodhotel tager på opdagelse i såkaldte tuk-tuk’er – et must, når man besøger Østen. Vi tager på en herlig byrundtur i Bangkoks gamle kvarterer - ligesom vi tager på streetfood-jagt i nogle af verdens bedste gadekøkkener. I Bangkok skal vi også på en spændende cykeltur, hvor vi opdager et skjult jungle-paradis i hjertet af byen. Rejsen fortsætter til Siambugten, hvor vi bor ved den uberørte strand i Pranburi ved Sam Roi Yot Nationalpark. Her tjekker vi ind på et resort af høj standard og nyder livet, nuet, stranden og den storslåede natur. En af dagene tager vi på safari og kommer tæt på områdets vilde elefanter i Kui Buri, der ligger tæt ved grænsen til Burma.

Glæd dig, for rejsen bringer os også til kokospalmeøen, Koh Samui, hvor vi oplever indbegrebet af et thailandsk paradis - hvidt sand, krystalblåt vand og svajende palmer. Her bor vi direkte ved stranden og midt i de mest eksotiske omgivelser, man kan tænke sig. Herfra tager vi også på en sejltur, hvor der bliver mulighed for at bade og snorkle i Angthong Marineparken.

Vi slutter hele eventyret – og sætter prikken over i’et - i Krabi, hvor vi finder det autentiske Thailand og natur i overflod. Her byder spektakulære klippeformationer og mere end 200 smukke øer os velkommen til endnu et stykke af paradis. Vi nyder Krabi-livet i intet mindre end otte skønne og afslappende dage.

Denne rundrejse er nøje sammensat, så vi får den perfekte balance mellem oplevelser og afslapning, men samtidig også tid til egne oplevelser. Vi har tid nok til at fordybe os og lade os gribe med af nuet – så vi får det meste ud af rejsen. Vi garanterer et væld af store oplevelser, du aldrig glemmer

Rejsen gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer, og det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder, masser af oplevelser og lækre måltider inkluderet.

14 Nætter 18.499 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
Det Klassiske Thailand
0

Oplev Thailands højdepunkter – lige fra Bangkoks mange attraktioner til Den Gyldne Trekant. Drøm dig væk ved enestående Lisu Lodge, hvor vi kommer tæt på det ægte Thailand.
Mærk den oprigtige stemning på landet og glæd dig til nogle af verdens bedste badestrande. Tag med til Bangkok, se hovedstadens kongepalads og de verdensberømte buddhaer. Rejs med toget gennem smukke landskaber, stig på cyklen og fornem historiens vingesus gennem byen Sukhothai.
Lær at lave thaimad, se ØK’s gamle hovedkvarter og lad dig forføre af Den Gyldne Trekants mange oplevelser, hvor Burma, Laos og Thailand mødes. Kom tæt på naturen, besøg det lokale liv og leg med landets nationaldyr: elefanten. En rundrejse, der viser alle Thailands mange facetter!

Slut rejsen af på den uspolerede ø, Koh Chang eller i den kongelige ferieby Hua Hin. Her kommer du helt ned i gear. Den perfekte afslutning på et utal af oplevelser. 

Afrejsedatoer:
6. januar 2017 - Udsolgt
17. januar 2017 - Udsolgt
28. januar 2017 - Udsolgt
7. februar 2017 - Udsolgt
12. marts 2017
23. marts 2017

Udsolgt
Bangkoks seværdigheder og ferieliv i Hua Hin
0

Rejs med til Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig de bedste oplevelser i både storbyen Bangkok og i feriebyen Hua Hin.

Det er ikke uden grund, at Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hovedstaden i Thailand byder på at hav af unikke oplevelser med sine mageløse templer, mægtige floder, lokale markeder og imponerende udsigter fra tagterrasser og skybarer rundt om i byen.

I Hua Hin har du en herlig blanding af alt det bedste, Thailand byder på. Du finder en hyggelige by, dejlig strand, smuk natur, utrolig gæstfrihed og ikke mindst et væld af store oplevelser. Vi er ikke i tvivl – det er en unik kombination.

På denne rejse har vi sammensat de bedste oplevelser til dig og inkluderet dem i ferien, så du får de bedste oplevelser med dig hjem. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk i Bangkok og nyde en udsøgt thaimiddag med udsigt til templerne. Vi oplever også de vilde elefanter, der bor tæt på Hua Hin, og vi tager selvfølgelig også på en smuk snorkeltur med de mange farverige fisk og koraler, samt meget, meget mere.

Rejsen er ideel til alle aldre, og danner de perfekte rammer for den bedste ferie, uanset om man rejser alene, som par eller som familie. Alt det praktiske er selvfølgelig arrangeret og inkluderet lige fra hoteller, transfers og dansktalende rejseleder. Der er desuden garanti for godt selskab med andre danskere fra Bravo Tours, ligesom der er flere måltider og udflugter inkluderet på rejsen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du oplever det allerbedste, som Bangkok og Hua Hin byder på!

*Programmet er lavet med udgangspunkt i afrejse fra Aalborg/København. Rejser du fra Billund, nyder du en ekstra dag i Thailand – se mere i dagsprogrammet fra dag 9.

12 Nætter 10.998 kr
Bravo Tours' thailanske favoritter
0

Glæd jer til en rundrejse i et af de mest forunderlige, oplevelsesrige og kontrastfulde rejselande i verden, Thailand. Rundrejsen tager jer med til højdepunkterne i metropolen Bangkok, templerne og hemmelighederne ude på landet. Det synes vi, er jeres garanti for, at I får de allerbedste ferieminder med jer hjem!

Oplev Bangkoks højdepunkter, når vi sejler langs byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace, som I uden tvivl vil huske for livet.

Se det gamle kongedømme Ayutthaya og forstå, hvorfor dette eventyrlige sted absolut indtager en plads blandt UNESCOs verdensarv. Vi skal også sejle rundt på et flydende marked, hvor vi oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer vi bag facaden, når vi ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter, inden vi sætter kursen mod feriebyen Hua Hin

Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Hver dag er der morgenmad inkluderet i programmet, men der bliver også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når vores dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder. Her bliver der mulighed for at spise på alverdens forskellige restauranter, lige fra de små og lokale gadekøkkener til de finere restauranter ned til floden i Bangkok.

Vi garanterer masser af spændende oplevelser fra start til slut til en helt vanvittig pris! Rejs med – det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

14 Nætter 10.998 kr
Bravo Tours fortryllende Thailand
0

Jubilæumsrejse – 10.000 på rundrejse i Thailand
Bravo Tours’ fortryllende Thailand

Tag med på unik rundrejse i Thailand. 2017 blev året, hvor vi rundede det magiske tal – 10.000 gæster på rundrejse i Thailand! Det fejrer vi med en helt særlig jubilæumsrundrejse: Bravo Tours’ fortryllende Thailand. Her har vi fundet de bedste, smukkeste og mest autentiske områder i den nordlige del af landet frem til jer. I kan godt begynde at glæde jer – det bliver en rundrejse ud over det sædvanlige.

Det nordlige Thailand – et område, der skiller sig helt ud fra resten af landet. Landsdelen har sin helt egen unikke kultur og natur. Vi drejer fra alfarvej og det kendte Thailand. I stedet besøger vi små landsbyer, hvor de lokale lever deres stille liv. Har du rejst før i Thailand, vil du blive overrasket over denne hemmelige – og for mange smukkeste – del. Naturen er fortryllende og gribende.

Vi kommer tæt på det lokale liv, templer og et lille stykke Kina. Thailand har et utal af facetter. Glæd dig også til at besøge natmarkedet, spis på et af de lokale gadekøkkener og mærk det ægte Thailand på allertætteste hold. Rejsen tager os med på de smukkeste bjergveje med nogle af de mest betagende udsigter, som Thailand har at byde på.

Oplevelserne står i kø, og efter rundrejsen kan I slutte af med en dejlig, afslappende badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Eller I kan vælge at forlænge med endnu en fantastisk rundrejseoplevelse i Vietnam - eller kombinere rejsen med oplevelser i Cambodja.

Og husk, bestil din rundrejse til Thailand i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Der kan maksimalt deltage 24 personer på vores rundrejse i Thailand.

14 Nætter 17.298 kr
Siams store oplevelser og badeferie i Hua Hin
0

Tag med på en eventyrlig rundrejse til Thailand!

”Siams store oplevelser” er Bravo Tours bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet.

Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Mærk de kendte, oprigtige og varme, thailandske smil, når vi bevæger os ud i landet og væk fra de nationale monumenter og templer. Berig dig selv med fabelagtige naturoplevelser på floder, og når vi besøger bjergstammerne i deres hjemby langt væk fra alfavej.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

14 Nætter 12.998 kr
Siams store oplevelser og badeferie i Krabi
0

Tag med på en eventyrlig rundrejse til Thailand!
”Siams store oplevelser” er Bravo Tours bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet.

Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Mærk de kendte, oprigtige og varme, thailandske smil, når vi bevæger os ud i landet og væk fra de nationale monumenter og templer. Berig dig selv med fabelagtige naturoplevelser på floder, og når vi besøger bjergstammerne i deres hjemby langt væk fra alfavej.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansk rejseleder, og som noget ganske nyt, kan du nu vælge at afslutte ferien i Krabi. Her venter både fantastiske strande til ren afslapning og flere oplevelser til de eventyrlystne.

Afrejse fra København:
21. november 2019
16. januar 2020
13. februar 2020
12. marts 2020

Ring til os
Det store Østen-eventyr - Vietnam, Cambodja og Thailand
0

Ingen steder på jorden byder på mere mystik end Østen. Kom helt tæt på en verden af mystik, smuk natur og forrygende god mad, når vi oplever tre af Østens største og mest populære rejselande! Rejs med til Vietnam, Cambodja og Thailand – tre lande, der uden sammenligning byder på rejseminder for livet.

Vi starter oplevelserne i det sydlige Vietnam, hvor vi går på opdagelse i og omkring Saigon. Oplev byen, der populært siges at rumme hele Vietnam i én by, gå under jorden i Cu Chi-tunnellerne og sejl afsted på det frodige Mekong-delta.

Lad historien overvælde dig i Cambodja, når vi tager på byrundtur i hovedstaden Phnom Penh, eller får muligheden for at spise friturestegte edderkopper og oplever et af turens absolutte højdepunkter Angkor Wat – et af verdens største templer og vidundere.

Glæd jer også til Thailand, hvor vi både ser højdepunkter og livet på landet i nord. Her går livet sin stille gang, og vi ser den mest autentiske side af landet, når vi besøger skoler og bjerglandsbyer. Vi åbner også en levende historiebog og kommer tæt på samhørigheden til Danmark ved ØK’s gamle hovedkvarter.
Ud over de mange oplevelser er der mulighed for at slutte rundrejsen af på perfekt vis med badeferie i den thailandske ferieby, Hua Hin.

Det bliver kort sagt et eventyr i Østen, der viser jer tre lande og bringer ferieminder, I aldrig glemmer.

14 Nætter 19.998 kr
Premium - Kontrastfulde Thailand - Bangkok, Phrae og Chiang Mai
0

Tag med på Bravo Tours’ Premium-rejse til Thailand, der byder på et væld af kontrastfulde oplevelser! Vi kommer tæt på nogle af Bangkoks mest ubeskrivelige højdepunkter og bag facaden i den nordlige del af landet. Vi ser de helt autentiske sider, Bangkok og livet i Nordthailand – velkommen til!

Vi starter i den store metropol Bangkok, hvor vi både oplever templer, berømte buddhastatuer og det kendte Grand Palace, også kaldet kongepaladset. Vi går en tur i China Town og oplever den unikke stemning. Vi fortsætter eventyret i det nordlige Thailand, der uden tvivl byder på mere uspolerede oplevelser og unik natur. Her kommer vi både forbi drypstensgrotter, besøger fjerne bjergstammer. Oplevelserne fortsætter nordpå med besøg til det fortryllende Chiang Mai.

Hele rejsen slutter vi af i den kongelige badeby, Hua Hin. Her kan I vælge mellem seks skønne badeferie hoteller – og nyde ren afslapning på de fantastiske hoteller – eller fortsætte oplevelserne med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere, der bor i Hua Hin.

Der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på hele rejsen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura
11 Nætter 15.744 kr
Premium - Unikke oplevelser ved River Kwai - Bangkok, Khao Yai og River Kwai
0

Thailand er kendt for meget, men to af de største seværdigheder er uden tvivl Bangkok og historien ved River Kwai. Tag med på denne premium-rejse, der netop har højdepunkterne på programmet.

Vi starter de første dage i Bangkok, hvor vi går på opdagelse i byen og besøger de berømte templer, samt tager en sejltur på floden og besøger de lokale. Herefter sætter vi kursen mod River Kwai, der uden tvivl er ét af de steder, vi danskere kender bedst bl.a. fra den kendte film. Undervejs oplever vi den smukke natur, vandfald og det tidligere kongedømme, Ayutthaya. Når vi ankommer til River Kwai besøger vi Erawan vandfaldet, køre en tur med jernbanen og sejler med en bambusflåde på floden – alt sammen meget unikke oplevelser !

Vi slutter oplevelserne af i Hua Hin, hvor der venter en uforglemmelig badeferie. Nyd livet på de skønne hoteller eller tag med på flere opdagelser. Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen – og de bor også i Hua Hin, så de kommer gerne med gode forslag til oplevelser i og omkring byen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura
11 Nætter 15.414 kr
Østens unikke perler – Bangkok, Hanoi og Halong-bugten
0

Østens mystik, imponerende natur og lækre sandstrande. Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere nogle af Østens største oplevelser med ren afslapning.

Rejsen starter med 1 dag i Bangkok, der er et must, hvis man er i Østen. Vi tager på opdagelse i metropolen og ser nogle af de meste berømte seværdigheder. Vi fortsætter til det nordlige Vietnam, hvor der venter nogle spændende dage med mangfoldige oplevelser!

Første stop gør vi i Hanoi, hvor vi kommer tæt på det vietnamesiske liv og byens mange seværdigheder. Man kan roligt sige denne by er mere end livlig med sine mane scootere, som myldrer på kryds og tværs i trafikken. Et andet højdepunkt på rejsen bliver uden tvivl Halong-bugten. Vandets farver, naturen og mystikken - det er absolut en af landets allerstørste oplevelser!

Efter nogle uforglemmelige oplevelser i Vietnam fortsætter rejsen til Thailand ved feriebyen Hua Hin. Her er der tid til ren afslapning eller endnu flere oplevelser på et vores skønne hotel lige ved vandet.

Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen. Bravo Tours’ rejseledere bor også i Hua Hin, og de kommer gerne med gode råd til, hvad I kan lave resten af ferien – hvis I ikke bare vil nyde livet på de dejlige hoteller.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura

11 Nætter 16.774 kr
Det ægte Thailand
0

Tag med på en rundrejse, der uanset alder, forblinder og fortryller en hver! Det ægte Thailand viser jer nogle af Thailands største og mest eventyrlige oplevelser tæt på hverdagen. Sejl med på Bangkoks floder, besøg bjergstammer, oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri. Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Det ægte Thailand er kort sagt essensen af smilets land – den perfekte kombination af højdepunkter vi alle kender og et kig bag facaden til det autentiske liv.

Der er ingen tvivl, både børn og voksne vil elske denne rundrejse - og I rejser med garanti hjem med en masse nye ferieminder, I aldrig glem

15 Nætter 15.998 kr

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail