Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Kata Beach

Om Kata

Om Kata

Kata – noget for enhver smag
I Kata finder I både skønne omgivelser, hvis I rejser som par eller børnefamilie. Her er dejlige strande, klart vand og masser af aktiviteter.

Kata har det hele
I Kata har i alt indenfor rækkevidde – lige fra masser af vandsportsaktiviteter og oplevelser til en lang, gylden sandstrand og gode restauranter. Det er altså ikke så mærkeligt, at Kata er blevet et populært område blandt turister og mange vender tilbage år efter år.

Nyd livet langs den dejlige sandstrand, som også er ideel til børnefamilier. Vandet er perfekt til en dukkert, og efter en dejlig dag på langs, kan I let få aftenen til at gå i Kata. Her er der masser af hyggelige restauranter, barer og butikker. I kan selvfølgelig også gøre som de lokale og spise ved de mange gadekøkkener, der er i området.

Spændende oplevelser
Når I holder ferie i Kata, holder I ferie tæt på mange spændende oplevelser. Det er let at sejle ud til mange af de nærtliggende bounty-øer, ligesom der er rigtig gode forhold for både snorkling og dykning. I kan selvfølgelig også tage på opdagelse i junglen/nationalparken. Der er kort sagt oplevelser for enhver smag.

Transfer
Transfer tiden er ca. 1 time fra Phuket International Airport til Kata Beach

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail