Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Bang Tao

Om Bang Tao

Bang Tao - en af de længste og smukkeste strande på Phuket

Bang Tao Beach er en stille og rolig strand, placeret på den nordlige side af Phuket. Den strækker sig hele seks kilometer med det fineste, hvide, bløde sand og krystalklare vand. Her er det ikke svært at finde et stille sted, hvor du kan nyde det skinnende turkisblåhav med en baggrund af frodige, grønne bjerge. Her er der masser af små områder, hvor du kan vælge at leje en strandstol, eller lægge dit håndklæde og bare nyde livet. Havet er perfekt til en dejlig svømmetur med roligt vand, specielt i højsæsonen. En kort longtail-bådtur fra stranden ligger Koh Waeo, en lille ø, der er god til snorkling.

Bang Tao er også kendt for at have navnet, Laguna Beach, hvor du finder nogle af Phukets mest eksklusive resorts beliggende i et smukt lagune-område. Her finder du desuden også en af Phukets bedste golfbaner.

Nord for Bang Tao Beach finder du en relativt uberørt strækning til dig, der vil have helt fred og ro. Mod syd er der mere liv med flere restauranter, hvor du kan du få lækre og billige, lokale retter. Udover spisestederne er det adskillige småbutikker og et par mini-markeder, hvor man kan få diverse souvenirs og nødvendigheder. Her er også en lille, lokal fiskerby gemt inde i landet lige bagved, hvilket giver en spændende kontrast.

Transfer
Det tager ca. 25 min. fra Phukets internationale lufthavn til Bang Tao.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail