Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Eksotiske oplevelser med Bravo Tours

Se et udvalg af spændende oplevelser

Det flydende marked

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi Damnoen Saduak – det største flydende marked i Thailand. Det bliver en dag spækket med oplevelser. Vi rejser først med bus, men for at komme helt frem til det flydende marked, sejler vi med de ikoniske og traditionelle longtailbåde, som ad snoede vandveje tager os forbi smuk natur og spændende lokalliv. Fremme ved det flydende marked oplever man en verden fyldt med mennesker og handel. På vandet vrimler det med små både, som sælger alverdens ting. Bådene er stablet højt med en enorm mængde af produkter, fra frugt, kokospandekager og grøntsager til kunsthåndværk. Vi skifter over til de mindre robåde, som sejler os igennem det levende marked - eventuelt et par gode køb rigere.

Udflugten er en heldagsudflugt (ca. fra kl. 08.00 – 15.00) og med engelsktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne 450 kr. pr. person
Børn 350 kr. pr. barn (under 12)

James Bond-øen og kajak

Med engelsktalende rejseleder
I dag sætter vi kursen mod en af de berømte øer ud fra Khao Lak, nemlig øen fra James Bond-filmen ”The man with the golden gun”. Vi sejler afsted i traditionelle Long Tail-både og efter et besøg på øen, fortsætter vi i kajakker til de smukke kalkstensgrotter. Vi besøger også Paniy-øerne, hvor vi lærer mere om livet i en flydende landsby. Efter frokost gør vi vores sidste stop i Wat Suwan Kuha-grotten, der er kendt for sine mange aber.

Vejledende pris:
Voksne kr. 600 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen.

River Kwai – 1-dagstur

Med engelsktalende rejseleder
Tag med på en Smuk og tankevækkende tur til Kanchanaburi, som ligger nordvest for Hua Hin. Her oplever du en af Thailands største attraktioner, broen over floden kwai. Det er en fantastisk blanding af smuk natur, floder og jungle og en tankevækkende historie. Ved River Kwai er oplevelserne mange, hvor du selvfølgelig skal opleve selve broen over floden kwai, et historisk vartegn, som er blevet symbolet på den berygtede jernbane mellem Thailand og Burma. Vi tager også på togtur på dødens jernbane, ligesom de allieredes krigskirkegård besøges. Udflugten er inkluderet frokost.

Udflugten er en heldagsudflugt (Ca. fra kl. 07.00 – 19.00) og med engelsktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne 650 kr. pr. person
Børn 500 kr. pr. barn (under 12 år)

Safari

Når man er på eksotisk badeferie langs Kenyas kyst, er det oplagt at kombinere ferien med safari. Bestil det allerede hjemmefra – Bravo Tours har både to, fem og syv dages safarier - eller kontakt din rejseleder på destinationen. Hør mere om de gode safarimuligheder i nærheden af Kenya.

Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Oplev Mombasas hjerte – den gamle bydel!

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn (2-11 år) kr. 225 pr. barn.Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
Phi Phi-øerne er nogle af de meste berømte i Thailand – og dem besøger vi flere af i dag. Vi gør flere stop undervejs ved fantastiske og ubeskrivelige strande. Vi besøger bl.a. Loh Samah Bay og Pileh-lagunen, hvor der bliver rig mulighed for at svømme og snorkle. Vi nyder en god frokost, inden vi fortsætter til Monkey Beach, der, som navnet antyder, er hjemsted for flere aber. Sidste stop gør vi i tropiske omgivelser på Koh Khai Nok og Bamboo-øen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 740 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Cheowlan Lake – en smuk oplevelse

Med engelsktalende rejseleder
I dag tager vi til ”Cheow Lan Lake” – en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte Long Tail-både og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur.

Vejledende pris:
Voksne kr. 720 pr. person.

Udflugten skal bestilles på destinationen.

Grottevandring og vilde elefanter - Heldagstur

På denne tur besøger vi to nationalparker og oplever Thailands vilde natur. I nationalparken Khao Sam Roi Yot, 60 km syd for Hua Hin, ser vi kong Rama V’s ”trone” i en Thailands mest fotograferede, underjordiske grotter. I Kuri Buri nationalparken tager vi på safari for at spotte vilde elefanter.

Turen starter fra kystbyen Bang Pu, hvorfra vi sejler til Laem Sala-stranden, hvor vi til fods går ad en smuk klippesti med udsigt til havet. Herfra vandrer vi 430 meter på et kalkstensbjerg til Phraya Nakhon-grotten. Synet af kong Rama V’s kulørte ”trone”, oplyst af dagslyset, er som taget ud af en Indiana Jones film.
Vi spiser frokost på den idylliske Samphraya-strand. Fremme i Kui Buri, som er et af de bedste steder i Thailand at se vilde elefanter, bliver vi fragtet på ladet af en pickup truck til to udsigtspunkter i nationalparken. Her har vi chance for at se vilde elefanter i deres naturlige omgivelser.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.
Turen er ikke egnet for gangbesværede, da terrænet op og ned til grotten i Sam Roi Yot nationalparken er ujævn.

Vejledende pris
Pris ca. 500 kr. pr. person

Det østlige Bali og Besakih-templet

Glæd jer til en dag tæt på det autentiske, balinesiske liv. Vi starter i Sidemen - byen der ligger på Balis højeste bjerg, og derfor har en ubeskrivelig flot udsigt. Her ser vi nærmere på en af øens stolte traditioner, nemlig håndvæveri.

Vi fortsætter vores dag på landet mellem de smukke rismarker. I en lille landsby gør vi et stop og går med byens kvinder i køkkenet, hvor vi lærer at lave en traditionel dessert. Vi smager også på den lokale likør og ser, hvordan indbyggerne gør sig klar til dagens ceremoni, hvor de ofrer til guderne. Vi spiser frokost i landsbyen.

Sidste stop gør vi ved øens vigtigste, største og helligste tempel, Besakih. Templet har intet mindre end 23 mindre sammenhængende templer, der er bygget i seks niveauer.

Pris ca. 580 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Regnskov og rismarker

Nyd Balis imponerende natur, når vi tager på vandretur i regnskoven og blandt rismarker.

Vi ankommer til Sang Giri Rainforest Camp ved de kølige bjergsider. Her gør vi os klar til en tur gennem de flotte krydderiområder, hvor krydderierne vokser omkring os som hylder i et supermarked. Undervejs hører vi mere om flora og fauna.

Vi fortsætter gennem de berømte rismarker i Jatiluwih, der er en del af Unescos verdensarvsliste. Vi hører om risplanten, og hvordan den brødføder millioner af landmænd verden over. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.

Pris ca. 675 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Kunstnerbyen Ubud

Oplev en to-dags tur til Balis kulturelle centrum, Ubud. Stedets harmoniske stemning virker tillokkende på kunstnere og kreative sjæle, og byen er fyldt med gallerier og museer.
Vi besøger også en balinesisk familie på landet, ser lokale templer, rismarker og cykler forbi de frække makakaber i abeskoven, ser byens royale palads og gæster byens spændende marked.

Efter et flot danseshow og en god middag går vi til ro. Vi står op til en ny dag, hvor vi besøger Arma Museum. Her ser og lærer vi meget mere om kunsten i byen.

Pris ca. 1.700 kr. pr. person inklusive al transport, en nat på Hotel Pertiwi Resort – (Bravo Tours-kategori 3), morgenmad, to frokoster og en middag. Evt. eneværelse ca. kr. 235.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

 

Balis storslåede naturoplevelser – vandretur

I dag besøger vi den nordlige del af øen. Vi starter i Bencingah. Her går vi igennem dele af en beskyttet regnskov, der både byder på smuk natur og dyr som aber, kæmpe-egern og masser af fugle. Der er også flere ældre, hellige templer, ligesom det er muligt at sejle en tur på søen i en traditionel Pedau-kano - en ubeskrivelig smuk naturoplevelse.

I bil fortsætter vi til en kaffeplantage, hvor vi lærer mere om både dyrkningen og høsten af de skønne bønner. Vi ser også, hvordan de bearbejder bønnerne, ligesom vi smager på flere forskellige typer af indonesisk kaffe.

Vi slutter af med en god frokost – med en utrolig smuk udsigt!

Pris ca. 890 kr. pr. person
Udflugten er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved minimum to deltagere. Den bestilles direkte på destination.

Del denne side via E-mail