Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • Rundrejser i Indonesien

Rundrejser i Indonesien

Det eksotiske Bali
0

Pak kun det mest nødvendige og rejs til Bali. Oplev balinesisk kultur, natur, religion og hverdag på landet. Find indre ro på verdens bedste badestrande. Se farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en smilende befolkning. Oplev Aga-stammen, Bali set fra en cykel, smukke vandfald og kraterkanter på tætteste hold – rund rundrejsen af ved Sanurs fabelagtige strande. Det bliver dit livs oplevelse. 

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

 

14 Nætter 14.498 kr
Bali, Lombok og Gili – De guddommelige paradisøer
0

Rejs med til intet mindre end tre guddommelige paradisøer. Vi starter på Bali, der byder på store og spændende oplevelser. Vi kommer tæt på den balinesiske kultur, natur, religion og hverdag på landet. Glæd jer til farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en helt igennem fantastisk og smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Bali er en af de mest velbesøgte områder i Indonesien.

Fortsæt rundrejsens oplevelser på Lombok og Gili. Et – om muligt – mere stille, lokalt og autentisk hjørne af Indonesien. Kom tæt på de indfødtes kultur i et spektakulært lokalt og autentisk miljø. Lombok er uden sammenligning indbegrebet af autentisk, indonesisk gæstfrihed med sine venlige landsbyboer og afslappet atmosfære. Det hele suppleres med fantastiske nationalparker, høje bjerg og de smukkeste vandfald.

Slut rundrejsen af ved Gilis knitrende, hvide sandstrande og krystalklare vand. De farverige koraller ud for kysten danner rammerne for et marineliv uden lige – den intet mindre end perfekte afslutning på en guddommelig ferie!

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

14 Nætter 18.398 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
Premium - Et paradis med bounty-øer fuld af oplevelser! - Gili og Bali
0

Oplev Bali og en af de berømte Gili-øer på bare én rejse!

Rejs med til to paradisøer, hvor I selv har mulighed for præge jeres rejseoplevelser. Vi flyver til Bali, hvor vores oplevelser starter. Her oplever vi bl.a. det berømte skildpadde-børnehjem, inden vi fortsætter til paradisøen Gili Air. Her venter nogle spændende dage på den fantastiske bounty-ø, hvor I kan nyde livet, præcis som I har lyst.

Efter nogle skønne dage vender vi igen retur til Bali, hvor I nyder resten af jeres eksotiske ferie.

Bravo Tours’ dansktalende rejseleder er selvfølgelig med på Gili, som selvfølgelig kommer med masser af gode forslag og vejledning til, hvad I bør opleve.

På Bali bor vores dansktalende rejseledere også, så der er rig mulighed for at tage med på fantastiske udflugter, hvis I ellers kan løsrive jer fra de dejlige strande. På Bali – den sidste del af ferien - vælger I helt selv mellem seks skønne hoteller fordelt i tre strand områder:

Sanur   Seminyak   Nusa Dua
Abian Harmony   Maison at C   Hilton Bali Resort
Sativa Cottages        
Parigata        
Puri Santrian        

 

Hotel på Gili Air                         
Fra dag 3-6 bor I på stranden på det dejlige Hotel Mola-Mola i Deluxe Suiter. De er indrettet i ægte Lombok/Bali-stil og er 38 m2.
Se mere om hotellet på: http://dafamhotels.com/hotel-directory/mola-mola-resort-lombok

11 Nætter 13.294 kr
Premium - Kunst, kultur og delfiner - Ubud, Kintamani og Lovina
0

En eksotisk badeferie på Bali er i sig selv ubeskrivelig, men når I kombinerer den med en oplevelsesrig begyndelse, der bl.a. tager jer med til kunstnerbyen Ubud, rismarker og templer på den nordlige del af øen, så bliver det kun endnu bedre!

Glæd jer til oplevelsesrige dage. Vi starter i Ubud, der bliver vores udgangspunkt de første dage. Herfra cykler vi tæt på spændende, lokale oplevelser, den flotte natur og nogle af Balis meget smukke templer. Vi kommer tæt på øens mange traditioner, kultur og kunst, ligesom der venter os et hav af smukke udsigter, vi aldrig glemmer. Vi slutter af med en sejltur ud for Lovina, hvor de legesyge delfiner forhåbentligt kigger forbi.

Efter nogle oplevelsesrige dage tager vi mod de bedste strande på Bali, hvor I nyder resten af jeres eksotiske ferie. På Bali bor vores dansktalende rejseleder også, så der er rig mulighed for at tage med på fantastiske udflugter, hvis I ellers kan løsrive jer fra de dejlige strande.

På dag 6-12 vælger I selv mellem seks skønne hoteller fordelt i tre strand områder:

 

Sanur   Seminyak   Nusa Dua
Abian Harmony   Maison at C   Hilton Bali Resort
Sativa Cottages        
Parigata        
Puri Santrian        
11 Nætter 13.894 kr
Premium – Det allerbedste af Bali - Ubud, Munduk og Jatiluwah
0

Kombiner jeres rejse med nogle af de bedste oplevelser på Bali, der både byder på kulturelle oplevelser i den berømte kunstnerby Ubud og tager os tæt på Balis imponerende natur!

Vi starter i Ubud, hvor vi på cykel kommer tæt på det lokale liv. Vi tager turen ned fra Batur-vulkanen – en tur, der byder på de flotteste udsigter. Vi besøger selvfølgelig også abeskoven, og ser byens royale palads og gæster byens spændende marked.

Det hele kombinerer vi med unikke templer, kaffeplantager, vandfald og ikke mindst rismarker, der er så smukke, at de er bevaret af UNESCO. Efter de mange oplevelsesrige dage – der selvfølgelig er med dansktalende rejseleder – tager vi mod de bedste strande på Bali, hvor vi nyder resten af vores eksotiske ferie.

På Bali bor vores dansktalende rejseledere også, så der er rig mulighed for at tage med på fantastiske udflugter, hvis I ellers kan løsrive jer fra de dejlige strande.

På dag 6-12 vælger I selv mellem seks skønne hoteller fordelt i tre strand områder.


Sanur   Seminyak   Nusa Dua
Abian Harmony   Maison at C   Hilton Bali Resort
Sativa Cottages        
Parigata        
Puri Santrian        
11 Nætter 14.094 kr

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail