• Rundrejser i Indonesien

Rundrejser i Indonesien

Eventyr i gudernes paradis – Bali og Gili Trawangang
0

Fortryllende templer, der funkler i solen. Grønne risterrasser, der klatrer op ad skråningerne. Og paradisstrande, der får dig til at tabe pusten. På denne rundrejse oplever du Balis største højdepunkter. Vi kommer nemlig tæt på Balis frodige natur, eksotiske kultur, talrige guder og på storslåede seværdigheder.

Vi ser et af Balis mest ikoniske templer og vartegn – Tanah Lot, der troner mageløst fra en klippetop. Vi mærker den royale atmosfære ved kongelige palads Puri Anyar Kerambitan. Og vi fornemmer gudernes nærvær i Balis største tempel, Brahmavihara-Arama i Banjars bjerge, og ved det billedskønne Ulun Danu Beratan-tempel, der spejler sig smukt i søens vandspejl. Balis dyreliv betager med vilde delfiner i solopgangen og makakaber, der springer fra træ til træ i Ubuds berømte abeskov.

Vi sejler også til den største af de tre Gili-øer, Gili Trawangang. Her byder hvide sandstrande, svajende palmer og sublime snorklingmuligheder os velkommen til afslappet ferieliv i topklasse.

På rundrejsen er du i selskab af vores dansktalende balinesiske rejseleder, der sikrer dig et uforglemmeligt møde med Bali og Gili Trawangang – med plads til både afslapning og sammensætning af egne oplevelser. Du kan tilkøbe intet mindre end fem spændende udflugter til din rundrejse. Her kan du bl.a. glæde dig til templet Uluwatu med middag og danseshow, en kokkelektion i det balinesiske køkken, en cykeltur igennem det lokale liv, et brusende adrenalinsus med river rafting eller trekking til toppen af en rygende vulkan i solopgangens skær!


Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3-2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent, osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

 

15 Nætter 12.498 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)
Det guddommelige Bali
0

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse smækfyldt med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret, som er en ideel rejseperiode til den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Vi nyder en uges rundrejse på hele Bali, hvor vi oplever kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du får det bedste af Bali. Vi slutter rundrejsen af på bedste vis af ved Sanurs eller Seminyaks fabelagtige strande. Denne rundrejse bliver dit livs oplevelse!

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3-2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent, osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

14 Nætter Udsolgt
Bali, Lombok og Gili – De guddommelige paradisøer
0

Rejs med til intet mindre end tre guddommelige paradisøer. Vi starter på Bali, der byder på store og spændende oplevelser. Vi kommer tæt på den balinesiske kultur, natur, religion og hverdag på landet. Glæd jer til farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en helt igennem fantastisk og smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Bali er en af de mest velbesøgte områder i Indonesien.

Fortsæt rundrejsens oplevelser på Lombok og Gili. Et – om muligt – mere stille, lokalt og autentisk hjørne af Indonesien. Kom tæt på de indfødtes kultur i et spektakulært lokalt og autentisk miljø. Lombok er uden sammenligning indbegrebet af autentisk, indonesisk gæstfrihed med sine venlige landsbyboer og afslappet atmosfære. Det hele suppleres med fantastiske nationalparker, høje bjerg og de smukkeste vandfald.

Slut rundrejsen af ved Gilis knitrende, hvide sandstrande og krystalklare vand. De farverige koraller ud for kysten danner rammerne for et marineliv uden lige – den intet mindre end perfekte afslutning på en guddommelig ferie!

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3 2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Den 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

Udsolgt

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail