Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Bangkok

Om Bangkok

Om Bangkok

 

Rejs med Bravo Tours til en af verdens mest spændende og kontrastfyldte storbyer, hvor sanserne kommer på overarbejde fra første sekund! Træd ud ad jeres hoteldør og ind i en helt ny verden fyldt med farverige oplevelser - i Bangkok står tiden aldrig stille. Byen er på en og samme tid et virvar af mennesker, masser af shopping, mageløse templer, ro langs floden, lokale markeder og imponerende udsigter fra tagterrasser rundt om i byen. Det er svært ikke at blive betaget af Bangkok!

Hoteller direkte ved Chao Phraya floden
Alle Bravo Tours’ hoteller i Bangkok er placeret ned til Chao Phraya floden. Det gør de fordi, det uden sammenligning er her, du bor bedst i Bangkok, og samtidigt er det meget nemt at komme rundt til de allerstørste attraktioner i byen. Vores flodhoteller har gratis sejlbåde, som sejler dig op ad floden, hvor du kan tage direkte ind til de smukke templer, hoppe på Skytrain eller besøge Bangkoks berømte Lebua Skybar.

Perfekt i kombination med Hua Hin
Det er altså ganske let at opleve Bangkok, og det bør man absolut mindst en gang i livet. Oplevelserne står i kø, og byen er perfekt i kombination med badeferiebyen Hua Hin. Her får du nemlig det bedste af begge verdner – storbyoplevelser og ren afslapning på de skønne strande med dejlige poolområder. Du starter ferien med 3 dage/2 nætter i Bangkok, hvorefter du selv bestemmer, hvor mange dage du vil tilbringe i Hua Hin.

Oplevelser i Bangkok
Rejs med og lad dig forføre – for det er nemlig lige præcis det, som Bangkok kan. Det er svært at forestille sig, men byen er både hektisk og charmerende på samme tid. Start dagen med en sejltur langs Chao Phraya-floden, hvor tiden nærmest er gået i stå. Her bader børnene, kvinderne vasker tøj, mændene fisker og hundene slukker tørsten. Fortsæt så til et af de lokale markeder, hvor livet leves. Her er der altid gang i gaden, masser af indkøbsmuligheder og små gadekøkkener, der serverer lækre specialiteter. Gå så en tur til et af de berømte templer, hvor Kongepaladset, Grand Palace, naturligvis står som et klart must-see.

Slut af på en af byens tagterrasse med en cocktail i hånden, mens lyset glimter om kap. Det er bare én dag i Bangkok – og mulighederne er stadig utømmelige! For I mangler stadig de store shoppingscentre, historien ved det gamle ØK-kvarter og de mange andre templer og buddhaer, man bare må se - Velkommen til Bangkok! 

Kongepaladset
Der er ingen tvivl om, at Grand Palace er et must, når I besøger Bangkok. Det 218.000 m2 store område var oprindeligt til kongen, men i dag er det åbent for offentligheden. Gå en tur mellem de mange templer og lad dig fortrylle – for det er der ingen tvivl om, at I bliver! Det er også her, den verdensberømte Smaragdbuddha, som er den mest betydningsfulde statue af en buddha i hele Thailand, holder til. 

Grand Palace er bare et af de mange templer. Der er masser – både buddhistiske og andre, som tilhører andre religioner. Wat Pho, der også kaldes ”Den liggende Buddhas Tempel”, huser fx den 46 meter lange guldbuddha. Men der er også mange andre oplevelser. Chinatown er absolut også et besøg værd – men pas på, for der går let mange timer. Der er liv både dag og aften, men vil I spise, skal I besøge stedet til aften, hvor de små madboder for alvor dukker frem. 

Rundt i Bangkok
Den bedste måde at komme rundt på er klart Skytrain. Toget fungerer rigtig godt, og her kan I virkelig spare meget tid. Togene kører hver dag frem til midnat. Alle vores hoteller har gratis sejlbåde, så du nemt kommer rundt til de forskellige attraktioner og til en Skytrain-station. 

Vores service i Bangkok
Når I rejser med Bravo Tours på en kombinationsrejse til Bangkok og Hua Hin, så er fly og hotel altid inkluderet i rejsen. Du kan selv vælge, om du vil købe transfer til/fra hotellet og mellem destinationerne.

Når du rejser til Thailand, foregår rejsen på egen hånd. Bravo Tours i Danmark er selvfølgelig tilgængelig 24 i døgnet på telefon. Vi er der, hvis du har spørgsmål – og du kan altid få fat i os, hvis der sker noget uforudset på din ferie.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Fakta om Bangkok
Bangkok er hovedstaden i Thailand og har ca. 11 millioner indbyggere. Man kan rejse til Bangkok året rundt. I Bangkok bruger de thailandske bath (THB), men I kan sagtens betale med kort de fleste steder

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Bangkok.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et fint udvalg af hoteller i Bangkok.

Se vores hoteller her >

Oplev Bangkok

Vejret

Find temperaturer og vejrudsigter for hele året til din rejse.

Se vejret her >

Oplevelser på egen hånd i Bangkok

Chatuchak Weekend Marked

Chatuchak weekendmarkedet er et af de største udendørs-markeder i Asien og er åbent hver lørdag og søndag. Der er tusindvis af butikker og boder samt mange små gadekøkkener. Det er et enormt sted, hvor næsten alt du kan tænke på, er til salg.

Kanaltur med longtail båd

Bangkok var engang kendt som "Østens Venedig", hvor et enormt flod- og kanalnetværk var den foretrukne transportmetode. I dag er mange af kanalerne lavet om til veje, men der findes stadig kanaler, som man kan besøge med de såkaldte longtail både. På en sejltur, kan du udforske en grønnere og mere fredelig del af Bangkok, hvor folk har deres huse på pæle.  

Lebua Skybar

En af verdens højeste udendørsbarer på 64. etage. Det er virkelig en spektakulær oplevelse at stå "på toppen af verden", mens du nyder en drink.
Spis ved flodbredden og fortsæt så på rooftop med en solnedgangscocktails i hånden – bedre bliver det ikke!

MBK Center

MBK Center er Bangkoks mest populære indkøbscentre, hvor både turister og lokale kommer og gør gode handler. Der er otte etager fyldt med 2.000 butikker, der sælger alt fra tøj, mode-tilbehør, håndtasker og mobiltelefoner. Især elektronik og kameraer har meget fordelagtige priser, og der er der gode chancer for at gøre en god handel. 

Oriental Hotel

Besøg Oriental Hotel om aftenen, og spis noget af det mest udsøgte seafood og grillmad. Det foregår på hotellets flodterrasse. Vores rejseledere bestiller gerne bord for jer.

Siam Paragon

Et af Bangkoks mest eksklusive indkøbscentre. Det ligger i centrum tæt på de nærtliggende indkøbscentre Central World, Siam Square og MBK Center. Det er et af de største indkøbscentre i Sydøstasien, og huser flere hundrede luksusbutikker, restauranter, caféer, Sea Life Ocean World og en stor biograf. Bestemt et besøg værd, også selvom man ikke vil shoppe.

Dinner Cruise

Ta’ med på udflugten ”Dinner Cruise”, hvor vi om aftenen sejler afsted på Chao Phaya-floden om bord på en ombygget rispram. Vi sejler forbi mange af Bangkoks kendte bygninger, som eksempelvis Grand Palace, det imponerende tempel Wat Arun og ØK’s flotte gamle hovedkvarter. Det er særlig smukt om aftenen, når lysene lyser alle bygninger op. Om bord nyder vi en god middag.

Grand Palace

Ta’ med på udflugt til en af Bangkoks mest kendte attraktioner, kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt blandt den smukke arkitektur. Det er også i et af templerne den verdensberømte smaragdbuddha sidder, som er den mest betydningsfulde statue af Buddha i hele Thailand.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail