• Safarirejser med Bravo Tours

Hvorfor skal du vælge os til din næste drømmerejse?

Opdag verden – med mere end 20 års erfaring i bagagen!

Forestil dig at kunne opleve verden, som havde du boet, rejst og levet på dit rejsemål i årevis – og alligevel oplevede dets storhed for første gang? Det kan du, når du rejser på en safari med Bravo Tours!

For år efter år har vi udforsket vores fascinerende klode i vores umættelige jagt på de helt særlige oplevelser. Dem, der får dig til at tabe pusten – eller får hjertet til at springe et slag over. Oplevelser, der gør dig klogere. Oplevelser, der sikrer dig minder for livet. Verdens bedste oplevelser, så enkelt er det. Vi glæder os derfor hver eneste gang til at tage dig med på eventyr og vise dig vores verden af håndplukkede, forfinede og gennemtestede oplevelser! Alt sammen i selskab med vores dansktalende rejseledere, som indvier dig i alle rejsemålets fængslende hemmeligheder, og som altid sikrer det lille – men altafgørende – ekstra.

Opdag verden, som kun vi kender den og lad dine drømme blive til virkelighed på den afrikanske savanne.

Her kan du opleve vores safarier

Safari på Kenya-Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 
Se mere om Kenya-kysten her >

Safari i Kenya

Masai Mara er nok det mest berømte område, der er den kenyanske del af Serengeti National Park, halvørkenen i Samburu, de røde elefanter i Tsavo, Amboseli med Kilimanjaro i ”baghaven”. Tøv ikke – tag med på safari Kenya! 
Se mere om Kenya her >

Privatsafari

Det behøver ikke være dyrere eller mere besværligt at få lige præcis den safari, du går og drømmer om. En privatsafari giver dig større fleksibilitet og friheden til at vælge både til og fra, men uden at gå på kompromis!
Læs mere om privatsafari her >

Find den rigtige safari

Ram plet, når du vælger din safari


Der er mange muligheder, når det kommer til safari. Hvor skal jeg rejse hen? Hvor længe skal jeg rejse? Hvor skal jeg bo? Hvilke områder er bedst, når jeg gerne vil rejse? Det er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig banen, og det er spørgsmål, man kun kan svare på, hvis man kender savannen og områderne. Det gør vi. Vi har nemlig arrangeret safarirejser i snart 20 år.

Hvorfor skal du rejse på safari med Bravo Tours?
Det skal du i al beskedenhed, fordi du får den bedste safarioplevelse med os. I snart 20 år har vi håndplukket de bedste oplevelser – det gælder både i Øst- og Sydafrika. Det har vi gjort af én simpel grund: for at give dig de bedste safarioplevelser. For selvfølgelig kan man selv tage af sted, købe en flybillet og rejse ud, men når du rejser med os, ved du, at du rejse hjem med de største oplevelser.

Dansktalende ekspertviden fra start til slut
Den fulde oplevelse får du med dansktalende rejseleder. Fordi historien om dyrene er en vigtig del af en safari – og den bliver bare endnu bedre på dansk. Ligesom gode råd og vejledning inden afrejse er en af de vigtigste dele af en safari. Vores safarieksperter ved, hvor du skal rejse hen, for at få opfyldt dine ønsker. De har selv rejst i Afrika og kender både vores lodges, områder og udflugter, så de kan vejlede dig. I Afrika venter vores dansktalende rejseleder på at give dig dit livs oplevelse. Mange af dem bor i Afrika året rundt. Det gør din safari til en unik oplevelse.

Hvor skal du rejse til i Afrika?
Drømmer du om storslåede sletter, dyr på savannen og lodges, hvor du nyder en solnedgang, mens dyrene enten går til ro eller starter deres jagt? Så er Østafrika et godt bud til din rejse! Både Kenya og Tanzania er safarilande med stort ”S”, og alt efter, hvornår du vil rejse, ved vores safarieksperter hvilket land, du skal vælge. Er det i stedet kombinationen, du går efter - med både smukke landskaber, dejlige vine, fantastisk mad og lidt safari – skal du rejse med til Sydafrika. Her finder du populært sagt lidt af det hele – eller som vi ynder at sige det: hele verden samlet i ét land.

Hvornår skal jeg rejse på safari?
Det korte svar er året rundt! Der er nemlig altid mange dyr – man skal bare vælge det rigtige område på det givne tidspunkt. Engang sagde man, at der var to regnperioder i Afrika, men ligesom mange andre steder i verden, har klimaforandringer også sat sit præg her. Det betyder, man ikke kan sige med sikkerhed, hvornår det starter. Helt overordnet kan man inddele året i fire perioder – og derfra vælge, hvornår man gerne vil rejse – eller hvor man skal rejse hen, hvis man ved, hvornår man gerne vil afsted. Læs mere om perioderne. 

Hvordan skal jeg bo?
Nogle drømmer om lodges eller hoteller andre om telt-camps og mad over bål. Det er individuelt, hvad der giver den største oplevelse. Det eneste vi vil sige er; gå ikke på kompromis med din indkvartering. Mange mener måske, at man er på savannen det meste af tiden – og det er man også, men en lige stor del af en safari er aftenerne, og bor man rigtig, kan man nyde en drink på terrassen, mens elefanten tager en tår vand i et nærtliggende vandhul. Det er da stort! Uanset, hvad du vælger, lægger vi vægt på komfort, kvalitet og service, og du bliver med garanti overrasket over den høje standard i Afrika. Fortæl en rejsekonsulenter om dine ønsker, for i Afrika kan alt lade sig gøre – og vi går gerne den ekstra mil for at finde det rigtige til dig!

Grupperejser eller individuelt og skræddersyet?
Det spørgsmål er der kun én, der kan svare på, og det er dig. Vi tilbyder nemlig begge dele – både safarier, hvor alt er planlagt med dansktalende rejseleder og individuelle safarier, hvor vi skræddersyer præcis efter dine ønsker! Fortæl dem til vores rejsekonsulent, så laver de gerne et bud på din safari. Du kan læse mere om dine muligheder for skræddersyede safarirejser her. 

Slut af med badeferie
Et rigtig godt råd er at prioritere tid til ren afslapning efter safarien på savannen. Det er nemlig først her, der rigtig er tid til at fordøje de mange indtryk. Det er her, du har tid til at tale med de andre om løven, der sov i skyggen eller de mange elefanter, du så på vejen. Lige præcis den del er en vigtig del af en safari!

Inspiration til din safari

Hvor og hvornår?

Det er muligt, at rejse på safari året rundt, man skal bare vælge det rigtige område på det rigtige tidspunkt. Men hvordan gør man det?
Find svaret her >

De bedste safariråd

Vi har samlet de 5 bedste safariråd, så du har mulighed for at forberede dig til den bedst mulige safarirejse.
Find safarirådene her >

Pakkeliste til safari

Det kan være svært at vide, hvad man skal medbringe på en safari. Derfor har vi samlet en række gode pakkeråd til dig, der snart skal på safari.
Find pakkelisten her >

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til en safarirejse, så kontakt vores safariafdeling, som glædeligt hjælper dig videre.
Find kontaktoplysninger her >

 

Rejseledere i Afrika

Lucky Momanyi
Rejseleder i Afrika

Født i Mombasa, Kenya. Hun arbejder på vores kontor i netop Mombasa, hvor hun tager sig af Bravo Tours’ gæster på kysthotellerne nord og syd for den store havneby og leder de fleste af vores udflugter. Lucky lærte dansk på et studieophold i Vojens i 2005 og 2006, og hun taler sproget meget flot.

Bjarne Jensen
Rejseleder i Afrika

Bjarne Jensen har sat sit præg på den danske rejsebranche, lige siden han i starten af halvfjerdserne var rejseleder på danskernes første store rejser og verdensrundrejser til Østen, Asien og Sydamerika. Siden 1980 har han specialiseret sig mere og mere i Afrika, hvor han bl.a. har stået i spidsen for ekspeditioner til Kilimanjaro og til Mt. Kenya. Han har også kørt safari med gæster over det meste af kontinentet i mere end 40 år. Med Bjarne ”Verdensmester” Jensen på holdet, kan du godt glæde dig til at rejse på safari med Bravo Tours!

Hanne Lindemann
Rejseleder i Afrika

Vores mest rutinerede rejseleder med mere end 50 års færden i Afrika – en del af årene som fastboende i Kenya. Hanne er cand. scient., vildtbiolog, forfatter, fotograf og konsulent for zoologiske haver og tvstationer i Danmark og udlandet. Hanne ved alt, hvad der er værd at vide om safari, og deler rundhåndet ud af sin viden. 

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail