Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Koh Yao Noi

Om Koh Yao Noi

Om Koh Yao Noi

Koh Yao Noi – ubeskrivelig paradis-ø
Blot en times sejlads fra Phuket ligger paradis – Koh Yao Noi. Midt i Phang Nga-bugten ligger øen, hvis udsigter og bugter får selv de smukkeste postkort til at blegne. Den grønne ø skyder op af havet, og på nordkysten har Bravo Tours håndplukket to hoteller, der ikke blot er hoteller, men unikke oplevelser for livet.

Indbegrebet af lækkerhed
Der er ingen tvivl, man falder pladask for livet på Koh Yao Noi. Her går livet bogstaveligt talt sin stille gang, og i den lille bugt ligger der blot to resorts. Der er langt til Phukets neonskilte på Patong Beach – her er det selvforkælelse på højeste niveau.

To ubeskrivelige hoteller
Bravo Tours har udvalgt to hoteller i en lille bugt til jeres ferie på Koh Yao Noi. Paradise Koh Yao er høj standard, komfort og luksus i de skønneste omgivelser. I bor helt unikt, og vi garanterer I vil føle jer som Robinson Cruise på en luksuriøs måde. Er I til endnu mere luksus, skal I bo i jeres egen villa på nabohotellet TreeHouse. Villaerne går i ét med naturen, og servicen er i en klasse for sig – det bliver ganske enkelt hverken bedre eller vildere!

Masser af oplevelser
Men selv om Koh Yao Noi ligger op til ren afslapning og idyl, så behøver I ikke bruge alle jeres feriedage på at falde i staver over udsigten – selv om det er ganske let! Tag på opdagelse i junglen, lær at lave mad, dyrk yoga på stranden eller lej en kajak og sejl fra bugt til bugt. Der er masser af muligheder – det gælder bare om at løsrive sig fra bugtens lækre strande og omgivelser.

Transfer
Når I rejser med Bravo Tours til Koh Yao Noi, er transfer og speedbåd altid inkluderet i prisen. Fra lufthavnen i Phuket er der ca. 10 min. kørsel til hotellets yacht club, hvorfra I sejler med speedbåd direkte til jeres valgte hotel på Koh Yao Noi. Sejlturen tager ca. 1 time.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail