Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Koh Yao Noi

Om Koh Yao Noi

Koh Yao Noi – ubeskrivelig paradis-ø
Blot en times sejlads fra Phuket ligger paradis – Koh Yao Noi. Midt i Phang Nga-bugten ligger øen, hvis udsigter og bugter får selv de smukkeste postkort til at blegne. Den grønne ø skyder op af havet, og på nordkysten har Bravo Tours håndplukket to hoteller, der ikke blot er hoteller, men unikke oplevelser for livet.

Indbegrebet af lækkerhed
Der er ingen tvivl, man falder pladask for livet på Koh Yao Noi. Her går livet bogstaveligt talt sin stille gang, og i den lille bugt ligger der blot to resorts. Der er langt til Phukets neonskilte på Patong Beach – her er det selvforkælelse på højeste niveau.

To ubeskrivelige hoteller
Bravo Tours har udvalgt to hoteller i en lille bugt til jeres ferie på Koh Yao Noi. Paradise Koh Yao er høj standard, komfort og luksus i de skønneste omgivelser. I bor helt unikt, og vi garanterer I vil føle jer som Robinson Cruise på en luksuriøs måde. Er I til endnu mere luksus, skal I bo i jeres egen villa på nabohotellet TreeHouse. Villaerne går i ét med naturen, og servicen er i en klasse for sig – det bliver ganske enkelt hverken bedre eller vildere!

Den perfekte kombination
Der er ingen tvivl om, at man kommer helt ned i gear, hvis man nyder livet på Koh Yao Noi i flere uger, men hotellerne er også perfekte i kombination med Khao Lak eller Phuket. Start ferien med fire nætter på Paradise Koh Yao og tag så speedbåden tilbage for at nyde resten af ferien i Phuket eller Kaho Lak – her vælger I selv mellem flere hoteller, hvor I kan holde ferie i 7 eller 14 dage. Det synes vi, er det bedste af begge verdner.

Masser af oplevelser
Men selv om Koh Yao Noi ligger op til ren afslapning og idyl, så behøver I ikke bruge alle jeres feriedage på at falde i staver over udsigten – selv om det er ganske let! Tag på opdagelse i junglen, lær at lave mad, dyrk yoga på stranden eller lej en kajak og sejl fra bugt til bugt. Der er masser af muligheder – det gælder bare om at løsrive sig fra bugtens lækre strande og omgivelser.

Dansktalende rejseledere
Der er begrænset rejselederservice på Koh Yao Noi, men I møder Bravo Tours’ dansktalende rejseleder i lufthavnen ved ankomst til Phuket. I kan altid komme i kontakt med dem via servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet – telefonnummeret oplyses ved ankomst.

Transfer
Når I rejser med Bravo Tours til Phuket, er transfer altid inkluderet i prisen. Fra lufthavnen i Phuket har I ca. 10 minutters kørsel til hotellets yardclub, hvor deres speedbåd ligger. Det tager ca. en time at sejle til Koh Yao Noi. 

Ø-hop, Khao Sok Nationalpark og paradisstrande i Thailand

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail