GLFR Open International

GLFR Open International

Sammen med GLFR byder vi velkommen til GLFR Open International på Islantilla

 

Nu har du mulighed for at deltage i denne eksklusive turnering på Islantilla med  5 x golf på nogle fantastiske baner på Islantilla

I løbet af 2022 har Bravo Tours og GLFR afholdt Danmarks største golfkonkurrence – GLFR Open. Med konkurrencer hver uge fra påske til august og præmier for over kr. 250.000 fandt vi tilbage i september de vindende par fra de danske finaler. GLFR Open International er kulminationen på sæsonen, hvor du kan deltage i en par-match og udfordre de fire vinder-par.

Vi spiller fem runder golf på Islantilla Golf. De to første runder på banen fungerer som prøverunder, hvor du kan lære banen at kende, mens tredje, fjerde og femte runde tæller med i turneringen.

Turneringen spilles som en Stableford Par-match (Best Ball), og du bestemmer selvfølgelig selv, hvem din spillemakker er.  Deltagelse i rejsen og turneringen kræver ikke, at du er GLFR bruger i forvejen.
Tag med GLFR og Bravo Tours til Islantilla og få en komplet golfoplevelse med andre danske golfentusiaster. Der er mulighed for at vinde flotte præmier sponsoreret af blandt andet Bravo Tours.

Tilmelding

Tilmelding, GLFR Turnering Islantilla 6. maj 2023
 
 

Del denne side via E-mail