Matchture

Matchture

Ta’ med på en af Bravo Golfs populære matchture, der er den optimale ferieform for dig, der både vil nyde rejsemålet, stemningen og de fantastiske golfbaner med andre danskere, der deler din passion.

Find din næste matchtur
Vores matchture er skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golfferie, og der er helt sikkert en matchtur, der passer til dig. Bravo Golf tilbyder nemlig matchture på mange forskellige destinationer og med forskelligt indhold, så der er noget for en hver smag. Det gælder både, hvis du vægter pris, præmier eller det sociale højest på din golfferie. De har dog en ting til fælles – de er er alle meget populære, og vi anbefaler derfor, at du bestiller din næste matchtur i god tid.

September

September

Oktober

Oktober

November

November

December

December

Januar

Januar

Februar

Februar

Marts

Marts

 

April

April

 

Altid inkluderet i matchturene

Altid inkluderet i en Bravo Matchtur

• Fly tur/retur
• Indkvartering iht. program
• Pension iht. program
• Masser af spændende golfrunder
• Shuttle service eller transport til / fra golfbanen (i enkelte tilfælde gå-afstand)
• 1 stk. bagage og 1 stk. håndbagage, vægt afhængig af flyselskab (ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
• Transport af golfbag
• Gratis parkering i lufthavnen (ved bestilling senest 60 dage før afrejse)
• Velkomstmøde med velkomstdrink
• Aftergolf arrangement på matchdagene
• Gode præmier
• Dansk Matchleder 
• Fælles afslutningsmiddag

Mere om matchture

Mere om matchture

Rejs med andre - Danmarks bedste golfrejser!
Spil golf med andre danske golfentusiaster på nogle af verdens bedste baner! For os der af bidt af spillet med den lille hvide bold, findes der ikke noget bedre end at nyde spillet, banen og stemningen sammen med andre golfspillere. Derfor arrangerer Bravo Tours hvert år talrige golfrejser, hvor DU er garanteret at spille med andre danskere, der deler din passion.

Bravo Tours' Matchleder tager sig af alt det praktiske. Du skal kun koncentrere dig om at sænke de svære putts, slå det perfekte wedgeslag ind til greenen og nyde de skønne baner.

Har du lyst til at bruge en uge, eller mere, på golf, sydlandsk stemning og gode oplevelser - så er vores golf Matchture skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golf ferie.

Bravo Matchtur
En af de mest populære typer af golfrejser hos Bravo Tours’ gæster! Gennem de seneste 17 år har vi arrangeret mere end 700 matchture.

Matchture har normalt 20 - 28 deltagere og er inklusiv fire dage med golf. Der er en turnering, der afvikles over hele ugen og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch, tættest på flaget og lignende.
Vores dedikerede Matchledere har årelang erfaring og glæder sig til at skabe den perfekte ramme om din golfrejse.

På Matchturene arrangeres der aftergolf på alle spilledage, og i slutningen af ugen arrangeres fælles afslutningsmiddag. Afslutningsmiddagen foregår enten på hotellet eller på en god restaurant ”ude i byen”

Udover matcherne er det sociale aspekt en meget vigtig del af vores matchture. De fleste gæster rejser hjem med nye bekendtskaber og mange golfaftaler på de danske baner. 

Golf med andre danskere
Foretrækker du også at spille golf med andre, der taler samme sprog? Så I sammen kan tale om det gode slag eller de udfordrende huller? Så er ”golf med andre danskere” lige noget for dig!

Når du spiller ”golf med andre danskere” med Bravo Tours, er du sikret gode starttider. Transport til og fra banen er inkluderet (med mindre der er gå-afstand).
Vi har bestilt starttiderne på forhånd, og ved ankomst til rejsemålet får du programmet udleveret så du kan se hvilke dage, og tid, du skal spille samt hvilken tid transporten afgår til banen.
Vi garanterer altså gode starttider, transport til og fra hotellet samt golf med andre danske golfentusiaster.
Der er ingen Matchleder på ”golf med andre danskere”


Bemærk – i alle vores Matchture og ”golf med andre danskere” kan der forekomme små justeringer ift spilledage, baner og starttider.

Matchledere

A.P. Christensen

HCP: 19,9

Hjemmeklub: Lemvig Golfklub
Efter 30 år som journalist, får A. P. nu tiden til at gå med frivilligt arbejde i den lokale golfklub. Hans spillestil er måske nok lidt gammeldags. Men hvad han ikke har i slaglængde, har han til gengæld i mental styrke. På hans ture holder han af at nyde det lokale liv eller snuppe en morfar ved poolen, hvis vejret tillader det. Han står altid klar med en skarp analyse af den seneste håndbold- eller fodboldkamp, hvis du skulle komme til at spørge.

Bravo Golf Matchleder siden 2022

Christian Haldan

HCP: 14.6

Hjemmeklub: Svendborg Golfklub
Med mere end 25 golf-år på bagen, har Christian opnået omfattende turneringsledererfaring. Til daglig er han greenkeeper i den lokale golfklub, hvor han også gerne udfolder nye, sjove spilleformer. Han spiller gerne med høj risiko, og det afspejles ofte i spillets kvalitet. Som naturelsker gør Christian en dyd ud af at arrangere naturoplevelser på hans ture, men der er også altid god vin og mad på programmet.Bravo Golf Matchleder siden 2008 

Christian Spangsberg

HCP: 10,6

Hjemmeklub: Kai Lykke Golfklub
Christian har været aktivt medlem af den lokale golfklub i mere end 25 år. Han beskriver selv sin spillestil som selvlært og ikke synderligt stilfuld, men er der en præmie på højkant, skal du bare se ham give los. På hans matchture kan du forvente hyggeligt samvær, og Christian prioriterer altid at få gruppen rystet godt sammen.

Bravo Golf Matchleder siden 2008

Erling Jensen

HCP: 25,2 

Hjemmeklub: Fredericia Golf Club og longdistance i Blåvandshuk Golfklub 
Efter en lang karriere som direktør indenfor Finans og IT er Erling klar til at hjælpe jer til gode oplevelser på og udenfor golfbanen i sydens sol.
Han er selv meget ivrig golf spiller, der ikke har verdens længste slag - til gengæld leder vi sjældent efter mine bolde, som han selv udtrykker det med et skævt smil. Udover at fokusere på golfrunderne er Erling kendt for at yde et stort  bidrag til godt socialt samvær. Et aktivt famileliv og golfspillet tager en del af tiden, men der er stadig plads til andre aktiviteter, og han ses ofte som meget aktiv og passioneret tilskuer, når den lokale håndboldklub spiller Ligakampe.    

Gerhard Reimers

HCP: 28

Hjemmeklub: Give Golfklub
Har tyske rødder, men boet i Danmark siden han var barn. Hans fynske dialekt stammer fra opvæksten i Nyborg men har i dag adresse i Give hvor han også har hjemmeklub. Arbejder i Billund lufthavn hvor han med et stort smil i security sender glade rejsende til de sydlige himmelstrøg. Hans golfspil er noget svingende, og han har altid en masse bolde i baggen! Holder af at omgive sig med glade mennesker og er ofte afsender af en god joke.

HH Okstrøm

HCP: 19,8

Hjemmeklub: Ikast Tullamore Golf Club
Hans Henrik – eller HH som han kaldes – er til daglig centerdirektør i Nykredit. Som talsnedker har han derfor fuldstændig styr på scorekortet. HH beskriver sin spillestil som ”helt sin egen”, og hvad det præcist betyder, må du se for dig selv. Som en særlig force er han god til at skjule sin ydmyghed. Hans ture er altid fyldt med hygge, højt humør, god mad og vin.


Bravo Golf Matchleder siden 2022

John Christiansen

HCP: 18.2

Hjemmeklub: Frederikssund Golf Club

John har spillet golf i mere end 35 år. I sit professionelle virke var han de sidste 25 år salgschef, men gik på pension 2022. Hvorfor tiden nu også er til at komme på flere matchture med Bravo Golf – nu som matchleder.
Hans spillestil er meget aggressiv, da hans første træner altid sagde; ”Gå efter pinden”. 
Han er særdeles aktiv i hjemmeklubben Frederikssund, hvor han står i spidsen for klubbens sponsorer og også er manden bag mange af klubbens turneringer.


Bravo Golf Matchleder siden 2023

Juul Andersen

HCP: 23

Hjemmeklub: Hedensted Golf Klub
Juul har et enkeltmandsfirma, og i fritiden er han en del af bestyrelsen i den lokale golfklub og jonglerer desuden med sine 10 børnebørn. Hans spil er lige dele seriøsitet og hygge, og så er han venstrehåndsspiller. Hans jævne handicap skyldes naturligvis, at både baner og bolde er designet til højrehåndsspillere.

Bravo Golf Matchleder siden 2021

Jørgen Valter Petersen

HCP: 17,2

Hjemmeklub: Smørum Golfklub
Jørgen har spillet golf siden 2017. Han er kendt for sit rolige gemyt både på og udenfor banen – og så er han ikke bleg for at fyre en dårlig joke af. På matchturene går han aldrig først i seng, da han vægter det sociale samvær udenfor banen lige så højt som selve spillet. Hans spillestil er en smule defensiv, men lad dig ikke narre. Jørgen har en putter, som er over 20 år gammel, og den slår aldrig fejl!  

Bravo Golf Matchleder siden 2022

Kim Steffensen

HCP: 13,8

Hjemmeklub: Skanderborg Golfklub

Kim Steffensen er nu klar til en seniorkarriere som matchleder ved Bravo Golf og det har altid været en drøm at være det, når seniorlivet tillader det.

Kim har været en kendt forretningsmand og har en lang række lederstillinger; de seneste år  indenfor den finansielle sektor.

Kim er og har været optaget af golfspiller siden 2009 i Skanderborg Golfklub og har været tilknyttet Lyngbygård Erhvervsklub som medlem. Han kendetegnes som en meget dedikeret og dygtig golfspiller; samtidig er han glad for den sociale side af golf med deltagelse i herresections; runder med gode venner og tidligere og nu som vejleder for begynderne i Skanderborg Golf Klub.

På marchturene kan Bravo tours gæster forvente en matchleder med et veltilrettelagt program med spændende runder, med respekt for individuelle ønsker og sidst, men absolut ikke mindst med en god portion menneskekundskab og lyst og glæde ved samspillet med andre. Kim kendetegnes i dag blandt nybegynderne som en meget imødekommende, understøttende og kyndig vejleder. Kim er derudover kendt som golfspilleren med den sjove bemærkning.

Den mere anerkendende tilgang kan spillerne til gengæld få ved Kims hustru, Diana, der sammen med Kim vil være matchleder på Bravo Golfs matchsture. Diana sidder i Skanderborg Golfklubs bestyrelse og er også en meget aktiv golfspiller.

Michael Handberg

HCP: 18,3

Hjemmeklub: Herning Golfklub 
Michael er måske mest kendt for sit arbejde med begyndere, i Herning Golf Klub, gennem de sidste 24 år og har for længst rundet de 2.000 nye medlemmer. Han læner sig op ad Ted Rays citat ”Golf er et fascinerende spil, det har taget mig over 26 år at finde ud af jeg ikke kan få skovlen under det” - men derfor kan man jo sagtens have det sjovt. Qua sit arbejde med nybegyndere er der et stærkt socialt gen og en opfattelse af en god runde ikke tælles i point men i oplevelser.


Bravo Golf Matchleder siden 2023

Poul Steffensen

HCP: 11,0

Hjemmeklub: Aarhus Aadal Golfklub
Poul er en af Bravo Golfs mest rutinerede matchledere. Han har en lang række lederstillinger og bestyrelsesposter på CV’et, så han er vant til at gå forrest. Hans ture er altid veltilrettelagte, så alle kan koncentrere sig om at spille golf, opleve området og hygge sig. Poul betegner selv sin spillestil som en smule aggressiv, og de aggressioner, der ikke vises på banen, får afløb, når han i sin fritid spiller trommer i et rock-orkester.

Bravo Golf Matchleder siden 2006

Søren Eilby Hansen

HCP: 8,0


Hjemmeklub: Odense Eventyr Golf
Søren holder af alt, som favner golfsporten både på og udenfor banen. I sommerhalvåret arbejder han som kursus- og matchleder for IHS Golf og Højskole. Siden slut 90’erne har han arbejdet med golf på Club La Santa – den dag i dag agerer han stadig assistent for selveste Leif Nyholm til særlige årlige events.

Bravo Golf Matchleder siden 2023

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail