Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • logo

    Matchture

Matchture

Ta’ med på en af Bravo Tours’ populære matchture, der er den optimale ferieform for dig, der både vil nyde rejsemålet, stemningen og de fantastiske golfbaner med andre danskere, der deler din passion.

Find din næste matchtur
Vores matchture er skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golfferie, og der er helt sikkert en matchtur, der passer til dig. Bravo Tours tilbyder nemlig matchture på mange forskellige destinationer og med forskelligt indhold, så der er noget for en hver smag. Det gælder både, hvis du vægter pris, præmier eller det sociale højest på din golfferie. De har dog en ting til fælles – de er er alle meget populære, og vi anbefaler derfor, at du bestiller din næste matchtur i god tid.

Bravo Match og Klassisk Matchtur
Hos Bravo Tours har vi flere forskellige matchture, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Fælles for både Bravo Match og Klassisk Matchtur er den danske matchleder, der står for både ugentlige og daglige turneringer. Du skal altså kun tænke på, hvordan du vinder den næste match, for matchlederne sørger for alt det praktiske fx at gøre scorekortene på og overrække præmier. På en Klassisk Matchtur spiller vi om flotte præmier, og aftergolf er inkluderet, mens en Bravo Match ofte er billigere, da vi mest af alt spiller om at holde æren i behold.

Find din matchtur her

Altid inkluderet i matchturene

Altid inkluderet i en klassisk matchtur

• Fly tur/retur
• 4 x golf med trolley
• Hotel m/ min. halvpension
• Shuttleservice til / fra golfbanen
• 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
• Velkomstbriefing med velkomstdrink
• Aftergolf på hotellet
• Gode præmier
• Erfaren matchleder
• Fælles afslutningsmiddag
• Dansk rejselederservice

Altid inkluderet i Bravo Match

• Fly tur/retur
• Hotel m/pension
• 3-4 x golf
• Shuttleservice til/fra golfbanen
• Professionel matchleder
• Små logo præmier
• Aftergolf på egen regning
• Afslutningsmiddag på hotellet
• Dansk rejselederservice

Mere om matchture

Rejs med andre - Danmarks bedste golfrejser!
Spil golf med andre danske golfentusiaster på nogle af verdens bedste baner! For os der af bidt af spillet med den lille hvide bold, findes der ikke noget bedre end at nyde spillet, banen og stemningen sammen med andre golfspillere. Derfor arrangerer Bravo Tours hvert år talrige golfrejser, hvor DU er garanteret at spille med andre danskere, der deler din passion.

Bravo Tours' matchleder tager sig af alt det praktiske. Du skal kun koncentrere dig om at sænke de svære putts, slå det perfekte wedgeslag ind til greenen og nyde de skønne baner.

Har du lyst til at bruge en uge, eller mere, på golf, sydlandsk stemning og gode oplevelser - så er vores golf Matchture skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golf ferie.

Bravo Matchtur
Bravo Tours' nyhed på matchtur-programmet! Vi har presset prisen helt i bund, men selvfølgelig beholdt det høje niveau. Vi er ikke gået på kompromis med hotellet eller golfen, men vi spiller nu mere om æren end de flotte præmier. Der er stadig after-golf, men for egen regning.

Glæd dig til en Bravo matchtur til en uhørt lav pris. Der kan deltage op til 40 spillere på disse matchture.

Klassisk Matchtur
En af de mest populære typer af golfrejser hos Bravo Tours’ gæster! Gennem de seneste 12 år har vi arrangeret mere end 500 matchture.

Matchture har normalt 20 - 28 deltagere og er inklusiv fire dage med golf. Der er en turnering, der afvikles over hele ugen og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch, tættest på flaget og lignende.

Udover matcherne er det sociale aspekt en meget vigtig del af vores matchture. De fleste gæster rejser hjem med nye bekendtskaber og mange golfaftaler på de danske baner. 

Eksklusiv Matchtur
Den eksklusive matchtur – er som navnet siger – mere eksklusiv end den klassiske. Du får enten flere golfdage inkluderet i prisen, et bedre hotel, bedre udvalg af baner eller udflugter på dine golffridage.  

Alle vores oversøiske matchture til fx Thailand er eksklusive matchture. 
I programmet for den enkelte matchtur kan du se, hvad der gør din matchtur eksklusiv.

Golf med andre danskere
Foretrækker du også at spille golf med andre, der taler samme sprog? Så I sammen kan tale om det gode slag eller de udfordrende huller? Så er ”golf med andre danskere” lige noget for dig!

Når du spiller ”golf med andre danskere” med Bravo Tours, er du sikret gode starttider. Vi sætter matcherne op hjemmefra og sender dem til dig. Og du slår selvfølgelig ud, så der er god tid til hyggelig samvær efter golfrunden. Vi spiller og æren frem for store præmier, og så er du din egen matchleder, for matcherne er jo sat op.

Undervejs bliver der rig mulighed for at lære andre danske golfere at kende. Rejser du med en partner, spiller man normalt sammen på en bold to gange i løbet af ferien. De andre runder spiller man fx herre/dame-bolde, efter hcp eller noget helt tredje. 

Bemærk – i alle vores Matchture og ”golf med andre danskere” kan der forekomme små justeringer ift spilledage, baner og starttider.

Matchledere

Bjarne Madsen

Hcp: 19,1

Hjemmeklub: Vestfyn Golfklub
Bjarne er tidligere formand i Vestfyn Golfklub og har afholdt rigtig mange matcher i klubben. Han har på kort tid kørt en del klubture for klubbens medlemmer, og derfor er han nu blevet en fast del af Bravo Tours matchledere.
 

Bravo Tours Matchleder siden 2015

Christian Haldan

Hcp: 14.6

Hjemmeklub: Svendborg Golfklub
Christian har spillet golf i mere end 25 år. Gennem alle årene i Svendborg har Christian deltaget i udvalgsarbejde og opnået omfattende turneringsledererfaring i både klub- og unionsregi. 

Bravo Tours Matchleder siden 2008 

Christian Spangsberg

Hcp: 10,6

Hjemmeklub: Kai Lykke Golfklub
Christian har været medlem i Kai Lykke i 25 år, hvor han har deltaget i forskellige udvalg og er aktiv i matchudvalget.

Bravo Tours Matchleder siden: 2008

Jørgen Simonsen

Hcp: 26

Hjemmeklub: Herning Golfklub
Jørgen er idemanden bag matchturene og har været med lige siden Bravo Tours præsenterede sine første golfrejser. Han er stadig en del af Bravo Tours golfafdeling og sidder med i turneringsudvalget/matchansvarlig i Herning Golfklub.

Bravo Tours Matchleder siden 1999

Niels Erik Vergo

Hcp: 14,1

Hjemmeklub: Fredensborg Golfklub
Niels har i en årrække repræsenteret Bravo Tours, selv om han ikke helt kan slippe tøjbranchen. Han har også været tennistræner i 10 år under Dansk Tennis Forbund. I dag er Niels er medlem af turneringsudvalget i Fredensborg Golfklub.

Bravo Tours Matchleder siden 2007 

Poul Steffensen

Hcp: 8,8

Hjemmeklub: Aarhus Aadal Golfklub
Poul er en af Bravo Tours mest rutinerede matchledere. Gennem tiden har han været meget aktiv i forskellige sportsgrene. Poul har desuden været involveret i forskellige hovedbestyrelser - bl.a. 12 år som formand for Skovby Tennis Klub.

Bravo Tours Matchleder siden 2006

Tom Holmberg

Hcp: 15,8

Hjemmeklub: Rold Skov Golfklub
Tom har været formand for Rold Skov Golfklub i 8 år og har siddet 6 år i Dansk Golf Unions bestyrelse. Tom har gennemgået Dansk Golf Unions turneringslederkursus og har en bred erfaring i afholdelse af og deltagelse i turneringer.

Bravo Tours Matchleder siden 2007

Del denne side via E-mail