TRÆNINGSTURE med pro

TRÆNINGSTURE med pro

Tag med på en af Bravo Golfs træningsture og rejs hjem som en endnu bedre golfspiller. Ugen byder på masser af træning – selvfølgelig med en eller flere dygtige PGA pro’er.

Træningsture for alle
Uanset alder og niveau kan du være med på en af Bravo Golfs spændende træningsture med pro. På nogle rejser er der meget træning inkluderet på andre lidt mindre – men alle kan være med. Og mindst lige så vigtigt; alle får noget ud af træningen. Udover træningerne er der selvfølgelig også hyggeligt samvær på programmet.

Altid med PGA pro
Alle træningsture er selvfølgelig med en eller flere dygtige PGA pro’er. Det er din garanti for den bedste træning. De guider og træner dig, så du rejser hjem med masser af gode erfaringer og tips til dit golfspil. Der venter en hyggelig og lærerig golfuge, hvor PGA proerne udfordrer dig.

Fly, hotel og golf inkluderet
Bravo Golfs træningsture med pro er planlagt og tilrettelagt. Der er altid fly og hotel inkluderet – og vi har masser af spændende rejsemål på programmet. Hvor meget golf, der er inkluderet, afhænger af hvilken rejse, du vælger. Det samme gælder pensionsformen på hotellet. Find den træningstur, der passer til dig – eller kontakt vores golfafdeling på 96 27 38 80.

Oktober

Oktober

November

November

Bliv kontaktet

Jeg vil gerne kontaktes vedr. Golf træningsture

Del denne side via E-mail