Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • Golfrejser til Madeira

Om Madeira

På Madeira findes to fantastiske golfbaner: Palheiro Golf, 18 huller, ligger i 500 meters højde med en fremragende udsigt over Funchal og havet. Club de Golf Santo da Serra, 27 huller, er en klassisk mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr.

Golfbaner

Palheiro Golf

Palheiro banen ligger blot få minutters kørsel fra Funchal. Som følge af højdeforskellene på Madeira har det været svært at anlægge Palheiro. Men det lykkedes for arkitekten Cabell Robinson at skabe en unik golfbane – resultatet blev fantastisk. Banen ligger højt hævet over hovedstaden Funchal med en formidabel udsigt over både by og Atlanterhav. Banen er af høj klasse – men alligevel tilgængelig for alle. Du spiller ind og ud af fyreskove og op og ned af bjerget, og der er garanti for en spændende golfoplevelse.

Santo Da Serra Golf

Santo da Derra blev oprindeligt anlagt allerede i 1937 af britiske tilflyttere, men er blevet moderniseret mange gange siden, senest i 1991. Banen er højt beliggende – ca. 500 meter over havet, så vinden kan drille, ligeledes tågen, hvis man spiller en tidlig morgen.

Udsigten er til gengæld af en anden verden! Og i visse tilfælde kan det være svært at koncentrere sig om spillet når man bombarderes med sanseindtryk.

Madeira Island Open, som er en del af PGA Europatouren, har flere gang gæstet Santo da Serra.

Del denne side via E-mail