Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Golfrejser til Madeira

Om Madeira

Om Madeira

På Madeira findes to fantastiske golfbaner: Palheiro Golf, 18 huller, ligger i 500 meters højde med en fremragende udsigt over Funchal og havet. Club de Golf Santo da Serra, 27 huller, er en klassisk mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr.

Golfbaner

Palheiro Golf

Palheiro Golf ligger tæt på hovedbyen Funchal og byder på et varieret terræn. Banen står flot og byder på flere udfordrende huller -  og flere af dem har fascinerende, smukke udsigter. Efter en god runde golf, må du ikke snyde dig selv for en forfriskning i klubhuset, der menes at have Europas bedste udsigt. Klubben er også kendt for sin behagelige og indbydende atmosfære.

Santo Da Serra Golf

En unik bane, hvor der er tid til at nyde de skønne omgivelser, grønne fairways og den smukke natur. Banen er designet af Robert Trent Jones og har været vært for flere europæiske konkurrencer. Santo da Serra Golf har tre forskellige sløjfer, hvoraf den ene ved klubhuset er en af Portugals ældste (1926).

Santo da Serra blev oprindeligt anlagt allerede i 1937 af britiske tilflyttere, men er blevet moderniseret mange gange siden, senest i 1991. Banen er højt beliggende – ca. 500 meter over havet, så vinden kan drille, ligeledes tågen, hvis man spiller en tidlig morgen.

Udsigten er til gengæld af en anden verden! Og i visse tilfælde kan det være svært at koncentrere sig om spillet når man bombarderes med sanseindtryk.

Madeira Island Open, som var en del af Europatouren, har flere gange gæstet Santo da Serra.

Del denne side via E-mail