Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Individuel golf

Individuel golf

Maksimal frihed og fleksibilitet
Ved du, hvor du vil spille, eller går du med en drøm om at spille nogle bestemte baner, mens du bor på et bestemt hotel? På de individuelle golfrejser bestemmer du selv. Vi designer og bygger golfrejsen op lige præcis efter dine ønsker. Vi hjælper og rådgiver selvfølgelig gerne, men valget er dit! Det er maksimal frihed og fleksibilitet.

Kombinér alle hoteller med golf
På flere af vores helt almindelige hoteller, hvor mange blot rejser til for at nyde solen, kan du også bestille golf. Vælg det hotel, hvor du gerne vil bo og tilkøb a la carte-golf – på den måde vælger du selv, hvor mange gange, du gerne vil spille og ikke mindst hvilke baner, du vil prøve.

Du kan både bestille individuel golf på vores hjemmeside eller ringe til os. På vores hjemmeside bestiller du blot hotellet og vælger golf under ”tilkøb” – præcis ligesom hvis du ville forudbestille en udflugt. Men vi hjælper dig selvfølgelig også gerne!

Perfekt – også hvis du rejser med non-golfer
Individuel golf er perfekt – også hvis du rejser sammen med familien, hvor nogle måske hellere vil noget andet end golf. I kan nemlig frit vælge hotel og pensionsform – og det betyder, at I kan vælge et hotel, der ikke nødvendigvis bærer præg af golf. På den måde er alle sikret en god ferie!

Individuel golf – du får:
- Mulighed for selv at vælge hotel eller lejlighed blandt Bravo Tours’ hoteller 
- Den pensionsform, du ønsker – lige fra ingen til All Inclusive
- Det antal golfrunder du ønsker at spille på de baner, du gerne vil prøve

Del denne side via E-mail