Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Golfrejser med Bravo Tours

Hvilken golfrejse passer til dig?

Hvilken golfrejse passer til dig?

Er 1 uge ikke nok? Udforsk vores longstay-ophold under sydens sol.

Læs mere her

Tag med på en af Bravo Golfs træningsture og rejs hjem som en endnu bedre golfspiller.

Læs mere her

Hvor vil du rejse fra?

Ugens vilde tilbud!

Ugens vilde tilbud!

De annoncerede priser er beregnet efter tilføjelse af indchecket bagage, golfbag og transfer, som du selv tilvælger under bestillingen.

Peder og Thomas Bjørn på slap line

Peder og Thomas Bjørn på slap line

Hvilken golfrejse passer bedst til dig?

  • Fællesskab og golfturnering med dansk matchleder

  • Golfgruppe, klub i klubben eller pro-tur med Bravo Tours

  • Nyd tre eller fire uger til rigtig gode priser

  • Maksimal frihed og fleksibilitet

  • Der venter hyggelige og lærerige golfuger

  • Vi hjælper dig med at finde din næste golfrejse

Oplev golfbaner i hele verden

Oplev golfbaner i hele verden

Hvordan vil du rejse?

Find din golfrejse

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Bravo Tours' golfverden – en verden fuld af muligheder

Golf rejser med Bravo Tours

Bravo Tours' golfverden – en verden fuld af muligheder

For mere end 20 år siden sendte vi de første golfgæster afsted ud i vores store golfverden. En verden, der siden har vokset sig større og større – både hvad angår antallet af rejsende, ferieformer og nye, spændende rejsemål.

Derfor er vi også stolte af, at vi i dag præsenterer næsten alle former for golfferier: Matchture, træningsture, weekendture, individuelle rejser og færdigpakkede golfture med hotel, golf og transport inkluderet. Med mere end 20 golfrejsemål i hele verden, er Bravo Tours i dag én af Danmarks foretrukne og allerstørste golfrejsearrangører.

Klubsamarbejde og grupperejser

Gennem de seneste år har vi etableret et tæt samarbejde med mere end 60 danske golfklubber! Et samarbejde vi er meget stolte af. Det betyder, vi kan være med til at tilbyde nogle fantastiske rejser til klubbernes medlemmer. Alle disse klubber arrangerer, sammen med Bravo Tours, specielle klubture i løbet af året – så hold øje med opslagstavlen i din lokale klub.

Er du interesseret i at arrangere en golftur for din egen golfklub eller det faste golf-slæng? Så kontakt Bravo Tours’ golfafdeling. Vi sammensætter en golf-grupperejse helt efter dine ønsker. Vi kan stå for fly, hotel, transport, bestilling af baner og udstyr, samt hvad end du ellers har brug for på rejsen. Vil du selv stå for det meste, kan vi også udelukkende sammensætte fly og hotel. Valget er dit. Kontakt vores golfafdeling på telefon 96 27 38 80 og hør mere om mulighederne for en skræddersyet golfrejse.

Golfrejser til hele verden

Vi tilbyder golf i hele verden! Inden for Europas grænser har vi nogle af verdens bedste golfdestinationer. Den korte flyvetid er attraktiv, hvis du kun vil afsted en forlænget weekend. På mange af vores rejsemål er der dog så mange attraktive golfbaner, at du med garanti ikke kommer til at kede dig, uanset om du rejser tre dage, en uge eller to uger.

På alle rejsemål kan du tilkøbe greenfees til banerne, når du bestiller en pakkerejse. Men du kan selvfølgelig også rejse på decideret golfferie, hvor golfen er det primære formål.

Portugal
Algave i Portugal er kåret til Europas bedste golfdestination i 2021 – og det er ikke uden grund! Med mere end 30 førsteklassesbaner og et mildt klima året rundt, er du sikker på udfordrende og gode golfoplevelser – kombineret med smuk natur og skøn mad naturligvis. I vores store udvalg til Algarve finder du mange golfresorts, hvor du bor lige ved golfbanen.

Lidt nord for De Kanariske Øer ligger den portugisiske ø, Madeira. Den naturskønne perle har to golfbaner, hvor du virkelig får fornøjelse af de smukke udsigter ud over øen og det endeløse Atlanterhavet. Lidt længere mod øst ligger endnu en portugisisk øgruppe, Azorerne. Helt eksklusivt rejser du med Bravo Tours direkte til Azorerne. Her kan du kombinere ubegrænset golf med storslåede naturoplevelser på de frodige øer.

Bulgarien
Det er måske ikke Bulgarien, de fleste tænker på, når man snakker golfrejser. Men nær kystbyen Balchik ligger tre gode golfbaner, og et resort, hvor du kan slappe fuldstændigt efter en god dag med golf. Her får du meget for pengene og et luksuriøst resort.

Tyrkiet
Er du vild med de luksuriøse omgivelser, måske toppet med et fyldigt All Inclusive-program, skal du besøge Belek i Tyrkiet. Britiske golfbanearkitekter har arbejdet tæt sammen med det nationale turistministerium for at skabe et golfmekka i rivende udvikling. Hele 12 baner og gennemsnitstemperaturer på mellem 15-25 grader i vinterhalvåret er med til at forlænge din golfsæson væsentligt.

Spanien
Når vi taler golf i Europa, kommer vi ikke udenom Spanien. Costa del Sol er danskernes fortrukne golfdestination, og med Bravo Tours kan du besøge solkysten året rundt. 50 fantastiske baner og 325 årlige solskinsdage betyder en dejlig golfferie med meget lidt transporttid, uden at du skal gå på kompromis med variationen af baner. Bravo Tours har desuden forudbestilte starttider, så du er sikret de allerbedste tee tider.

Mallorca – øen i midten af Middelhavet tilbyder også golf året rundt på mere end 20 golfbaner. Rejser du med nogen, som ikke selv spiller golf, eller vil du kombinere golfrejsen med store naturoplevelser, en spændende storby og gastronomiske eventyr, kan du trygt rejse til Mallorca. Her er der mange valgmuligheder for både at bo i lejligheder uden pension og på hotel med fuld forplejning. Den korte flyvetur gør Mallorca til det oplagte valg for en forlænget golfweekend.

På De Kanariske Øer kan du ligeledes kombinere badeferie og lokale oplevelser med nogle anderledes, men fantastiske golfbaner. Øerne bærer præg af at være de golfglade briters foretrukne vinterrejsemål, og de har derfor nogle veletablerede og karakteristiske golfområder. Lanzarote har to baner, Fuerteventura har tre, mens både Gran Canaria og Tenerife kan bryste sig af fire forskellige golfbaner. Fælles for alle øerne er, at det er oplagt at kombinere golfen med strandferie, fascinerende ø-rundture eller opleve øerne med det evige forår i lejebil. Du kan besøge kanarieøerne året rundt, men de er særligt populære i vinterhalvåret med gennemsnittemperaturer på over 20 grader.

Grækenland
Mens Grækenland er en anerkendt destination for charterturister, så er det nok mindre kendt for golfspillere. Men et af Europas allerbedste golfresorts befinder sig faktisk på det græske fastland, nemlig Costa Navarino. Her kan du spille golf i omgivelser, der både emmer af historie og luksus.

Thailand
Golfrejser kan også kombineres med bounty-strande og pulserende storbyer i Thailand. Lav eksempelvis en kombinationsrejse med Bangkok og Hua Hin. Hua Hin har hele seks golfbaner, som du kan spille, når du ikke ligger i en hængekøje med en kokosnød-drink i hånden.

Golfrejser for enhver smag

Uanset om du er er forholdsvis ny på greenen og vil bruge golfferien som en intens træningstur, eller om du har spillet længe og trænger til nye udfordringer, har vi en golfrejse til dig. Du bestemmer helt selv, om du vil kombinere golfen med andre oplevelser, eller dedikere rejsen til ren golftid – eventuelt kun afbrudt af restituering med dejlig spa og overdådig All Inclusive.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og udfylder din profil med interesse for golf, får du alle vores bedste tilbud på golfrejser lige ind i indbakken. Det gælder både billige afbudsrejser og gode tilbud samt komplette golfpakker med tre eller fem baner inkluderet eller fri golf hele ferien.

Din golfrejse er kun et klik væk

Vores hjemmeside er fyldt med golfrejser. Hvis du søger på golfrejser i højre hjørne, kommer de alle sammen frem. Klik, bestil og ønsk dine starttider – direkte på vores hjemmeside – så klarer vi resten. Vil du kombinere en charterrejse med golf, så ring til os – så hjælper vi med alt det praktiske. Er du i tvivl om noget, så er vi kun et opkald væk. Vores golfeksperter sidder klar med både gode råd og masser af spændende inspiration. Ring på 96 27 38 80.