Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Thanyapura Health & Sports Resort

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Thanyapura Health & Sports Resorts

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Sydøstasiens største sportshotel – for både grupper, professionelle og motionister
Der er ingen tvivl! Thanyapura Health and Sports Resort er et sportsresort i absolut verdensklasse – både når det gælder faciliteter til atleter og motionister, og uanset om I søger aktiv træning eller wellness for sjælen. Er du triatlet, vil stedet uden tvivl få en særlig stjerne blandt dine træningsrejser.

Det kendte sportsresort ligger midt mellem palmetræer blot femten minutters kørsel fra lufthavnen ved Phuket. Ved ankomsten bliver I mødt af et væld af faciliteter. Resortet er delt i to – et med fokus på bl.a. livsstilsændringer og stressbehandlinger, samt en anden del der er en drøm for enhver atlet; her er der mulighed for at træne alverdens sportsgrene og vende hjem som en bedre atlet.

Uanset, om I træner som gruppe, op til en stor turnering eller blot ønsker de bedste træningsfaciliteter til din egen ferie, er stedet perfekt. Her finder i en 50 meters olympisk pool, løbebane, seks tennisbaner (både ud- og indendørs), et gennemført fitnesscenter med fokus på både cardio og styke, crossfitområde og egen fodboldbane. Omgivelserne indbyder også til masser af løb og cykelruter.

Ønsker I en sundere livsstil, er det også muligt på Thanyapura Health and Sports Resort. Her er mindfulness, yoga og terapi blot nogle af de elementer, der er i fokus. Det er også muligt at sætte fokus på vægttab og andre vigtige vitaminer hos stedets egen læge.

Resortet har flere gode restauranter og også en pool til ren afslapning. Vil I nyde en dag ved stranden, tager det under 20 minutter at køre hertil. Det giver mulighed for at kombinere god træning med ren selvforkælelse. Det samme gælder på resortets restauranter, hvor der også er én, der har fokus på vegetarretter.

Thanyapura Health and Sports Resort er et helt igennem gennemført valg, særligt hvis I har fokus på triatlon, svømning og tennis, men også de andre faciliteter er absolut også i en klasse for sig – særligt, hvis man sammenligner med andre træningshoteller i Europa. Det er perfekt – både til ferien, der kombineres med sport og til hardcore grupperejser, der udelukkende fokuserer på sport på rejsen.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 12 km, Nai Yang
Afstand til strand 10 km
Aircondition Ja
Antal værelser 114
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2011
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor I
Hotellet er delt i to vinger: Garden og Pool Wing. Garden Wings værelser ligger i den rolige afdeling, mens Pool Wing er tættest på sportsfaciliteterne. Værelserne er forskellig dekoreret, men er indrettet med de samme faciliteter. Værelserne i Garden Wing har udsigt til haven, mens værelserne i Pool Wing har pooludsigt. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension eller fuld pension.

Mere om Thanyapura Health & Sports Resort
Det er ikke tilladt at ryge på hotellet, kun ved rygeområdet det ligger bag receptionsområdet.

120/1 Moo 7, Thepkrasattri, Thalang, Phuket 
Thailand
Tel: +66 7633 6000
www.thanyapura.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Forespørgsel ved min. 10 personer

Del denne side via E-mail