Vigtig information - Thailand

Vigtig information - Thailand

Vigtige informationer

Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til fantastiske Thailand. Her er en række praktiske og almene informationer - som du bedes læse - til gavn og glæde på den forestående drømmerejse.

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum. I flyet udleveres et ind- og afrejse kort, som I udfylder og afleverer i paskontrollen.

Find flere oplysninger om pas og visum til Thailand på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/

Bagage
På din billet kan du se, hvor meget bagage, du må have med på din rejse til Thailand. Vær opmærksom på, at I på en rundrejse kan have indenrigsflyvninger, hvor I må medbringe mindre bagage. På indenrigsflyvninger må I som regel medbringe 20 kg. indtjekket bagage og 7 kg. håndbagage.

Ankomst til lufthavnen
 - Bangkok Lufthavn og transfer videre på din rejse
Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk: Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk: Baggage Claim). Hent nedenstående PDF – her kan du se, hvilken udgang du skal gå til for at finde vores repræsentanter i lufthavnen. 

Download en printvenlig PDF her

 - Phuket Lufthavn og transfer videre på din rejse
Når du ankommer til lufthavnen i Phuket, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk: Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk: Baggage Claim). Hent nedenstående PDF – her kan du se, hvilken udgang du skal gå til for at finde vores repræsentanter i lufthavnen.  

Download en printvenlig PDF her

Har du brug for hjælp?
Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, når du står i Bangkok Lufthavn, kan du ringe til vores servicetelefon på +66 979 199 700 (engelsktalende) eller i nødstilfælde +66 859 186 324 (dansktalende).

Rundrejseleder
Vi oplyser gerne, hvem der kører vores rundrejse, hvis muligt. Det er dog med forbehold for uforudsete ændringer, der gør, at han eller hende alligevel ikke kan køre rundrejsen. Her finder vi selvfølgelig en anden, dygtig rundrejseleder.

Kontanter og kreditkort
Det kan være en god idé at medbringe nogle Thai Baht hjemmefra. Vestlig valuta kan dog altid veksles på både hoteller og i banker. Medbring derfor enten kreditkort, US Dollars eller Euro. Der kan også betales med de mest almindelige kreditkort på hoteller, mens kontanter kan hæves i bankerne/automaterne. Kreditkort kan misbruges. Overlad derfor ALDRIG kreditkort til andre ved betaling - fx på restaurant uden at holde opsyn med det.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når du checker ind, på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen bør man derfor sikre sig, at man har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt derfor egen læge.

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge siden 1969 været en integreret del af regningen på hoteller, restauranter og i taxier. Sådan er det ikke i alle lande. I de fleste lande er drikkepenge en del af lønnen for de ansatte i turistbranchen. Det er derfor velset, at man giver drikkepenge til taxichauffører, tjenere og hotelportierer.

På Bravo Tours’ rundrejser anbefaler rejselederen oftest et beløb, der så samles ind, og som rejselederen herefter administrerer. Som gæst behøver man derfor ikke at tænke over, om der er givet for lidt eller for meget.

Vejr og klima
Højsæsonen i Thailand er fra november til april. Her er temperaturen lavest, og der falder mindst regn. ”Den grønne Sommer” fra maj til oktober beskrives ofte som regntid. Her er alt frodigt og grønt, og regnen falder som regel som korte tropiske regnskyl, hvorefter solen skinner igen. Typisk regner det én gang i løbet af eftermiddagen og så om natten, hvor det kan regne vedvarende. Dog kommer der ikke regn hver dag, og disse tropiske regnskyl er ret fascinerende at nyde med en drink under et halvtag, inden man rykker videre til flere oplevelser eller mere solbadning. Fra maj til oktober er hotelpriserne lavere, så der er mange fordele ved at besøge Thailand i ”Den grønne Sommer”.

Beklædning
Thailændere går meget afslappet klædt, men samtidig gør de meget for at være velklædte og for at have en pæn fremtræden. På vores rundrejser, som er forholdsvis aktive rejser, er det vigtigt, at tøjet er praktisk og behageligt. Shorts (ikke for korte) og ærmeløse bluser kan for det meste anvendes, men du skal være opmærksom på beklædningen i templerne. Beklædningen må ikke være stødende, og bermudashorts, bukser, nederdele, løse T-shirts, skjorter, sko og sandaler går an, men fx korte shorts, ærmeløse bluser, stramme T-shirts og strandsandaler er ikke velset. Ved besøg i templer og helligdomme forlanges det, at tøjet dækker skuldre og knæ. De fleste steder skal fodtøj også efterlades udenfor. Der kan godt være lidt køligt om aftenen og tidlig morgen, så en varm trøje eller let jakke er god at have med. På rundrejserne kan du komme til at gå en del, så et par komfortable sko er uundværlige.

Da solen er meget stærk i løbet af dagen, anbefaler vi, at du medbringer en god solcreme og måske en solhat/kasket. Der kan være myg, så myggespray er enten en god idé at medbringe eller købe ved ankomsten. Hvis det købes hjemmefra, så husk, at det skal være den slags, som også dækker mod tropemyg.

Elektricitet
Thailand har ligesom Danmark 220 volt, men stikkene er ikke altid som vores. Det er derfor en god ide at medbringe et adapter-sæt med varierende valgmuligheder. En adapter kan købes hos de fleste isenkræmmere eller i afrejselufthavnen.

Rejseforsikring
Selvom Thailand ikke er et farligt land at rejse i, kan der opstå sygdom eller anden situation, hvor du kan få brug for hjælp. Deltager du på en Rundrejse med Bravo Tours, er det derfor et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours er gerne behjælpelig med tegning af din rejseforsikring.

GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse i Thailand!

Vi anbefaler at læse billetten grundigt igennem og kontakte os hvis der er tvivlsspørgsmål.

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail