Om Ubud

Om Ubud

Ubud er Balis kulturelle centrum smukt placeret i det centrale højland. Landskabet er varieret med dybe dale, brusende floder og lysegrønne risterasser, og området siges at huse Balis sjæl.

Vil du udforske den balinesiske kultur, er Ubud et rigtig godt udgangspunkt. Byen er en oase af kunst, musik, dans, kultur og historie beliggende ca. 35 km nord for lufthavnen.

Ubud har gennemgået en eksplosiv udvikling i takt med at turisterne har fået øjnene op for områdets skatte og attraktioner. Dog har byen formået at bevare en behagelig, afslappet atmosfære, som stadig tiltrækker alverdens kunstnere, der her kan finde god inspiration til deres værker. Både små og store gallerier med kunsthåndværk er spredt ud over byen, så der er masser at undersøge på en slentretur her. Byen er også fyldt med små hyggelige caféer og restauranter med noget for enhver smag.

I Ubud kan der ofte opleves ceremonielle optog med ofringer i form af kurve fyldt med frugt og blomster på vej til templet. Disse tempelbesøg sker på daglig basis, og det er en smuk oplevelse at være vidne til.

Vil du rundt og opleve området er den bedste og nemmeste måde at leje en cykel eller en knallert. Afstandene til de omkringliggende seværdigheder er små, og der er mulighed for gøre hold ved de smukke rismarker på vejen.

Af de største turistattraktioner kan nævnes Monkey Forest, som er et lille stykke beskyttet natur i Ubuds sydlige udkant. Her lever hundredvis af makab-aber i frodige omgivelser omkring templet Pura Dalem Agung. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail