Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rundrejser i Indonesien

Rundrejser i Indonesien

Det guddommelige Bali
0

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse spækfyldt med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret, som er en ideel rejseperiode til den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Vi nyder en uges rundrejse på hele Bali, hvor vi oplever kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du får det bedste af Bali. Vi slutter rundrejsen af på bedste vis af ved Sanurs eller Seminyaks fabelagtige strande. Denne rundrejse bliver dit livs oplevelse!

Vær opmærksom på, at perioden 26/11-2019 - 31/3-2020 er rejsen 17 dage/14 nætter.

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3-2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent, osv. D. 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

11 Nætter 12.998 kr
Bali, Lombok og Gili – De guddommelige paradisøer
0

Rejs med til intet mindre end tre guddommelige paradisøer. Vi starter på Bali, der byder på store og spændende oplevelser. Vi kommer tæt på den balinesiske kultur, natur, religion og hverdag på landet. Glæd jer til farverige templer, aktive vulkaner, uberørt regnskov, grønne rismarker, lækre palmestrande og mød en helt igennem fantastisk og smilende befolkning. Det er ikke uden grund, at Bali er en af de mest velbesøgte områder i Indonesien.

Fortsæt rundrejsens oplevelser på Lombok og Gili. Et – om muligt – mere stille, lokalt og autentisk hjørne af Indonesien. Kom tæt på de indfødtes kultur i et spektakulært lokalt og autentisk miljø. Lombok er uden sammenligning indbegrebet af autentisk, indonesisk gæstfrihed med sine venlige landsbyboer og afslappet atmosfære. Det hele suppleres med fantastiske nationalparker, høje bjerg og de smukkeste vandfald.

Slut rundrejsen af ved Gilis knitrende, hvide sandstrande og krystalklare vand. De farverige koraller ud for kysten danner rammerne for et marineliv uden lige – den intet mindre end perfekte afslutning på en guddommelig ferie!

Og husk, bestil din rundrejse til Bali i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Bali senest 1,5 måned inden afrejse.

Vær opmærksom på, hvis du rejser i perioden 25/3-26/3 2020, er du på Bali på Silence Day/Stilledag. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Den 26/3 fejrer de modsat nytår med fest og farver.

14 Nætter 16.998 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
Jubilæumsrejse: Bag Balis facader
0

Rejs med på vores jubilæumsrejse til det ægte Bali, som kun de indfødte kender. På denne rundrejse tager Karang – vores dansktalende, balinesiske rejseleder – os med rundt og viser sin egen ø og hjemland frem. Vi kommer tæt på et Bali, der er fyldt med hemmelige spots, skjulte skatte og vidunderlig natur, der ligger langt fra alfarvej, og som kun de lokale kender.

Vi besøger små landsbyer, Karangs egen familie og kommer tæt på de helt lokale autentiske områder. Vi besøger bønderne på landet, og lærer at lave balinesiske specialiteter af vores egen, lokale kok – Karang. Vi oplever øens havskildpadder, uberørte strandområder og de smukkeste rismarker.

Hele rundrejsen slutter vi af på bedste vis med fire nætters badeferie, så der også bliver tid til at nyde Balis vidunderlige strande.

Wayan Karang er Bravo Tours’ indfødte, dansktalende rejseleder på Bali. I mange år arbejdede han som engelsktalende rejseleder, men i 2008 lærte han dansk og har siden taget vores gæster med storm. For hvem kender Bali bedre end en lokal? Karang er elsket af vores gæster – og foruden både at tale og forstå dansk, så forstår han også dansk humor!
Denne jubilæumsrundrejse er lavet i tæt samarbejde med Karang selv. Han har bestemt hvilke områder og oplevelser den indeholder.
12 Nætter 12.498 kr

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail