• Rundrejser i Indonesien

Rundrejser i Indonesien

Det guddommelige Bali
0

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse smækfyldt med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret, som er en ideel rejseperiode til den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Vi nyder en uges rundrejse på hele Bali, hvor vi oplever kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du får det bedste af Bali. Vi slutter rundrejsen af på bedste vis ved Sanurs fabelagtige strande. Denne rundrejse bliver dit livs oplevelse!

Er du på Bali i weekenden d. 14/3-15/3 2021, oplever du både Silence Day og hinduernes nytår – en kontrastfyldt og spændende oplevelse. Helligdagen Silence Day varer et døgn, og her mærker du den helt særlige stemning og ro, der hviler over øen. For på Silence Day er det forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Roen afløses med et brag af det hinduistiske nytår, der fejres med Ogo Ogo-parader og ceremonier. Rundrejsens program vil derfor variere henover denne weekend. 

14 Nætter 12.299 kr

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail