Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Sanur

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Sanur.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Sanur.

Se vores hoteller her >

Om Sanur

Om Sanur

Kilometerlange sandstrande i Sanur

Kysten ved Sanur kan byde på en masse skønne oplevelser. Den flotte og rolige kystlinje byder på kilometerlange sandstrande, mildt badevand og flotte palmer, der svajer i vinden – mere idyllisk bliver det vist ikke. Det eneste du skal tage stilling til er om du er mest til solbadning på den flotte strand, badning i det lune hav eller om du foretrækker, at der sker lidt mere – f.eks. i form af de vandaktiviteter, som du kan prøve langs kysten i Sanur. Det kan f.eks. være kitesurfing, wakeboarding, paragliding, windsurfing eller surfing – valget er op til dig.

Aktiv morgen ved vandet

Er du den morgenfriske type, så kan du leje en cykel og begive dig ud på den fem kilometer lange cykeltur fra Jalan Mertasari til Jalan Hangtuah, som er den største strand i Sanur. Hele ruten er langs stranden på den fine cykelsti, som er anlagt til formålet. Turen er især skøn om morgenen, når solopgangen kan opleves og folk endnu ikke er stået op endnu.

Balinesisk kunsthåndværk, lokale specialiteter og eksotiske frugter

Sanur er spækket med kultur, kunst og shopping. Byen bærer stadig præg af at have været et populært sted blandt vestlige kunstnere i 1900-tallet. Det mærker man især, når man går en tur langs hovedgaden, der er spækket med kunstbutikker. Her kan I bl.a. opstøve balinesisk kunsthåndværk, t-shirts, klassiske saronger og andre spændende souvenirs.

Det er dog ikke kun kunsten og de mange kunsthåndværkere, som Sanur er kendt for – her kan I også gå på indkøb og opleve de mange lokale og utroligt lækre madspecialiteter: besøg aftenmarkedet i Sanur og smag på madvarer, som du ikke anede eksisterede og nyd synet af de mange smukke ting, som der handles med, bl.a. når de eksotiske frugter serveres på farvestrålende blomsterblade. På aftenmarkedet kan du også smage på de lokale retter eller du kan besøge byens dejlige restaurantliv – uanset hvad du beslutter dig for, så får du en autentisk bid af Bali.

Kuta – billig shopping, danseopvisninger og eksotisk stemning

Hvis i trænger til et livligt indslag, så er det værd at tage et smut ind forbi Kuta. Her er stemningen livlig og festlig, når I slentrer igennem gaderne – billig shopping kombineret med pulserende musik og danseopvisninger rundt på de forskellige gadehjørner gør Kuta til et sted, der er besøget værd. I kan også tage en pause, sætte jer til rette og følge med i en af de lokale ofringer eller ceremonier, som finder sted i Kuta.

Transfer

Transfertiden er på ca. 30 min fra lufthavnen og til det første hotelstop på ruten.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail