Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Bali

Dejlige temperaturer over hele linjen

Dejlige temperaturer over hele linjen

Gennemsnitstemperatur på Bali

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

30 30 31 31 30 30 29 29 30 31 31 31
24 24 24 24 23 23 22 22 23 23 24 24
29 29 29 29 29 28 27 27 27 28 29 29

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Bali

Vejret på Bali

Asien er generelt kendetegnet ved, at året er inddelt i en fugtig periode og en mere nedbørsfattig periode med samme gode temperaturer uafhængigt af årstid - men med en væsentlig variation i luftfugtigheden på grund af de forskellige nedbørsmængder.

Sådan er vejret på Bali i Indonesien også.


Dejlige temperaturer over hele linjen

På Bali ligger den gennemsnitlige temperatur i dagtimerne på omkring 30 grader året rundt og fordi temperaturerne om natten også er sommerlige og ikke køler badevandet ned, er selv vandtemperaturen helt fantastisk.

Den følger næsten luftens niveau med omkring 29 grader, uanset årstid, og der er derfor dømt ægte badeferie og afslapning ved både strand og pool. Fra juni til september er forholdene til dykning og snorkling i øvrigt optimale, da det heller ikke blæser meget i disse måneder. Det medfører fantastisk klart vand og meget små bølger.

Aften og nat ligger temperaturerne på omkring 22 grader. I forhold til dagtimerne, kan aftenerne derfor føles dejligt svalende, selvom de stadig temperaturmæssigt minder om en dansk sommerdag i den bedre ende.

Vejret på Bali er dog, med sin placering næsten ved ækvator, klassisk asiatisk med en højere luftfugtighed, end vi er vant til herhjemme og temperaturen kan derfor føles højere, end den reelt er.


Vejret på Bali om sommeren

Klimaet på Bali er tropisk og den tørreste periode ligger i sommermånederne. Hos Bravo Tours er især juli og august populære rejsetidspunkter, da disse måneder statistisk set er helt uden regn.

Der er dog altid en lille risiko for nedbør, uanset hvornår på året, I rejser til Bali. Til gengæld er I sikre på at få varme uanset hvad, selvom regnen skulle falde. Noget der er en helt særlig oplevelse, når både regnen og luften er lun – og faktisk kan en lille byge føles herligt forfriskende i den relativt høje luftfugtighed.

 

Del denne side via E-mail